BADULU JE POTREBNA POMOC
|
|
279 poruka na forumu
| |
69
| |
637
|
|
post # 1 | 30.01.2012 , 2:21 PM
|
DRAGI PRIJATELJI I KORISNICI OVOG SAJTA
Ovom p[utem zelim da VAS pozovem,VAS ljude dobrog i plemenitog srca da pomognete nasem a i Vasem prijatelju u nevolji.Radi se o NIKOLI IVKOVICU-BADULU.Nikola je ostao bez posla a drugi trenutno ne moze da nadje.9A verujte mi da trazi).On zivi sa starom i bolesnom majkom kojoj treba nega koju on zbog finansijskog stanja ne moze njoj da pruzi.Njoj su potrebni lekovi,pojacana ishrana puna vitamina.Pitanje je da li i sta uopste imaju da jedu.A da ne pricam da zive u hladnom jer nemaju pare za drva.Ostavljam broj ziro racuna u nadi da cete uplatiti neka novcana sredstva(svako prema svojim mogucnostima) a i njegovu kucnu adresu ako je nekome lakse da novac posalje preko poste.Takodje ako neko(a verovatno ih ima) ne veruje da ce se novac potrositi u te svrhe ,moze poslati pakete sa hranom i hemijom.
Obrisani licni podaci!
Unapred zelim da se zahvalim svima koji budu izasli u susrte i pomogli nasem prijatelju. P.S samo da kazem da je ovo od starta bila moja ideja i da sam Nikolu jedva na ovo nagovorila.Zamolila bih one koji su protiv ovoga i protive se ovome da jenostavno ovo izignorisu i da ne ostavljaju zlurade i otrovne komentare.HVALA MNGOO SVIMA OD TUGOMIRKE
Added (30 Jan 2012, 1:21 PM) --------------------------------------------- Izvinjavam se na gramitickim i slovnim greskama ali shvatite previse sam emotivna.
Poruku je menjao/la Tugomirka - Ponedeljak, 30.01.2012, 1:42 PM
Lepi,silni,grozni!Zeljan sam te i ja, Da banes pod maskom druga ili gosta;
|
|
| |
|
post # 2 | 30.01.2012 , 2:25 PM
|
" Niko ne veruje lepim ženama. Suviše su lepe da bi bile verne. Takav je slučaj i sa pametnim muškarcima. "
|
|
| |
279 poruka na forumu
| |
69
| |
637
|
|
post # 3 | 30.01.2012 , 2:36 PM
|
Draga nemoj plakati nego pomozi ako mozes.Hvala ti puno unapred.
|
|
| |
|
post # 4 | 30.01.2012 , 2:39 PM
|
Quote (Tugomirka) Draga nemoj plakati nego pomozi ako mozes.Hvala ti puno unapred.
Nego sta, nego cu pomoci.
" Niko ne veruje lepim ženama. Suviše su lepe da bi bile verne. Takav je slučaj i sa pametnim muškarcima. "
|
|
| |
|
|
post # 6 | 30.01.2012 , 2:52 PM
|
Ljudi dajte zaista, nemojte ignorisati ovu temu. Ranije ste se bunili, iz razloga sto niste verovali ni u koga i ni u sta. Sada znate o kome se radi, i mislilm da svako ko je s Nikolom razmenio par recenica zna o kakvoj se osobi radi. Ja sam na Ec-u dva meseca, ali smatram da je on osoba kojoj se vredi pomoci. Human covek pun vrlina, sa teskom mukom na svojim ledjima. Razumem da ovde ima dosta dece, i 'skolaraca' kojima nije lako izdvojiti ni 100din.ali...Svako od nas ima svojih problema, troskova, obaveza. Razmisljajte u tom pravcu da se ne daj Boze, bas vi nadjete u takvoj situaciji. Ne znam koliko ce na koga uticati ove moje reci, ali znam da cu mu ja sigurno izaci u susret. Onoliko koliko mogu u ovom trenutku.
|
|
| |
|
post # 7 | 30.01.2012 , 3:00 PM
|
Nikola je svu zivotnu ustedjevinu potrosio na njegovanje bolesnog oca, nazalost otac mu je preminuo od raka... Sada on i majka mu zive u dvorisnoj kucici njegovog brata i njezinog sina... Majka mu je stara, bolesna i dementna... U toj kuci u kojoj zive nemaju grijanje, griju se na grijalicu koja izbacuje osigurace... upale grijalicu i griju se po 10-15 minuta i onda izbaci osigurac... onda su u hladnom toliko dugo koliko to mogu trpjeti... Ljudi, sjetite se svih onih lijepih rijeci koje nam je Badule svima upucivao, sjetite se svakog osmijeha koji vam je donio na lice, a sada pokazimo koliko smo jaki i darujmo i njemu osmijeh... svaki dinar pomaze... nazalost situacija je tako losa da pomaze i svaka konzerva hrane... svaka ta konzerva znaci bar jedan obrok...
