Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

Archive - read only
Nista mi nije jasno. . . ADAM I EVA wtf ?

9
poruka na forumu
0 5

post # 61 | 16.04.2012 , 2:35 PM

Zecharia Sitchin-Revizija postanka,da se nebi prepirali i svadjali nadjite ovo,procitajte pa razmislite... :)

brrrrrr

74
poruka na forumu
11 70

post # 62 | 16.04.2012 , 2:40 PM

Quote (coyote666)
treba da se ukine veronauka,svi postadose glupi...

Upotrebi malo vise taj tvoj mozak, onda kazi nesto...To sto ljudi veruju u Boga ne znaci da su glupi.A sta tebi znace te 3 sestice?Ti si kao neki opasan satanista, izigravas nekog opasnog metalca?Ne znas ni sta je to...

Volimo hašiš, oči nam se cakle! *__*

39
poruka na forumu
4 -26

post # 63 | 16.04.2012 , 2:42 PM

Sve ove vase torije padaju u vodu kada se dobro razmisli i shvati jedna stvar! Bog ne postoji mi smo stvorili Boga nije on nas jer ljutska glupost je tolika da sve sto ne mozemo da objasnimo kroz nauku ili u istoriji kroz shvatanje zdravim razumom ljudi su tim stvarima davali konotaciju neceg uzvisenog ili vanzemaljskog! Morate da znate jednu stvar pre tog danasnjeg Boga u ljutskoj formi otpilike prvi put se pominje pre oko 5600 godina ljudi su verovali da su Bogovi Sunce, Mesec i ostale planete i u to vreme vidljivi objekti na nebu zvezde sazvezdja i galaksije kada su psihicki evoluirali i intelektualno sa pojavom matematike i ostalih prirodih nauka shvatili da su to u stvari obicne stvari koje su normalne u prirodi oni su se okrenulu nekom drugom uzviseom i vanzemaljskom bicu i tako su stvorili Boga koji lici na nas tj po njima mi na njega! Naravno neke kultute kao sto su stari Rimljani su jos dugo posle toga verovali u te "prirodne" bogove pa su kod njih bas te planete bili bogovi dok je kod starig grka postojala druga varijanta gde su bogovi imali ljutski oblik ali ih je bilo vise za razliku od danasnjih gde je samo jedan Bog! Ja licno verujem u evoluciju meni je ona realnija od religije mnogo vise, mada mi se svidja teorija da smo i mi samo vanzemaljci na ovoj planeti nekako bi voleo da nismo sami u svemitu tj siguran sam da nismo sami jel steta bi bilo da propadne toliki prostor zbog nekoliko milijardi budala koji nemogu da prihvate cinjenicu da smo svi deo samo jednog velikog kruga koji se odvija u prirodi! I voleo bi da dokazemo da nismo sami u svemiru samo da mi mogao da natrljam na nos svim ovim fanaticama koji hiljadama godina ratuju i ubijajau nevine,jel vidite sta danas u ime vere i profita rade Amerikanci i Hriscani i Muslimani ja mislim da Bog ni jednima ni drugima sigurno nije rekao da ako je neko dete suprotne vere od njihove njega treba ubiti ili zaklati a to se sve radi u ime Boga! Pa vi razmislite o tome malo! baloni

2462
poruka na forumu
299 2356

post # 64 | 16.04.2012 , 2:44 PM

milica333 zar nije dosta ?
Shvatili smo da si opaki vjernik i da braniš ono što jesi. Za razliku što nas pokušavaš " okrenuti na bolji put " idi u crkvu i moli se svom Bogu. Priča ti u samom startu nema smisla.

1
poruka na forumu
0 0

post # 65 | 16.04.2012 , 2:48 PM

CCC,onaj ko je postavio ovo pitanje je totalno neupucen kada je religija u pitanju :) Adam i Eva su prvi ljudi koje je Bog stvorio,ali ne i jedini druze moj..Pitaj nekog svestenika ili popa ako te nije blam,objasnice ti covek,bolje nego da slusas sta ovde jos manje upuceni od tebe baljezgaju...

Sijam i u mraku :)
3165
poruka na forumu
757 3522

post # 66 | 16.04.2012 , 2:49 PM

ova tema prerasta u svadju, glupo je ubedjivati nekoga u nesto, ako neko hoce da veruje nek veruje, ko ne veruje ne mora i cemu toliko raspravljanje, dajte svoje misljenje i gotovo... ako se ovako nastavi tema ce biti zakljucana!

''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.''
''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''

2462
poruka na forumu
299 2356

post # 67 | 16.04.2012 , 2:51 PM

Quote (MarijanaBK1)
ova tema prerasta u svadju, glupo je ubedjivati nekoga u nesto, ako neko hoce da veruje nek veruje, ko ne veruje ne mora i cemu toliko raspravljanje, dajte svoje misljenje i gotovo... ako se ovako nastavi tema ce biti zakljucana!

Slažem se. ;)

74
poruka na forumu
11 70

post # 68 | 16.04.2012 , 2:51 PM

Quote (By_The_Way_)
Shvatili smo da si opaki vjernik i da braniš ono što jesi. Za razliku što nas pokušavaš " okrenuti na bolji put " idi u crkvu i moli se svom Bogu. Priča ti u samom startu nema smisla.

Ej, sa tobom sam zavrsila i ne obracam se tebi, ti si mi bila rekla sta si imala...Ja imam pravo ovde da pisem koliko hocu isto koliko i ti, i sta sad hoces? Krivo ti je sto vredjam metal?Pa i ja slusam metal, ali normalan...

Volimo hašiš, oči nam se cakle! *__*

Zajebavam sistem
4792
poruka na forumu
765 REP OFF

post # 69 | 16.04.2012 , 2:56 PM

Quote (Necromonger)
Bog ne postoji mi smo stvorili Boga nije on nas

Spasi me takvih komentara. Ne znam da li si cuo sto je pao grad blizu Aleksandrovca ili Trstenika, grad velicine jajeta, 20 cm leda ima i sve su krovovi polupani... Zar mislis da je to nauka ili slucajnost ? Objasni mi, ja ne razumem.

Pre mnogo godina, jedan Turcin nije mogao da ima dece, i cuo je za neki Manastir u Srbiji, ne znam kako se zove, nebitno, i dosao je ovde kod nas, vozio ga je jedan taksista. Inace, taj Turcin je bogat covek. Rekao je taksisti, da ako dobije dete za 3 meseca, da ce ponovo doci da nagradi i njega i manastir. Tako je i bilo, posle 3 meseca javlja se Turcin, ovaj taksista zove 2 druga da ga sacekaju kako bi ubili turcina. Tako i bude. Iskasape ga i bace u gepek. Posle nekoliko minuta, zaustavlja ih policija, vidi krv na sedistu. Otvore gepek, tucnim ustaje ziv iz njega i ova trojica umru na mestu. Ova prica je istina, taj turcin je bio na TV - u :) Ono sto hocu da kazem, verujte u Boga, nece vas napustiti sigurno. Ovi sto prosipaju gluposti da Bog ne postoji mrze sami sebe, i radije bi da zive u Americi, na nekoj plazi ili u vili. :)

Napravili ste haos od teme.

lock

Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks

Search: