Nastavi recenicu!
|
|
Soldier of Jah Army
|
post # 161 | 04.05.2012 , 7:51 PM
|
Bio je lep dan kada sam se osetio, tako veliki i snažan kao medved. Nakon dva dana, otišao sam da vidim svoju baku kod kuće koja nema svoje dvorište zato sam jedan dan išao kod jednog druga koji je napravio nešto što boli tako jako da ne može raditi ništa, pa sada neće da ima nesto da kupi mami haljinu na akciji platiš pa vratiš kad nećeš da imaš dva druga koja su dobra kao lebac za nešto opasno kao što je seks i rakija, koja je jedva bila očuvana tokom neke selidbe pre 20 dana kada je ispala kutija ratluka od nekog narkomana koji razvozi na motoru pice. Svakako nisam kosio travu već 2 godine i neću moći još nesto dugo da ceprkam po nosu prstima ulepljenim za svoju kosu. I bicu veoma razocaran i onako sve dok se ne resi situacija koja mi je napravila zbrku oko useljenja u novu kucu koja se malo po malo pocela rusiti jer je stara i nema krov, a i zidovi popustaju namestaj je otkacene ciklama i rozedo boje su od neke lepe smese, ali ljigave kao slina
Be my love?
|
|
| |
Jedna je SANDRA AFRIKA
|
post # 162 | 06.01.2013 , 5:58 PM
|
Bio je lep dan kada sam se osetio, tako veliki i snažan kao medved. Nakon dva dana, otišao sam da vidim svoju baku kod kuće koja nema svoje dvorište zato sam jedan dan išao kod jednog druga koji je napravio nešto što boli tako jako da ne može raditi ništa, pa sada neće da ima nesto da kupi mami haljinu na akciji platiš pa vratiš kad nećeš da imaš dva druga koja su dobra kao lebac za nešto opasno kao što je seks i rakija, koja je jedva bila očuvana tokom neke selidbe pre 20 dana kada je ispala kutija ratluka od nekog narkomana koji razvozi na motoru pice. Svakako nisam kosio travu već 2 godine i neću moći još nesto dugo da ceprkam po nosu prstima ulepljenim za svoju kosu. I bicu veoma razocaran i onako sve dok se ne resi situacija koja mi je napravila zbrku oko useljenja u novu kucu koja se malo po malo pocela rusiti jer je stara i nema krov, a i zidovi popustaju namestaj je otkacene ciklama i rozedo boje su od neke lepe smese, ali ljigave kao slina i
Kad moj te poljubac ko pice udari, u zoru ceka te soba u ludari !
|
|
| |
"Old school"
|
post # 163 | 09.01.2013 , 0:13 AM
|
Bio je lep dan kada sam se osetio, tako veliki i snažan kao medved. Nakon dva dana, otišao sam da vidim svoju baku kod kuće koja nema svoje dvorište zato sam jedan dan išao kod jednog druga koji je napravio nešto što boli tako jako da ne može raditi ništa, pa sada neće da ima nesto da kupi mami haljinu na akciji platiš pa vratiš kad nećeš da imaš dva druga koja su dobra kao lebac za nešto opasno kao što je seks i rakija, koja je jedva bila očuvana tokom neke selidbe pre 20 dana kada je ispala kutija ratluka od nekog narkomana koji razvozi na motoru pice. Svakako nisam kosio travu već 2 godine i neću moći još nesto dugo da ceprkam po nosu prstima ulepljenim za svoju kosu. I bicu veoma razocaran i onako sve dok se ne resi situacija koja mi je napravila zbrku oko useljenja u novu kucu koja se malo po malo pocela rusiti jer je stara i nema krov, a i zidovi popustaju namestaj je otkacene ciklama i rozedo boje su od neke lepe smese, ali ljigave kao slina i tegle
Niko nije tako beznadezno porobljen od onih koji pogresno veruju da su slobodni.
|
|
| |
|
post # 164 | 22.01.2013 , 8:35 PM
|
Bio je lep dan kada sam se osetio, tako veliki i snažan kao medved. Nakon dva dana, otišao sam da vidim svoju baku kod kuće koja nema svoje dvorište zato sam jedan dan išao kod jednog druga koji je napravio nešto što boli tako jako da ne može raditi ništa, pa sada neće da ima nesto da kupi mami haljinu na akciji platiš pa vratiš kad nećeš da imaš dva druga koja su dobra kao lebac za nešto opasno kao što je seks i rakija, koja je jedva bila očuvana tokom neke selidbe pre 20 dana kada je ispala kutija ratluka od nekog narkomana koji razvozi na motoru pice. Svakako nisam kosio travu već 2 godine i neću moći još nesto dugo da ceprkam po nosu prstima ulepljenim za svoju kosu. I bicu veoma razocaran i onako sve dok se ne resi situacija koja mi je napravila zbrku oko useljenja u novu kucu koja se malo po malo pocela rusiti jer je stara i nema krov, a i zidovi popustaju namestaj je otkacene ciklama i rozedo boje su od neke lepe smese, ali ljigave kao slina i tegle pisace
|
|
| |