Poruku je menjao/la vladogrozni - Sreda, 01.02.2012, 11:36 AM
|
|
| |
|
post # 8 | 30.01.2012 , 3:09 PM
|
E badule moj brat zao mi je 
♥KADA JE TESKO UVEK SE SETIM ZVEZDA JE NAJBOLJA NA PLANETI♥
|
|
| |
279 poruka na forumu
| |
69
| |
637
|
|
post # 9 | 30.01.2012 , 3:21 PM
|
Quote (vladogrozni) Nikola je svu zivotnu ustedjevinu potrosio na njegovanje bolesnog oca, nazalost otac mu je preminuo od raka... Sada on i majka mu zive u dvorisnoj kucici njegovog brata i njezinog sina... alkoholicara koji pusta da mu brat i majka zive u neprimjerenim zivotnim uvijetima... Majka mu je stara, bolesna i dementna... U toj kuci u kojoj zive nemaju grijanje, griju se na grijalicu koja izbacuje osigurace... upale grijalicu i griju se po 10-15 minuta i onda izbaci osigurac... onda su u hladnom toliko dugo koliko to mogu trpjeti... Ljudi, sjetite se svih onih lijepih rijeci koje nam je Badule svima upucivao, sjetite se svakog osmijeha koji vam je donio na lice, a sada pokazimo koliko smo jaki i darujmo i njemu osmijeh... svaki dinar pomaze... nazalost situacija je tako losa da pomaze i svaka konzerva hrane... svaka ta konzerva znaci bar jedan obrok...
Hvala ti prijatelju na ovako lepim recima.U momentu navale emocija nisam se setila bas sve napisati ali ima ko misli na to i HVALA TI PRAVO SI 
|
|
| |
|
post # 10 | 30.01.2012 , 3:22 PM
|
Nikola izdrzi! Uz tebe smo!
|
|
| |
|
|
|
post # 13 | 30.01.2012 , 3:27 PM
|
Sto se Nikole tice, mislim da je covek pravi lav, jedan od boljih ljudi koje sam upoznao na celom internetu. Rado bih mu pomogao na koji god nacin ali nisam u mogucnosti jer ja nisam ni student vec ucenik i dalje. Tako da vam je jasno da me roditelji jos uvek izdrzavaju. Jbg.. inace zelim mu svu srecu i da se sto pre izvuce iz te teske situacije!
Quote (dragan_93) Nikola izdrzi! Uz tebe smo!
|
|
| |
|
|
|
post # 16 | 30.01.2012 , 4:07 PM
|
Marija_Nikola, , Tugomirka, cure, dame, zene... nemogu vam reci koliko mi je drago da ste se pomirile... prsti me vec zaboljeli od objasnjavanja...
|
|
| |
|
post # 17 | 30.01.2012 , 4:12 PM
|
Au pa ja ovo tek sad vidim !!!!!!!!!!!
Baduleta tj Nikolu sam upoznala medju prvima ovdje na sajtu kako i prema drugima tako i meni je bio u startu prijatan Tokom naseg druzenja sam saznala ono sto i Vladogrozni i mnogi od vas,u dusi me bolele njegove reci tako da sam pre Bozica odlucila da mu malo pomognem i verujte to sam i ucinila preko poste sam poslala svom drugu moj bozicni poklon i obecala mu da cu mu i dalje pomoci a to cu i uciniti za kratko vreme. Zato vas molim ako ste u mogucnosti bilo koliko da mu pomognete a ako nemate poverenje u ziroracun dosta vam je njegova adresa ime i prezime . Ne zelim da me iko smatra osobom koja se fali molim vas ovo sam vam rekla samo zbog tog da bi i vi shvatili ozbiljno i poverovali ni ja ga neznam niti sam mu blizu naprotiv druga strana sveta ali verujte i na daljinu se covek sazali i kaze bolje davati nego uzimati
Tugomirka neznam sta da ti kazem osim hvala ti za sve 
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 18 | 30.01.2012 , 4:19 PM
|
Quote (Srcemoje) Baduleta tj Nikolu sam upoznala medju prvima ovdje na sajtu kako i prema drugima tako i meni je bio u startu prijatan
Quote (Srcemoje) pre Bozica odlucila da mu malo pomognem i verujte to sam i ucinila preko poste sam poslala svom drugu moj bozicni poklon
stvarno si srce...
|
|
| |
|
|
post # 20 | 30.01.2012 , 4:37 PM
|
Nikola izdrzi prijatelju!!! Ja cu pomoci koliko god budem mogao (uplaticu neke pare na racun) 
|
|
| |