Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

Archive - read only
Nastavi recenicu!

Par reči o sebi
4884
poruka na forumu
295 1518

post # 141 | 22.09.2011 , 0:36 AM

Bio je lep dan kada sam se osetio, tako veliki i snažan kao medved. Nakon dva dana, otišao sam da vidim svoju baku kod kuće koja nema svoje dvorište zato sam jedan dan išao kod jednog druga koji je napravio nešto što boli tako jako da ne može raditi ništa, pa sada neće da ima nesto da kupi mami haljinu na akciji platiš pa vratiš kad nećeš da imaš dva druga koja su dobra kao lebac za nešto opasno kao što je seks i rakija, koja je jedva bila očuvana tokom neke selidbe pre 20 dana kada je ispala kutija ratluka od nekog narkomana koji razvozi na motoru pice. Svakako nisam kosio travu već 2 godine i neću moći još nesto dugo da ceprkam po nosu prstima ulepljenim za svoju kosu. I bicu veoma razocaran i onako sve dok se ne resi situacija koja

1174
poruka na forumu
60 419

post # 142 | 26.09.2011 , 9:45 PM

Bio je lep dan kada sam se osetio, tako veliki i snažan kao medved. Nakon dva dana, otišao sam da vidim svoju baku kod kuće koja nema svoje dvorište zato sam jedan dan išao kod jednog druga koji je napravio nešto što boli tako jako da ne može raditi ništa, pa sada neće da ima nesto da kupi mami haljinu na akciji platiš pa vratiš kad nećeš da imaš dva druga koja su dobra kao lebac za nešto opasno kao što je seks i rakija, koja je jedva bila očuvana tokom neke selidbe pre 20 dana kada je ispala kutija ratluka od nekog narkomana koji razvozi na motoru pice. Svakako nisam kosio travu već 2 godine i neću moći još nesto dugo da ceprkam po nosu prstima ulepljenim za svoju kosu. I bicu veoma razocaran i onako sve dok se ne resi situacija koja mi je napravila zbrku

ExtraCafe Public -----> 193.104.68.8:27028
ExtraCafe Deathrun -----> 193.104.68.8:27074

643
poruka na forumu
27 173

post # 143 | 27.09.2011 , 2:12 PM

Bio je lep dan kada sam se osetio, tako veliki i snažan kao medved. Nakon dva dana, otišao sam da vidim svoju baku kod kuće koja nema svoje dvorište zato sam jedan dan išao kod jednog druga koji je napravio nešto što boli tako jako da ne može raditi ništa, pa sada neće da ima nesto da kupi mami haljinu na akciji platiš pa vratiš kad nećeš da imaš dva druga koja su dobra kao lebac za nešto opasno kao što je seks i rakija, koja je jedva bila očuvana tokom neke selidbe pre 20 dana kada je ispala kutija ratluka od nekog narkomana koji razvozi na motoru pice. Svakako nisam kosio travu već 2 godine i neću moći još nesto dugo da ceprkam po nosu prstima ulepljenim za svoju kosu. I bicu veoma razocaran i onako sve dok se ne resi situacija koja mi je napravila zbrku oko useljenja u novu kucu

"Por una mirada- un mundo, por una sonrisa- un cielo, por un beso...yo no se que te diera por un beso! "

12130
poruka na forumu
5 REP OFF

post # 144 | 27.09.2011 , 5:17 PM

Bio je lep dan kada sam se osetio, tako veliki i snažan kao medved. Nakon dva dana, otišao sam da vidim svoju baku kod kuće koja nema svoje dvorište zato sam jedan dan išao kod jednog druga koji je napravio nešto što boli tako jako da ne može raditi ništa, pa sada neće da ima nesto da kupi mami haljinu na akciji platiš pa vratiš kad nećeš da imaš dva druga koja su dobra kao lebac za nešto opasno kao što je seks i rakija, koja je jedva bila očuvana tokom neke selidbe pre 20 dana kada je ispala kutija ratluka od nekog narkomana koji razvozi na motoru pice. Svakako nisam kosio travu već 2 godine i neću moći još nesto dugo da ceprkam po nosu prstima ulepljenim za svoju kosu. I bicu veoma razocaran i onako sve dok se ne resi situacija koja mi je napravila zbrku oko useljenja u novu kucu koja se malo po malo

<3<3<3
:>>><<<:

Par reči o sebi
4884
poruka na forumu
295 1518

post # 145 | 28.09.2011 , 8:04 PM

Bio je lep dan kada sam se osetio, tako veliki i snažan kao medved. Nakon dva dana, otišao sam da vidim svoju baku kod kuće koja nema svoje dvorište zato sam jedan dan išao kod jednog druga koji je napravio nešto što boli tako jako da ne može raditi ništa, pa sada neće da ima nesto da kupi mami haljinu na akciji platiš pa vratiš kad nećeš da imaš dva druga koja su dobra kao lebac za nešto opasno kao što je seks i rakija, koja je jedva bila očuvana tokom neke selidbe pre 20 dana kada je ispala kutija ratluka od nekog narkomana koji razvozi na motoru pice. Svakako nisam kosio travu već 2 godine i neću moći još nesto dugo da ceprkam po nosu prstima ulepljenim za svoju kosu. I bicu veoma razocaran i onako sve dok se ne resi situacija koja mi je napravila zbrku oko useljenja u novu kucu koja se malo po malo pocela rusiti jer je

2595
poruka na forumu
281 2890

post # 146 | 28.09.2011 , 10:38 PM

Bio je lep dan kada sam se osetio, tako veliki i snažan kao medved. Nakon dva dana, otišao sam da vidim svoju baku kod kuće koja nema svoje dvorište zato sam jedan dan išao kod jednog druga koji je napravio nešto što boli tako jako da ne može raditi ništa, pa sada neće da ima nesto da kupi mami haljinu na akciji platiš pa vratiš kad nećeš da imaš dva druga koja su dobra kao lebac za nešto opasno kao što je seks i rakija, koja je jedva bila očuvana tokom neke selidbe pre 20 dana kada je ispala kutija ratluka od nekog narkomana koji razvozi na motoru pice. Svakako nisam kosio travu već 2 godine i neću moći još nesto dugo da ceprkam po nosu prstima ulepljenim za svoju kosu. I bicu veoma razocaran i onako sve dok se ne resi situacija koja mi je napravila zbrku oko useljenja u novu kucu koja se malo po malo pocela rusiti jer je stara i

12130
poruka na forumu
5 REP OFF

post # 147 | 29.09.2011 , 7:01 PM

Bio je lep dan kada sam se osetio, tako veliki i snažan kao medved. Nakon dva dana, otišao sam da vidim svoju baku kod kuće koja nema svoje dvorište zato sam jedan dan išao kod jednog druga koji je napravio nešto što boli tako jako da ne može raditi ništa, pa sada neće da ima nesto da kupi mami haljinu na akciji platiš pa vratiš kad nećeš da imaš dva druga koja su dobra kao lebac za nešto opasno kao što je seks i rakija, koja je jedva bila očuvana tokom neke selidbe pre 20 dana kada je ispala kutija ratluka od nekog narkomana koji razvozi na motoru pice. Svakako nisam kosio travu već 2 godine i neću moći još nesto dugo da ceprkam po nosu prstima ulepljenim za svoju kosu. I bicu veoma razocaran i onako sve dok se ne resi situacija koja mi je napravila zbrku oko useljenja u novu kucu koja se malo po malo pocela rusiti jer je stara i nema

<3<3<3

2595
poruka na forumu
281 2890

post # 148 | 29.09.2011 , 7:11 PM

Bio je lep dan kada sam se osetio, tako veliki i snažan kao medved. Nakon dva dana, otišao sam da vidim svoju baku kod kuće koja nema svoje dvorište zato sam jedan dan išao kod jednog druga koji je napravio nešto što boli tako jako da ne može raditi ništa, pa sada neće da ima nesto da kupi mami haljinu na akciji platiš pa vratiš kad nećeš da imaš dva druga koja su dobra kao lebac za nešto opasno kao što je seks i rakija, koja je jedva bila očuvana tokom neke selidbe pre 20 dana kada je ispala kutija ratluka od nekog narkomana koji razvozi na motoru pice. Svakako nisam kosio travu već 2 godine i neću moći još nesto dugo da ceprkam po nosu prstima ulepljenim za svoju kosu. I bicu veoma razocaran i onako sve dok se ne resi situacija koja mi je napravila zbrku oko useljenja u novu kucu koja se malo po malo pocela rusiti jer je stara i nema krov

