Nista mi nije jasno. . . ADAM I EVA wtf ?
|
|
|
74 poruka na forumu
| |
11
| |
70
|
|
post # 42 | 14.04.2012 , 2:10 AM
|
Adam i Eva nisu imali samo 3 sina, kao sto vidim da svi ovde tako mislite, oni su imali mnogo dece, i muske i zenske dece.I da, oni su se medjusobno razmnozavali, ali to tada nije bilo nista cudno, i nije bio greh.Bog je to tek posle zabranio.Svi smo mi rodjaci po bogu. Evo vam ovo pa vidite objasnjenje, lepo je objasnjeno http://siont.net/u-hristu/pit-odg/kainova_zena.php
Volimo hašiš, oči nam se cakle! *__*
|
|
| |
|
post # 43 | 14.04.2012 , 12:44 PM
|
Moja tema.
Uglavnom svako ko vjeruje u to je budala. Sa oproštenjem,ali budala. Pitala sam dosta njih šta misle o ovome i čula sam dvije teorije. Jedna je kako su Adam i Eva bili ljudi koji su živjeli duže nego današnji normalni čovjek pa su imali dosta potomstva koje se međusobno "parilo" i tako smo svi mi nastali. Po tome svi smo nastali na osnovu incesta. A druga koju sam čula je da je Bog stovrio pored Adama i Eve druge ljude. Iskreno po meni budalaština. Onda kasnije pronađen je pračovjek koji je i fizički i psihički bio zaostao u odnosu na današnjeg čovjeka s tim i Adama i Evu. Ja nikako ne podržavam takvu teoriju o našem postanku. Mislim da je presmješna. Mislim da bili mi ateista ili ne,trebamo normalno i racionalno razmišljati.
Poruku je menjao/la By_The_Way_ - Subota, 14.04.2012, 12:47 PM
|
|
| |
|
|
1005 poruka na forumu
| |
49
| |
230
|
|
post # 46 | 14.04.2012 , 3:03 PM
|
Quote (Bana94) kao prwo... nije adam i ewa... nego adam i stewa...
pa od mikrorganizama... koji su polako ewoulirali... ali kako smo nastali.. tako cemo i nestati...
E nije ni Adam i "Stewa" nego Adam i Steva... i molio bih vas da za izmisaljanje nove azbuke odete na prikladno mesto a ne ovde! Hvala.
A sad da se vratim na temu... Kao sto sam reko u jednom od prethodnih postova, vi to sve gledate sa religijske tacke gledista. Hajde malo da posmatramo za nacune:
Prilikom udara asteroida na Zemlju, desava se to da on donese vodu i neka jednoceliska bica. Jednocelijska bica se razmnozavaju prostom deobom, i to veoma brzo, na 2h recimo. Tako da se prvo na nasoj planeti javio mnog, mnogo, mnogo triliona jednocelijskih organizama koji kasnije, spajanjem "prave' visecelijske organizme, recimo nesto nalik na majmuna. Ta bica se dalje pare i dobija se veliki broj istih, te kasnije evouliraju, jedni u majmune, drugi u coveka. (Inace, covek nije nastao od majmuna, nego majmun i covek imaju zajednickog pretka)
Eto vam moja teorija. Velika je sansa da je bas ovako.
A sto se tice religije i covecanstva, prvo je nastalo covecanstvo, pa tad religija, tako da religija ne moze da svedoci o nastanku covecanstva vec covecanstvo o nastanku religije. To bi bilo isto ko da ja sad svedocim o rodjenju moje majke...
Twitter: https://twitter.com/marestrpc
|
|
| |
|
post # 47 | 14.04.2012 , 3:42 PM
|
Quote (milica333) Ako smo mi budale koji verujemo tako, aj onda ti objasni ono kako ti mislis da jeste. Gubiš vrijeme.
Ovako da krenem. Prvo Adam i Eva,već sam objasnila. Zatim idemo do Isusa. Ko je Isus ? Da li postoji dokaz za njegovo postojanje osim u svetim knjigama ? Isus je ustvari Horus. Horus je egipatski Bog koji ima iste "karakteristike" kao i sam Isus. Nemogće je da je Horus nastao od Isusa jer je o Horusu uklesano u pećinama ako se ne varam. Vanzemaljci postoje,ali to se čuva kao tajna. Zamisli koliko je svemir i da ničega tu nema. A onda da se to otkrije šta misliš kakavi neredi bi izbili. Vatikan bi prvi pokušao da dokaže "čistoću vjere". Itd,itd.
Ako je prava vjera prava ne treba da ima cake kako ja volim reći. Jedna glupost je dokaz da je vjera nečista i lažna.Ljudi danas vjeruju onome šta im se kaže i ne gledaju dalje. Tako je najčešće sa vjerom.Traže zaštitu i najlakše stvari te se okreću Bogu. Kako bi ti meni mogla dokazati da Adam i Eva postoje ? Oni postoje samo u knjigama i ljudskim zatupljenim mozgovima. Ja tačno objašnjenje ne znam,ali natucam kao što i većina radi. Nastali smo iz svemira i evoluirali u ovo sada pomoću svoga uma. Svemir postoji,um postoji i to mi je dovoljan dokaz.
Koristite um ljudi moji.
I svako ima svoje mišljenje. Ne uveličavaj Boga ako nisi svjesna ni same sebe.
Poruku je menjao/la By_The_Way_ - Subota, 14.04.2012, 3:44 PM
|
|
| |
|
74 poruka na forumu
| |
11
| |
70
|
|
post # 49 | 14.04.2012 , 3:56 PM
|
Ok, ali nemas ni ti dokaz.Tako da je svejedno.To sto si reklada smo nastali iz svemira i evoluirali, ne mozes da dokazes.Um za to ne umes da upotrebis.Pa se onda ne pravi mnogo pametna... 
Volimo hašiš, oči nam se cakle! *__*
|
|
| |
|
post # 50 | 14.04.2012 , 3:59 PM
|
Quote (milica333) Ok, ali nemas ni ti dokaz.Tako da je svejedno.To sto si reklada smo nastali iz svemira i evoluirali, ne mozes da dokazes.Um za to ne umes da upotrebis.Pa se onda ne pravi mnogo pametna...
Svemir postoji kao i um. Pogle,ja razmišljam. Šta to nije dokaz ?
|
|
| |
|
|
post # 52 | 14.04.2012 , 4:11 PM
|
ma to je mitologija pricana kroz metaforu. Osho Rainish u vrhovnoj alhemiji dobro objasnjava . Pokusacu da nadjem citat.
Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....
|
|
| |
|
post # 53 | 14.04.2012 , 4:13 PM
|
Quote (milica333) Nisi josuvek ucila filozofiju. A i nisam ti trazila dokaz za to, ali razumem kako je to kad ne zna, a misli da zna. O jebote.
Ajde ti si u pravu jer ne mogu više da čitam gluposti od kojih mi se povraća.
Poruku je menjao/la By_The_Way_ - Subota, 14.04.2012, 4:14 PM
|
|
| |
Dete debil... xD
|
post # 54 | 16.04.2012 , 5:37 AM
|
JA ██████ 100% 
|
|
| |
|
post # 55 | 16.04.2012 , 5:52 AM
|
Quote ma ja vise verujem u teoriju da smo nastali evolucijom od majmuna, a majmuni nastali? epa sad . . . hmm evolucijom od neke druge zivotenje. . . tebi bi se svidjalo da si nastao od majmuna? oO ako da imam pitanje dali si normalan? pre bi reko da je majmun nastao od coveka... a to za evoluciju cisto sumljam kako onda nemora biti majmun neka druga zivotinja ne pretvori u nesto sasvim levo? Bitno je da znas ko te napravio i od koga si ti postao a za dalje sta te briga? xD jer da smo nastali od majmuna od koga je nastao on? a od koga je nastala prva zivotinja? i odakle planete onda? asto postoji vise od 1 planete onda? slon da leti na mesec? xD aaaaaaaaaaaaaaaa msm da je ovo losa tema xD

|
|
| |
|
post # 56 | 16.04.2012 , 11:10 AM
|
E po tim vasim teorijama se kosite sa biblijom onda dzabe idete u crkvu i verujete navodno u boga , slobodno se odrecite Srpstva i ostalih budalastina posto ste sa tom teorijom samo vise prisli onoj drugoj strani to jest sotoni sto je i njemu cilj da vas odvuce od Biblije a samim tim i napravi sumnju u ono sto verujete toliko od mene pozz...
nepismen
|
|
| |
|
|
post # 58 | 16.04.2012 , 11:57 AM
|
Quote (MareVoliJecu) Bitno je da znas ko te napravio i od koga si ti postao a za dalje sta te briga? xD jer da smo nastali od majmuna od koga je nastao on? a od koga je nastala prva zivotinja? i odakle planete onda? asto postoji vise od 1 planete onda? slon da leti na mesec? xD aaaaaaaaaaaaaaaa msm da je ovo losa tema xD
Da si se portudio da procitas koju knjigu ili malo istrazis na tu temu video bi prilicno logicna objasnjena za sve to al ne mnogo vise ima smisla neki bradati cikica je pucnuo prstima i eto nas Quote (Cobragmf76) E po tim vasim teorijama se kosite sa biblijom onda dzabe idete u crkvu i verujete navodno u boga , slobodno se odrecite Srpstva
Srpstvo je nacionalnost a pravoslavlje je vera nauci razliku...
Od crkve nema vece mafije i lopova nikada niko nije uzeo toliko zivota ko crkva i niko na svetu ne obrce toliko para ko crkva cak ni drzave ( pod crkva mislim vere sve do jedne bez izuzetaka )...
Geek Perspective - tech news and reviews from Geeks point of view
|
|
| |
|
post # 59 | 16.04.2012 , 12:02 PM
|
Ljudi kako ste vi glupi!!! Kao da niko od vas nije isao na veronauku!!! I ja sam se mislio oko toga i pitao sam nastavnika veronauke:on mi je rekao da je bog posle adama i eve stvorio jos ljudi na zemlji!!!![font=Geneva][size=18][bgcolor=green][color=red]
|
|
| |
|