BADULU JE POTREBNA POMOC
|
|
|
post # 61 | 31.01.2012 , 5:01 PM
|
Nema potrebe da se zanosite i odgovarate na ovakve postove kao što je postavio user22. Vidite da se samo radi toga registrovao, dakle, nas ovdje ima (velika većina forumaša) koji poznaju badula preko foruma (neki ga poznaju i privatno) i znaju ko je i šta je. Svako od nas će pomoći onoliko koliko može.
|
|
| |
|
post # 62 | 31.01.2012 , 5:16 PM
|
Srcemoje, Quote (Srcemoje) Kako vidis svi mi njega postujemo i njegovu situaciju znamo i dokaz nama ne treba jer da zelimo imali bi dokaz nije on na kraj svjeta ali nije potrebno ja mu verujem na rec i ako laze laze sebe al on garant ne laze majo odlicno znamo ja i ti i jos po neki da ovo nije laz i da je covek u problemima i da je veliki poboznik i da se nikada nebi igrao sa takvim stvarima !!! Braco izdrzi

Poruku je menjao/la Imperator_No1 - Utorak, 31.01.2012, 5:19 PM

|
|
| |
279 poruka na forumu
| |
69
| |
637
|
|
post # 63 | 31.01.2012 , 5:35 PM
|
Quote (Almir_) Nema potrebe da se zanosite i odgovarate na ovakve postove kao što je postavio user22. Vidite da se samo radi toga registrovao, dakle, nas ovdje ima (velika većina forumaša) koji poznaju badula preko foruma (neki ga poznaju i privatno) i znaju ko je i šta je. Svako od nas će pomoći onoliko koliko može.
HvalaAdded (31 Jan 2012, 4:34 PM) ---------------------------------------------
Quote (Imperator_No1) Braco izdrzi
hvala u njegovo ime...Added (31 Jan 2012, 4:35 PM) ---------------------------------------------
Quote (Dejan) Ljudi cemu ovolike rasprave ko misli da je ovo laz ili nesto slicno nek zaobidje temu i gotovo
Ovde se niko ne raspravlja samo reaguju na provokacije....
Lepi,silni,grozni!Zeljan sam te i ja, Da banes pod maskom druga ili gosta;
|
|
| |
|
post # 64 | 31.01.2012 , 6:07 PM
|
kenan
|
|
| |
|
post # 65 | 31.01.2012 , 6:25 PM
|
Pomoc stize... Moj drug i ja smo se dogovorili da pomognemo... Hrana i nesto para ce sigurno pomoci... Mi ne znamo ko je i kakav je taj covek... Ali verujem da je dobar... Pozdrav od Vlade i Branka 
|
|
| |
|
|
post # 67 | 31.01.2012 , 7:35 PM
|
Svi postovi su obrisani koji imaju veze sa raspravom.
Od sada , mozete pisati reci podrske i da li zelite pomoci i pitanja kako mozete pomoci , tj da dobijete vise informacija.
Pitaj bez pitanja da li smes nesto da me pitas :)
|
|
| |
|
|
post # 69 | 31.01.2012 , 7:39 PM
|
badule, bice bolje druze sta da kazem,divan si covjek
|
|
| |
|
post # 70 | 31.01.2012 , 7:41 PM
|
tek sad vidim da ja dobro ustvari zivim. ja cu pomoci koliko mogu. zivot je surov.... 
|
|
| |
|
post # 71 | 31.01.2012 , 7:50 PM
|
Quote (badule) nemojte da vas moje muke opterete i verujte da mi je ljudska topla reč bitnija od svega voli vas badule Bice sve u redu videces 
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
|
post # 73 | 31.01.2012 , 9:15 PM
|
nadam se da ce biti....
Svi za jednog, jedan za sve....
|
|
| |
|
post # 74 | 31.01.2012 , 9:22 PM
|
Posto nemam svoja primanja jos sam ucenik, ustekacu neku kintu kako bih pomogao najboljem coveku sa EC, stvarno boljeg lika nema, zao mi je zbog situacije ali kolko god da skupim uplaticu nece to biti nesxto mng... ali nadam se da ce pomoci u situaciji u kakvoj je. Stvarno mi je zao zbog njega jedan je od mng... dobrih likova 
|
|
| |
|
post # 75 | 31.01.2012 , 10:18 PM
|
Brate moj....samo jako,mi smo uz tebe...ne daj se rodjace ! ! !
Uvek postoji u zivotu neko ko je malo losiji od tebe a uveren da je malo bolji od tebe i tada nastaju sve nevolje ! ! !
|
|
| |
|
|
post # 77 | 01.02.2012 , 11:39 AM
|
Quote (lukacar95bre) Posto nemam svoja primanja jos sam ucenik, ustekacu neku kintu kako bih pomogao najboljem coveku sa EC, stvarno boljeg lika nema,
pozitivnijeg na ovom sajtu sigurno nema...
Mene je Nikola odusevio svojom smirenoscu i razboritoscu... iskustvom i razumijevanjem...
|
|
| |
|
|
|
post # 80 | 01.02.2012 , 4:04 PM
|
badule frendu nadam se da ce situacija biti bolja drugar bas mi je zao zbog svega drzi se moras biti jak u ovakvoj situaciji nadam se da ce ljdi pomoci u ovj kriz sretno sve najbolje zeli rendzer/ nadam se da ce se ta situacija i to stanje resiti 
STAVIM MOJ KURAC U ZENINO DUPE PA JOJ GA PUSIM ZA 10 DIN SAT HAHAH.
|
|
| |