Quote (DxD)
pa... misicaviji su pozeljniji Gidra0808, i sam znas odgovor vezbaj, vezbaj i samo vezbaj
jesu jesu -- pa kada cura legne na njih ko da se na stenu bacila--ulubi glavu-- usine vrat
Quote (sandra1000)
Sto da smrsas, pa nije fora da ti riba bude deblja od tebe, sto se mene tice ja tu nebi nista dirala. Debeli su pozeljniji
lepo je sanjica rekla--DEBLJI SU POZELJNIJI--da kada se bacis a njih kao da si u more skocila--pa livas plivas pa se izgubis--pa te on nadje ispod carsava pa tako dalje ... ... ... da ima tu neke romantike--a ne samo automatike--sa nabildovanima ko sa masinama--samo ukljucis u struju ano samo brmmm brm mbm -- a sta onda kada izbaci osigurac ili rikne akumulator AAA!?!?!?
ovi puniji rade na cist vazduh njima nista ne moze da zakaze--samo im bacis po jednu pljesku ili cevapcice i oni rade bez prestanka narednih sat do dva--onda ih ponovo samo dobro nakrkas i samo teras dalje
zato za cure koje vole vise da lulja nego da je nabildovano preporucujem da kada sa dragim odlaze ponovo u krevet obavezno spakuju u kutiju jedno kilo rostilja pa pod krevvet da se nadje--pa i ovim punijima nije vek neogranicen majku mu
i njima kadkad pregori neka licna(najcesce u glavi)od tolikog sexa pretpostavljam
jer sada su a i bili su pedesetih puniji muskarci ponovou modi
zato frajeri--sto vise krkanja piva i bicete neodiljivi magnet za sve dame -- lepice se na vas ko sasave