|
|
post # 102 | 03.02.2012 , 9:09 PM
|
Korpa!!!
Pitaj bez pitanja da li smes nesto da me pitas :)
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 103 | 03.02.2012 , 10:06 PM
|
Takodje zelim da se zahvalim Asmodeji-Tugomirki ,koja je razumela moju situaciju pravilno i ulozila puno truda i zalozila sebe da to ovde predstavi kroz ovu temu. - Seko peko ti si za mesec dana kroz druzenje na chatu shvatila ono sto mnogi nisu za godinu. Kao i Vladi,koji je sve to podrzao i pomogao u mnogome -Prijatelju onaj deo nicka grozni je samo velika shala,tu treba da stoji dobri... Miodragr- kume Mijo hvala puno ( steta sto nemamo merdevina za pojedine) Atanya- sad moram da pitam- mogu li ovaj tvoj nick da iskoristim u literarne svrhe? Crazy Princess- sta bi ovaj svet bez princeza? Djoleo35/ hvala brate... Dragan93- kao i uvek najbolji... Lemedragon-hvala za podrsku,ovde ces steci mnogo prijatelja Unique/ hvala braco tvoje reci su melem dodo- vojvodjanin moj,vidimo se u Turiji SRCEMOJE- HVALA VELIKO,sto si i bez teme i pre svega pokazala velicinu svoga srca onda kada je svet oko mene poceo da mi se raspada. Bez tebe ja danas ne bih imao nista. A to se pamti. Dejane brate i ti si djak,hvala na podrsci! Nikolakuzzz/ brate,imenjace,jos uvek cekam da dodjes na sever ! Ceka te drug! Hvala! Mortal brate i cvarci su dovoljni! Ti si moj drug i djak,znam da ni ti nemas i hvala puno na podrsci. Kad tones i tople reci podrske su velika slamka spasa! Gulisa,mozda se i ne poznajemo,ali bih voleo da ti se zahvalim na podrsci! Moldere/- Brate Hvala za sve za spot i ono u potpisu sto ide... Ti si zaista pravi ortak! Sushe brate,ti si moj prijatelj i hvala ti puno! MarijanaBK1/prijatelji uvek ostaju prijatelji... Hvala puno Dzeri- Hvala puno na ono chika,to me uveseljava Leksi hvala,obratio sam se socijalnoj sluzbi ,mogu da mi pomognu samo oko dokumentacije na bilo kakvu drugu pomoc ceka se i do 6 meseci.Ali su mi uradili socijalni karton cim sam predao dokumentaciju. Passusa,seko hvala na podrsci Nechy92 tvoje reci su zaista bile iskrene i iz dubine duse... moras mi biti snaja CERAbog hvala Deki87 hvala kolega Marko27 hvala brate,a i sarmijadu cemo uskoro... Desert Rose/ hvala drugarice Olli43- hvala braco... podrska mi puno znaci Almire braco,veliki si bio veliki ces i ostati... hvala Impi ,rode I MAJA i TI ste mi velika podrska i puno Vas cenim... Keno213 i Zile - Hvala ljudi na razumevanju Arieskeka-hvala puno @Assasin@ hvala brate lukacar93bre Hvala ti puno mladicu,znam da na Kosovu ima mnogo dobrih ljudi don petre,rodjace... tako je ispalo... hvala brate na svakoj podrsci MareVoliJecu/ ne to je poslednja ulica levo iz Lenjinove Exy -komsija moj dobri i tvoje reci su dobre kao pomoc Yugioh- rendzeru hvala puno alen02 hvala na interesovanju Dark lord hvala i tebi puno braco punknotdead hvala brate nije punk umro,nikada bre
Zaista sam odusevljen Vasom ljudskoscu i drugarstvom... Volim Vas sve puno... Oprostite ako sam nekoga preskocio... 
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |