Magazin

Početna » Magazin » 2013 » Jul » 24

Zvezda blizu Vestmaneje, Milivojević u timu
Retko ko od fudbalera Crvene zvezde je imao priliku da u dosadašnjoj karijeri doživi avanturu zvanu odlazak na Island.

Fudbaleri i članovi stručnog štaba
Ekspedicija najtrofejnijeg srpskog kluba se trenutno nalazi u Rejkjaviku odakle je još "samo" jedan polučasovni let deli od krajnjeg odredišta, ostrva Vestmaneje. A podsetimo, avantura je započela u utorak ujutru kada su crveno-beli sa beogradskog aerodroma otputovali za Berlin. Usledilo je celodnevno čekanje u Nemačkoj, da bi kasno sinoć Zvezdaši proveli tri i po sata u čeličnoj ptici na putu ka Keflaviku, jedinom islandskom gradu u kome se obavljaju međunarodni letovi. Pre nego što su se odatle ukrcali u autobus za Rejkjavik, fudbaleri su se presvukli u zimske "Puma" jakne koje su nekoliko meseci pre predviđenog vremena doživele promociju od strane prvotimaca kluba iz Ljutice Bogdana. Konačno u hotel "Grand" u glavnom gradu Islanda crveno-beli stigli su oko četiri sata iza ponoći po našem vremenu. Iako vidno umorni, fudbaleri nisu dozvolili da ih napusti dobro raspoloženje, koje su zadržali i jutros kada su se probudili. Uslovno rečeno jutro jer su na Islandu trenutno bele noći, tako da pojedincima san nikako nije hteo na oči.

I tu nije kraj. U 16:30 časova po srpskom vremenu, avion kapaciteta 50 mesta sa igračima Crvene zvezde ponovo će uzleteti i uputiti se u pravcu ostrva Vestmaneja gde se sutra od 20 sati i 30 minuta igra revanš susret drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Svi igrači su i pored napora spremni i motivisani za utakmicu u kojoj očekuju da ostvare pobedu, a samim tim i prolaz u narednu rundu.

U međuvremenu dok su crveno-beli krstarili nebom nad Evropom, pojavila se informacija da je Luka Milivojević iz Berlina otputovao u Brisel na završne pregovore sa Anderlehtom. Neizvesnost je trajala do sletanja aviona u Rejkjaviku iz koga je među prvima izašla i Zvezdina "devetnaestica".

- Dočekalo nas je izuzetno hladno vreme. Uspeli smo malo da se odmorimo od napornog puta, međutim, očekujem da se to na terenu ne primeti. Profesionalci smo i sutra ćemo učiniti sve da ostvarimo još jednu pobedu nad ekipom IBV-a - rekao je Luka.

I samog Milivojevića iznenadila je informacija da je iz Berlina umesto za Rejkjavik, ušao u avion za Brisel.

- Ne znam kome je to palo na pamet. Glavom i srcem sam igrač Crvene zvezde i razmišljam samo o sutrašnjem susretu sa Islanđanima. Maksimalno sam skoncentrisan na obaveze i susret sa IBV-om - zaključio je Milivojević.

IZVOR


MolderFBI
24.07.2013
453
glasova: 0





Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti