ExtraCafe Emisija: "Glasna Tisina"
| |
|
post # 21 | 23.02.2012 , 1:21 AM
|
Quote (-Dzeri-) MolderFBI, ako Marku kazes, racunaj kao da si rekao babama na raskrsnici. Niko nece da sazna. Moreeeeee...
Quote (MolderFBI) Tako da Mortal ako me i malo volis Volim te na drugaciji nacin
Quote (MolderFBI) nece odoleti twom zavodnickom sarmu i recice ti Meni ? Da joj skinem zvezde sa neba ne bi mi rekla ta vestica... Sad mi krivo, ona zna a ja ne 
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
post # 22 | 23.02.2012 , 2:04 AM
|

|
|
| |
|
post # 23 | 23.02.2012 , 2:23 AM
|
Quote (MolderFBI) "Dolari marke, lire, ti vire". . . . pokusaj s tim, mozda uspe Ma buraz da joj poklonim jahtu ne bi mi rekla 
|
|
| |
|
post # 24 | 23.02.2012 , 11:38 AM
|
@Mortal ih bre, daj meni Jahtu cu ti kazem ja licno i detaljno, jos cu ti poslati u pisanoj formi na kucnu adresu 

|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 25 | 23.02.2012 , 6:42 PM
|
Quote (MolderFBI) @Marijana zar ti zaboravljas da sam ja FBI agent a pri tom sam gledao serije kao sto su Istrazitelji iz Majamia , Dosije X, Mesto zlocina itd. . . to znaci da znam mnogo nacina da te ubijem, a da niko ne sazna za to
pihh i ja sam.. izazivam te, pa cemo da vidimo ko ce pre da poklekne
Quote (MolderFBI) ali pre toga ima da te iskoristim do kraja za jednu od naphednih emisija koja ce biti posvecena Vlaskoj magiji. kad kazem "Iskoristim" ne mislim u sexsualnom smislu, nego u edukativnom smislu da ne pomislis svasta mada ja sam uvek i za prvu i za drugu varjantu hahaha, prvo da razgovaramo o honoraru, za ovo drugo, pametnija sam da cutim..
Quote (MolderFBI) Pa iznenadjenje je iznenadjenje kada se ne otkrije o cemu se radi u iznenadjenju! ako razumes sta pokusavam da kazem, a sobzirom da nikom nismo otkrili, iznenadjenje je i dalje iznenadjenje, msm marjana je otkrila, ali ona ce biti uskoro eliminisana sa planete Zemlje ko ce koga da eleminise videcemo, nemoj da dobijes otkaz pre nego sto si poceo da radis, znas da imam veliki uticaj na tvog nadredjenog hahahah Quote (Mortal) MolderFBI, Moreee.. To nije iznenadjenja ako zna Marijana.. AJ mi objasni privatno o cemu se radi.. Znas da cu da cutim rugao se bakrac loncu da je crn tisina Quote (MolderFBI) A neee, tako je Marijana zeznula Rogija pa joj on rekao. . .inace to je Rogijeva ideja, mada jos pre godinu dana smo pricali o tome. . . ali eto skoro mi predlozio opet . . . rekao bih ti, ali ne bih da sirim vesti jer ne zavisi to samo od njega i mene vec jos od par presudnih faktora, tako da ne bih zeleo da se to "Izjalovi" i zato je najbolje da niko ne zna za to da ne bude posle razocaranja ako se izjalovi. . . zato sam se sokirao kad mi je Marijana rekla "Jedva cekam iznanadjenje koje pripremas s rogijem" . . . ahhahaha nisam ja nikog zeznula... vidis da rogi ne zna da cuti hahaha... ako se nesto izjalovi ja cu da se slogiram, na dusi ce te da me nosite...
Quote (MolderFBI) Tako da Mortal ako me i malo volis ne pritiskaj Marijanu da ti kaze jer sobzirom da znam kakva je nece odoleti twom zavodnickom sarmu i recice ti tako da budi drug, a ti Marijana budi bljka i cuti ko zalivena, ne daj se pritiscima ahahahahahahaha... nemoj ti mene da ucutkujes, nemas ti pojma koliko se moja mama obradovala kad sam ja progovorila (doduse ubrzo joj preselo radovanje) boze molder zar sumnjes u mene? Quote (-Dzeri-) MolderFBI, ako Marku kazes, racunaj kao da si rekao babama na raskrsnici. Niko nece da sazna. hahahahahahah Quote (Mortal) Meni ? Da joj skinem zvezde sa neba ne bi mi rekla ta vestica... Sad mi krivo, ona zna a ja ne ja vestica? upamticu ti.... ne znas zato sto si ti ti, a ja sam ja... i ja moram u sve da budem upucena Quote (MolderFBI) Dzeri, pa ja msm da ako njemu kazem da je to ko da sam objavio na dnevnik u pola 8 svi ima da saznaju hahaha Quote (MolderFBI) salim se MARjana i MARko su najlojalniji forumasi zato su im prva slova imena ista. . . MAR - moras apsolutno reci i od pozadi kad se procita dobije se RAM-radio akusticna Milava
Sto naglasava njihovu lojalnost
za srce si me ujeo sa ovim! Quote (MolderFBI) "Dolari marke, lire, ti vire". . . . ne opet JK Quote (Mortal) Ma buraz da joj poklonim jahtu ne bi mi rekla haha probaj... mozda se i dogovorimo Quote (MolderFBI) @Mortal ih bre, daj meni Jahtu cu ti kazem ja licno i detaljno, jos cu ti poslati u pisanoj formi na kucnu adresu molder sponzuruso jedna...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
|
post # 27 | 26.02.2012 , 2:50 AM
|
Quote (MolderFBI) Xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa @Marijana suze mi posle od smeha Dok sam citao. . . sad ispadoh i dvorska luda... Quote (MolderFBI) za ovo sexsualno, posto rece da si pametnija dok cutis, a cutanje je znak odobravanja. . .Shvaticu da ti odgovaraju obe varjante "Iskorishcavanja" a cu i sto ti nebi odg. vidi me kakav sam sexsipilan i provokativno perverzan, u prevodu prava sam muska drolja il sto ti rece zigolo ja sam rekla da je bolje da cutim, zato sto svi izvrnu moje reci... jaooo jaooo, al se nahvali.. hvalite me usta da ne budete pusta...
Quote (MolderFBI) i zato kao Monte Karlo sija Monte Negro, brod u Marini, sedim sam za rulet stolom, a u ruci mi suvi Martini . . . refren nastavi ti i sta sad treba da kazem napravi mi sina? daj mi pistolj da isecem vene...
Quote (MolderFBI) A za tog mog "nadredjenog" pa bas za tako nesto nemas cini hahaha jesi siguran, sta sam ti ispricala pre neki dan... nemoj ti da sumnjas u vlajnu... 
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 28 | 26.02.2012 , 3:51 AM
|
Quote (MolderFBI) daj meni Jahtu cu ti kazem ja licno i detaljno, jos cu ti poslati u pisanoj formi na kucnu adresu Da se zoves Marijana mozda
Quote (MarijanaBK1) ja vestica? upamticu ti.... ne znas zato sto si ti ti, a ja sam ja... i ja moram u sve da budem upucena Bas tako, ja sam ja a ti si ti, zato i znam o cemu se radi
Quote (MarijanaBK1) mozda se i dogovorimo Kasno je sada ljubavi 
|
|
| |
|
post # 29 | 26.02.2012 , 3:54 AM
|
Quote (Mortal) Da se zoves Marijana mozda hahaha Molder menjaj ime... Quote (Mortal) Bas tako, ja sam ja a ti si ti, zato i znam o cemu se radi hahaha znas ono: kad mi slome krila ja letim na metli... tako da ne izazivaj
Quote (Mortal) Kasno je sada ljubavi niikad nije kasno... da popricamo mi jos malo... mozda promenis misljenje... 
|
|
| |
|
post # 30 | 26.02.2012 , 3:57 AM
|
Quote (MarijanaBK1) kad mi slome krila Ja sam sada na desetom nebu, tako da mi i slome krila, ja cu i dalje leteti kao lasta
Quote (MarijanaBK1) niikad nije kasno... da popricamo mi jos malo... mozda promenis misljenje... Ne mogu da pricam sa tobom, mucam od nervoze 
|
|
| |
|
post # 31 | 26.02.2012 , 4:00 AM
|
Quote (Mortal) Ja sam sada na desetom nebu
a sta je na 10tom nebu?