643
poruka na forumu
27 173

post # 149 | 30.09.2011 , 1:42 AM

Bio je lep dan kada sam se osetio, tako veliki i snažan kao medved. Nakon dva dana, otišao sam da vidim svoju baku kod kuće koja nema svoje dvorište zato sam jedan dan išao kod jednog druga koji je napravio nešto što boli tako jako da ne može raditi ništa, pa sada neće da ima nesto da kupi mami haljinu na akciji platiš pa vratiš kad nećeš da imaš dva druga koja su dobra kao lebac za nešto opasno kao što je seks i rakija, koja je jedva bila očuvana tokom neke selidbe pre 20 dana kada je ispala kutija ratluka od nekog narkomana koji razvozi na motoru pice. Svakako nisam kosio travu već 2 godine i neću moći još nesto dugo da ceprkam po nosu prstima ulepljenim za svoju kosu. I bicu veoma razocaran i onako sve dok se ne resi situacija koja mi je napravila zbrku oko useljenja u novu kucu koja se malo po malo pocela rusiti jer je stara i nema krov, a i zidovi popustaju

"Por una mirada- un mundo, por una sonrisa- un cielo, por un beso...yo no se que te diera por un beso! "

2595
poruka na forumu
281 2890

post # 150 | 30.09.2011 , 9:50 PM

Bio je lep dan kada sam se osetio, tako veliki i snažan kao medved. Nakon dva dana, otišao sam da vidim svoju baku kod kuće koja nema svoje dvorište zato sam jedan dan išao kod jednog druga koji je napravio nešto što boli tako jako da ne može raditi ništa, pa sada neće da ima nesto da kupi mami haljinu na akciji platiš pa vratiš kad nećeš da imaš dva druga koja su dobra kao lebac za nešto opasno kao što je seks i rakija, koja je jedva bila očuvana tokom neke selidbe pre 20 dana kada je ispala kutija ratluka od nekog narkomana koji razvozi na motoru pice. Svakako nisam kosio travu već 2 godine i neću moći još nesto dugo da ceprkam po nosu prstima ulepljenim za svoju kosu. I bicu veoma razocaran i onako sve dok se ne resi situacija koja mi je napravila zbrku oko useljenja u novu kucu koja se malo po malo pocela rusiti jer je stara i nema krov, a i zidovi popustaju namestaj

2673
poruka na forumu
288 3086

post # 151 | 01.10.2011 , 0:37 AM

Axaxaxaxaxaxaxaaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa zamalo da se oneswestim od smeha kad sam procitao. . .
owo ladno ona igrica sto sam ja poceo jos pre nekoliko mesec. . . .
axaxaxaxa
nmg da se igram nmg da kopiram preko fona sam .al wi samo nastawite ja cu da citam axaxaxaxa koma!

Added (01 Oct 2011, 0:37 Am)
---------------------------------------------
Axaxaxaxaxaxaxaaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa zamalo da se oneswestim od smeha kad sam procitao. . .
owo ladno ona igrica sto sam ja poceo jos pre nekoliko mesec. . . .
axaxaxaxa
nmg da se igram nmg da kopiram preko fona sam .al wi samo nastawite ja cu da citam axaxaxaxa koma!

2595
poruka na forumu
281 2890

post # 152 | 01.10.2011 , 10:28 AM

Bio je lep dan kada sam se osetio, tako veliki i snažan kao medved. Nakon dva dana, otišao sam da vidim svoju baku kod kuće koja nema svoje dvorište zato sam jedan dan išao kod jednog druga koji je napravio nešto što boli tako jako da ne može raditi ništa, pa sada neće da ima nesto da kupi mami haljinu na akciji platiš pa vratiš kad nećeš da imaš dva druga koja su dobra kao lebac za nešto opasno kao što je seks i rakija, koja je jedva bila očuvana tokom neke selidbe pre 20 dana kada je ispala kutija ratluka od nekog narkomana koji razvozi na motoru pice. Svakako nisam kosio travu već 2 godine i neću moći još nesto dugo da ceprkam po nosu prstima ulepljenim za svoju kosu. I bicu veoma razocaran i onako sve dok se ne resi situacija koja mi je napravila zbrku oko useljenja u novu kucu koja se malo po malo pocela rusiti jer je stara i nema krov, a i zidovi popustaju namestaj je

12130
poruka na forumu
5 REP OFF

post # 153 | 13.10.2011 , 7:48 AM

Bio je lep dan kada sam se osetio, tako veliki i snažan kao medved. Nakon dva dana, otišao sam da vidim svoju baku kod kuće koja nema svoje dvorište zato sam jedan dan išao kod jednog druga koji je napravio nešto što boli tako jako da ne može raditi ništa, pa sada neće da ima nesto da kupi mami haljinu na akciji platiš pa vratiš kad nećeš da imaš dva druga koja su dobra kao lebac za nešto opasno kao što je seks i rakija, koja je jedva bila očuvana tokom neke selidbe pre 20 dana kada je ispala kutija ratluka od nekog narkomana koji razvozi na motoru pice. Svakako nisam kosio travu već 2 godine i neću moći još nesto dugo da ceprkam po nosu prstima ulepljenim za svoju kosu. I bicu veoma razocaran i onako sve dok se ne resi situacija koja mi je napravila zbrku oko useljenja u novu kucu koja se malo po malo pocela rusiti jer je stara i nema krov, a i zidovi popustaju namestaj je otkacene

<3<3<3

643
poruka na forumu
27 173

post # 154 | 13.10.2011 , 11:50 AM

Bio je lep dan kada sam se osetio, tako veliki i snažan kao medved. Nakon dva dana, otišao sam da vidim svoju baku kod kuće koja nema svoje dvorište zato sam jedan dan išao kod jednog druga koji je napravio nešto što boli tako jako da ne može raditi ništa, pa sada neće da ima nesto da kupi mami haljinu na akciji platiš pa vratiš kad nećeš da imaš dva druga koja su dobra kao lebac za nešto opasno kao što je seks i rakija, koja je jedva bila očuvana tokom neke selidbe pre 20 dana kada je ispala kutija ratluka od nekog narkomana koji razvozi na motoru pice. Svakako nisam kosio travu već 2 godine i neću moći još nesto dugo da ceprkam po nosu prstima ulepljenim za svoju kosu. I bicu veoma razocaran i onako sve dok se ne resi situacija koja mi je napravila zbrku oko useljenja u novu kucu koja se malo po malo pocela rusiti jer je stara i nema krov, a i zidovi popustaju namestaj je otkacene ciklama i rozedo boje

565
poruka na forumu
57 210

post # 155 | 13.10.2011 , 5:52 PM

Bio je lep dan kada sam se osetio, tako veliki i snažan kao medved. Nakon dva dana, otišao sam da vidim svoju baku kod kuće koja nema svoje dvorište zato sam jedan dan išao kod jednog druga koji je napravio nešto što boli tako jako da ne može raditi ništa, pa sada neće da ima nesto da kupi mami haljinu na akciji platiš pa vratiš kad nećeš da imaš dva druga koja su dobra kao lebac za nešto opasno kao što je seks i rakija, koja je jedva bila očuvana tokom neke selidbe pre 20 dana kada je ispala kutija ratluka od nekog narkomana koji razvozi na motoru pice. Svakako nisam kosio travu već 2 godine i neću moći još nesto dugo da ceprkam po nosu prstima ulepljenim za svoju kosu. I bicu veoma razocaran i onako sve dok se ne resi situacija koja mi je napravila zbrku oko useljenja u novu kucu koja se malo po malo pocela rusiti jer je stara i nema krov, a i zidovi popustaju namestaj je otkacene ciklama i rozedo boje su

NEVER GIVE UP!
Frajer Nastavlja Udarati I Nakon Što Doživi Nokaut

2595
poruka na forumu
281 2890

post # 156 | 14.10.2011 , 5:40 PM

Bio je lep dan kada sam se osetio, tako veliki i snažan kao medved. Nakon dva dana, otišao sam da vidim svoju baku kod kuće koja nema svoje dvorište zato sam jedan dan išao kod jednog druga koji je napravio nešto što boli tako jako da ne može raditi ništa, pa sada neće da ima nesto da kupi mami haljinu na akciji platiš pa vratiš kad nećeš da imaš dva druga koja su dobra kao lebac za nešto opasno kao što je seks i rakija, koja je jedva bila očuvana tokom neke selidbe pre 20 dana kada je ispala kutija ratluka od nekog narkomana koji razvozi na motoru pice. Svakako nisam kosio travu već 2 godine i neću moći još nesto dugo da ceprkam po nosu prstima ulepljenim za svoju kosu. I bicu veoma razocaran i onako sve dok se ne resi situacija koja mi je napravila zbrku oko useljenja u novu kucu koja se malo po malo pocela rusiti jer je stara i nema krov, a i zidovi popustaju namestaj je otkacene ciklama i rozedo boje su od

12130
poruka na forumu
5 REP OFF

post # 157 | 08.04.2012 , 7:30 AM

Bio je lep dan kada sam se osetio, tako veliki i snažan kao medved. Nakon dva dana, otišao sam da vidim svoju baku kod kuće koja nema svoje dvorište zato sam jedan dan išao kod jednog druga koji je napravio nešto što boli tako jako da ne može raditi ništa, pa sada neće da ima nesto da kupi mami haljinu na akciji platiš pa vratiš kad nećeš da imaš dva druga koja su dobra kao lebac za nešto opasno kao što je seks i rakija, koja je jedva bila očuvana tokom neke selidbe pre 20 dana kada je ispala kutija ratluka od nekog narkomana koji razvozi na motoru pice. Svakako nisam kosio travu već 2 godine i neću moći još nesto dugo da ceprkam po nosu prstima ulepljenim za svoju kosu. I bicu veoma razocaran i onako sve dok se ne resi situacija koja mi je napravila zbrku oko useljenja u novu kucu koja se malo po malo pocela rusiti jer je stara i nema krov, a i zidovi popustaju namestaj je otkacene ciklama i rozedo boje su od neke lepe

<3<3<3

114
poruka na forumu
14 254

post # 158 | 08.04.2012 , 4:16 PM

Bio je lep dan kada sam se osetio, tako veliki i snažan kao medved. Nakon dva dana, otišao sam da vidim svoju baku kod kuće koja nema svoje dvorište zato sam jedan dan išao kod jednog druga koji je napravio nešto što boli tako jako da ne može raditi ništa, pa sada neće da ima nesto da kupi mami haljinu na akciji platiš pa vratiš kad nećeš da imaš dva druga koja su dobra kao lebac za nešto opasno kao što je seks i rakija, koja je jedva bila očuvana tokom neke selidbe pre 20 dana kada je ispala kutija ratluka od nekog narkomana koji razvozi na motoru pice. Svakako nisam kosio travu već 2 godine i neću moći još nesto dugo da ceprkam po nosu prstima ulepljenim za svoju kosu. I bicu veoma razocaran i onako sve dok se ne resi situacija koja mi je napravila zbrku oko useljenja u novu kucu koja se malo po malo pocela rusiti jer je stara i nema krov, a i zidovi popustaju namestaj je otkacene ciklama i rozedo boje su od neke lepe smese

61
poruka na forumu
21 254

post # 159 | 21.04.2012 , 1:07 AM

Bio je lep dan kada sam se osetio, tako veliki i snažan kao medved. Nakon dva dana, otišao sam da vidim svoju baku kod kuće koja nema svoje dvorište zato sam jedan dan išao kod jednog druga koji je napravio nešto što boli tako jako da ne može raditi ništa, pa sada neće da ima nesto da kupi mami haljinu na akciji platiš pa vratiš kad nećeš da imaš dva druga koja su dobra kao lebac za nešto opasno kao što je seks i rakija, koja je jedva bila očuvana tokom neke selidbe pre 20 dana kada je ispala kutija ratluka od nekog narkomana koji razvozi na motoru pice. Svakako nisam kosio travu već 2 godine i neću moći još nesto dugo da ceprkam po nosu prstima ulepljenim za svoju kosu. I bicu veoma razocaran i onako sve dok se ne resi situacija koja mi je napravila zbrku oko useljenja u novu kucu koja se malo po malo pocela rusiti jer je stara i nema krov, a i zidovi popustaju namestaj je otkacene ciklama i rozedo boje su od neke lepe smese, ali ljigave

Dete,reka i kisa najlepse mirisu...

93
poruka na forumu
72 380

post # 160 | 04.05.2012 , 6:37 PM

Bio je lep dan kada sam se osetio, tako veliki i snažan kao medved. Nakon dva dana, otišao sam da vidim svoju baku kod kuće koja nema svoje dvorište zato sam jedan dan išao kod jednog druga koji je napravio nešto što boli tako jako da ne može raditi ništa, pa sada neće da ima nesto da kupi mami haljinu na akciji platiš pa vratiš kad nećeš da imaš dva druga koja su dobra kao lebac za nešto opasno kao što je seks i rakija, koja je jedva bila očuvana tokom neke selidbe pre 20 dana kada je ispala kutija ratluka od nekog narkomana koji razvozi na motoru pice. Svakako nisam kosio travu već 2 godine i neću moći još nesto dugo da ceprkam po nosu prstima ulepljenim za svoju kosu. I bicu veoma razocaran i onako sve dok se ne resi situacija koja mi je napravila zbrku oko useljenja u novu kucu koja se malo po malo pocela rusiti jer je stara i nema krov, a i zidovi popustaju namestaj je otkacene ciklama i rozedo boje su od neke lepe smese, ali ljigave kao

No matter what I do, all I think about is you, even when I'm with my boo, boy you know I'm crazy over you...

Search: