Magazin

Početna » Magazin » 2014 » Novembar » 29

Zimski parfemi za poklon
Polako stižu praznici, a ne znate šta da kupite voljenoj osobi, rodbini ili drugarici? Pravi poklon za njih jeste parfem. Mirise i arome svi vole, bez obzira na pol ili starosno doba. Bitno je da odredite ili ispitate šta voli onaj kome je poklon namenjen. Zato, pomoći ćemo Vam da izaberete najbolje!

Za muškarce su tu sledeći najprodavaniji parfemi:

Magnetsko i uzbudljivo prisustvo muškarca se nalazi u bočici Armani Code. On je prvi orijentalni muški miris od Armanija, miris u kojem su se sjedinile sve pozitivne strane muževnosti: elegancija i strastvenost, darežljivost i suzdržanost, intenzivnost i nežnost. Kompozicija mirisa je sveža, začinska i orijentalna. Citrusne sveže note vas dočekaju na početku: blistav i jasan limun u savezu sa delikatnim bergamotom. U srednjim notama je cvet maslina i anis. Baza parfema je šarmantna i moderna.

D&G je klasični muški miris, ležeran, travnat, ali i veoma muževan. Otvara se energičnom svežinom citrusnih nota bergamota, tangerine, narandže i limuna. Aromatično srce sjedinjuje ljutkasto-cvetnu svežinu lavande i prirodnost žalfije, intenzivni i moćni kardamon i drski biber. Baza je topla, uključuje u sebe notu kedrovine, Tonka, sandalovine i mošusa. D&G je predstavljen 1994. godine, i od tada je vrlo popularan.

Prvi parfem nemačkog brenda muškog donjeg veša je Bruno Banani Man. Auditorija mirisa su mladi muškarci koji su duhoviti i vole avangardnu modu. Parfem je aromatični oštri sa dominacijom lavande i bosiljka na početku; energičnom notom kafe u cvetnom srcu od karanfila i heliotropa i drvenom podlogom pačulija. Primamljiv je i vrlo drzak, sa trunkom zavodničkog karaktera.

Parfemi za žene zavodnice:

Tamni i misteriozni trag koji zavodi slatkastim, požudnim i kokentnim akordima, sakrivenim iza crnog neprovidnog stakla elegantne bočice, krunisane zlatnim zapušačem… Jasmin Noir Eau de Toilette. Nova lepotica je odraz juvelirskog luksuza Bvlgari kuće, i namenjena pripadnicama lepšeg pola, koje traže laganiju reinterpretaciju crnog jasmina koje mogu nositi svakodnevno. Kompozicija Bvlgari Jasmin Noir Eau de Toilette, zadržala je "sok" originala, koji postaje svežiji, treperaviji, prozračniji.

Bočica mirisa Naomi Campbell At Night inspirisana je njenim prvim mirisom - izdanjem iz 1999. godine Naomi Campbell. Kontrasti ljubičaste tečnosti i crnog čepa na bočici reprezentuju misterioznost izdanja i njegov cilj - zavodljivi trag koji će ostaviti do duboko u noć. Spoljno pakovanje crne boje sadrži ilustraciju modernog korseta sa brojnim ljubičastim tračicama koje naglašavaju misteriozan i izazovan pristup.

Cinema Gold Yves Saint Laurent parfem za žene je miris opojnih cvetno-orijentalnih nota, na tržištu je od 2005. godine kao limitirana verzija. Sačinjen od iskričave klementine, dominantnog slatkog jasmina, božura, amarilisa, belog mošusa i nežne tople vanile. Bočica je raskošna kao i sve edicije Yves Saint Laurent Cinema parfema. U zlatnoj bočici, sa prepoznatljivim logom poznatog brenda YSL, ovaj parfem nas ne ostavlja ravnodušnim.

IZVOR


Unique
29.11.2014
1657
glasova: 2





Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti