Magazin

Početna » Magazin » 2013 » Maj » 27

ZAVEDITE GA: 10 stvari na koje muškarci "padaju"
Muškarci, baš kao i žene, uživaju u pažnji. Vole kada im žena deli komplimente, priča lepe stvari i pre svega kada ih iznova i iznova zavodi. Žena nikada ne sme da prestane da se trudi i uvek treba da teži tome da svom muškarcu bude lepa, seksi i privlačna.

Samo tako ćete uspeti da održite odnos na duge staze i da stavite svom muškarcu do znanja s kim ima posla. Budite puni samopouzdanja, uvek doterane i nasmejane. Vreme je za akciju.

Pažnja

Verovali ili ne, muškarcima je pažnja i te kako važna. U nekim stvarima su baš poput dece, žude za vašom pažnjom i nežnostima i ukoliko to nemaju, odmah postanu ljutiti. Bračni savetnik Majk Dov kaže da su žene naviknute da rade više stvari odjednom, a muškarci uvek rešavaju jednu po jednu obavezu, pa im se često čini da žene ne obraćaju pažnju na njih.

Ljubav ulazi na usta

Stara poslovica da ljubav ulazi na usta i te kako je tačna u muškom svetu. Ukoliko mu s vremena na vreme budete spremili omiljeno jelo, biće oduševljen i zahvalan jer mu tako dajete do znanja da znate šta voli i pokazujete mu da vam je stalo.



Skockajte se za njega

Muški mozak pre reaguje na vizuelni doživljaj nego ženski, a to znači da vas muškarac odmah primeti kada se doterate, bez obzira na to koliko ste dugo u vezi. Ako želite da ga zavedete, obucite crvenu haljinu. Studija na Univerzitetu Ročester pokazala je da je ta boja poput afrodizijaka za muškarce.

Nemojte se zapustiti

Zdrava ishrana, vežbanje, briga o zdravlju i izgledu nisu samo važni vama nego i vašem muškarcu. Niko pored sebe ne želi da ima partnera koji ne drži do svog zdravlja i izgleda. Upravo zbog toga uvek treba da se trudite da budete na visini zadatka i da nikada ne budete opušteni pred parterom, kada su ove stvari u pitanju.



Dajte mu kompliment

Baš poput žena, i muškarci vole da dobiju kompliment. To ne mora da bude kompliment na račun fizičkog izgleda, već ga pohvalite kada god za to imate razloga.

Vreme za prijatelje i hobije

Muškarci se često pribojavaju da kažu suprugama ili devojkama da planiraju nekoliko druženja sa starim prijateljima ili odlazak na utakmicu. Ukoliko i vi postižete isti efekat, treba da budete svesni da dugoročno frustrirate svog partnera jer je svakoj osobi na planeti potrebno vreme koje će posvetiti samo sebi. Ne sputavajte ga i pustite ga da uživa u muškim aktivnostima, a istovremeno se posvetite sebi i vašem vremenu koje ćete provesti bez njega.



Potražite savet

Razgovor sa partnerom i savetovanje može izuzetno da utiče na vašu vezu. Sama činjenica da vam znači njegovo mišljenje vezaće patnera još čvršće za vas, a odnos će postati mnogo kvalitetniji i zdraviji. Vama će to biti još jedna potvrda da vam je potreban u životu, a njemu će biti jako drago što je vaš oslonac.

Sitnice su važne

Užurbani ritam života često je kriv za to što zaboravljamo. Male stvari poput zahvalnice za neku pomoć ili odrađen kućanski posao samo su neke od njih. To bi trebalo da bude obostrano i ukoliko krenete ovo da praktikujete, unećete pozitivnu energiju u vaš odnos.



Povezanost

Dok se žene više povezuju razgovorom, muškarci to rade dodirima. Kada imate priliku, umesto brzinskog zagrljaja i poljupca, sedite pored njega, zagrlite ga i počnite da se mazite, baš kao na početku veze.

Seks

Dok je na početku veze sve prepuno strasti, vremenom se za dobar seks ipak treba malo više potruditi. Žene često imaju izgovor da su preumorne i opterećene obavezama, ali uvek se sve svodi na dobru volju. Ne morate da vodite ljubav satima. Jedan brzinski seks sigurno će vam popraviti raspoloženje i napuniti vas energijom koja vam je potrebna.

IZVOR


Bosankaaa
27.05.2013
1462
glasova: 1





Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti