Nastavi recenicu!
|
|
|
post # 21 | 13.04.2011 , 12:46 PM
|
Bio je lep dan kada sam se osetio,tako veliki i snažan kao medvijed. Nakon dva dana otisao sam da vidim.. Svoju baku kod kuce
♥KADA JE TESKO UVEK SE SETIM ZVEZDA JE NAJBOLJA NA PLANETI♥
|
|
| |
|
|
|
|
post # 25 | 27.04.2011 , 1:50 PM
|
Bio je lep dan kada sam se osetio,tako veliki i snažan kao medvijed. Nakon dva dana otisao sam da vidim.. Svoju baku kod kuce koja ubija muve.Posle

|
|
| |
|
|
|
post # 28 | 29.04.2011 , 2:56 AM
|
Bio je lep dan kada sam se osetio,tako veliki i snažan kao medvijed. Nakon dva dana otisao sam da vidim.. Svoju baku kod kuce koja ubija muve.Posle je padala kisa neko nevreme,...

|
|
| |
|
post # 29 | 29.04.2011 , 10:13 AM
|
Bio je lep dan kada sam se osetio,tako veliki i snažan kao medvijed. Nakon dva dana otisao sam da vidim.. Svoju baku kod kuce koja ubija muve.Posle je padala kisa neko nevreme,...grad,
♥KADA JE TESKO UVEK SE SETIM ZVEZDA JE NAJBOLJA NA PLANETI♥
|
|
| |
|
|
post # 31 | 29.04.2011 , 1:58 PM
|
Bio je lep dan kada sam se osetio,tako veliki i snažan kao medvijed. Nakon dva dana otisao sam da vidim.. Svoju baku kod kuce koja ubija muve.Posle je padala kisa neko nevreme,...grad, led, sneg .. :P

|
|
| |
|
|
post # 33 | 02.05.2011 , 1:26 AM
|
Bio je lep dan kada sam se osetio,tako veliki i snažan kao medvijed. Nakon dva dana otisao sam da vidim.. Svoju baku kod kuce koja ubija muve.Posle je padala kisa neko nevreme,...grad, led, sneg .. :P Zbog da... :P

|
|
| |
|
post # 34 | 02.05.2011 , 7:02 PM
|
Bio je lep dan kada sam se osetio,tako veliki i snažan kao medvijed. Nakon dva dana otisao sam da vidim.. Svoju baku kod kuce koja ubija muve.Posle je padala kisa neko nevreme,...grad, led, sneg .. :P Zbog da... :P mi ......:PpPp
the game maker
|
|
| |
|
post # 35 | 07.05.2011 , 3:22 AM
|
Bio je lep dan kada sam se osetio,tako veliki i snažan kao medvijed. Nakon dva dana otisao sam da vidim.. Svoju baku kod kuce koja ubija muve.Posle je padala kisa neko nevreme,...grad, led, sneg .. :P Zbog da... :P mi (axaxaxaxaxaxaxa) ga :P

|
|
| |
|
|
post # 37 | 22.05.2011 , 11:20 AM
|
Bio je lep dan kada sam se osetio,tako veliki i snažan kao medvijed. Nakon dva dana otisao sam da vidim.. Svoju baku kod kuce koja
|
|
| |
|
|
post # 39 | 22.05.2011 , 3:17 PM
|
Bio je lep dan kada sam se osetio,tako veliki i snažan kao medvijed. Nakon dva dana otisao sam da vidim.. Svoju baku kod kuce koja
|
|
| |
|