Quote (Mortal) Ne mogu da pricam sa tobom, mucam od nervoze jel? ne moze to tako, moras da zavrsis razgovor... inace cu se pretvorim u vesticu i to ne ovu na metli, nego na usisivacu! ;p
|
|
| |
|
post # 32 | 26.02.2012 , 4:07 AM
|
Quote (MarijanaBK1) a sta je na 10tom nebu? Zmajevi srce moje, i to beli
Quote (MarijanaBK1) jel? ne moze to tako, moras da zavrsis razgovor... Obicno ne pocinjem ono sto ne mogu da zavrsim, ali kod tebe moram da napravim izuzetak Utices na moje zdravstveno stanje
Quote (MarijanaBK1) nego na usisivacu! ;p Pa kada treba da se ocisti filter i usisivac pocne da pisti Pridrzavaj se ti metle 
|
|
| |
|
post # 33 | 26.02.2012 , 4:11 AM
|
Quote (Mortal) Zmajevi srce moje, i to beli
Quote (Mortal) Obicno ne pocinjem ono sto ne mogu da zavrsim, ali kod tebe moram da napravim izuzetak Utices na moje zdravstveno stanje
ahahhaha, to nisam ja to je moja vlaska magija haha... eto Molder i Mortal potvrdjuje da mogu svasta...
Quote (Mortal) Pa kada treba da se ocisti filter i usisivac pocne da pisti Pridrzavaj se ti metle pa zato imam tebe, da ocistis filter da ne pisti... ne moze metla, ja sam moderna vestica... 
|
|
| |
|
post # 34 | 26.02.2012 , 4:16 AM
|
Svaki dan sam blesav
Quote (MarijanaBK1) ahahhaha, <_< to nisam ja to je moja vlaska magija haha... eto Molder i Mortal potvrdjuje da mogu svasta... Znao sam da u tebi ima neceg posebnog
Quote (MarijanaBK1) pa zato imam tebe, da ocistis filter da ne pisti... ne moze metla, ja sam moderna vestica... Bozeee...kad od mene ocekujes da cistim filter Moderna, pa da... Moras da pratis razvoj nauke, inace ce te vreme pregaziti... Danas postoji dosta malih vestica, pazi se 
|
|
| |
|
post # 35 | 26.02.2012 , 4:22 AM
|
Quote (Mortal) Svaki dan sam blesav ako si, da si normalan ne bi valjalo
Quote (Mortal) Znao sam da u tebi ima neceg posebnog
ja sam kako god da okrenes posebna.. unikat
Quote (Mortal) Bozeee...kad od mene ocekujes da cistim filter Moderna, pa da... Moras da pratis razvoj nauke, inace ce te vreme pregaziti... Danas postoji dosta malih vestica, pazi se
pa od koga drugog, tebi najvise verujem.. ma nisu mi te male ni do kolena... 
|
|
| |
|
post # 36 | 26.02.2012 , 6:26 AM
|
Kad ce ta vise prva emisija Molder dao si najavu godinu dana šprije a emidije nigdje 
|
|
| |
|
post # 37 | 26.02.2012 , 8:21 PM
|
Alo deco moja @Marjana @Mortal jel se vi to muvate?
@Marjana zapravo trebas reci "Napravi mi sina pod svetlima casina". . . al moze i tako. . . znas sta ja mislim? mislim da me mastas uwece kad legnes u krevet, ah taj molder, ah, ah, ah. . . a sobzirom da se Mortalu "dize" na tebe, a vidim zeli te. . ja cu se skloniti sa vaseg ljubavnog puta, jer ljubavni trougli cesto postanu bermudski trogli! uzasno me podsecas na jednu osobu sa foruma, a sto se tice tog usisivaca, imas ove moderne usisivace na vodu, tako da neces imati problem sa filterom, a matle vise nisu u modi, danas se leti iskljuciwo na usisiwacima. . .
@Mortal pa bre burazeru, promenicu ja ime nije problem kreni ti da skupljas pare za Jahtu!Added (26 Feb 2012, 7:21 PM) --------------------------------------------- @susheTZ
EMISIJA BICE OBJAVLJENA U TOKU OVE NEDELJE, oko prvog maja. . . ne obecavam, jer imam uzasne probleme sa internet provajderom, a bez neta nis. nmg. da uradim, mozda uzmem sutra, prekosutra vip. net. osim ako se moj sadasnji net prowajer ne smiluje i dodje i sredi mi net. . . ali u swakom slucaju ocekujte owe nedelje.
TEMA PRVE EMISIJE BICE: -VAMPIRI

|
|
| |
|
post # 38 | 26.02.2012 , 8:32 PM
|
Quote (MolderFBI) Alo deco moja @Marjana @Mortal jel se vi to muvate?
hhhmmm, po cemu si to ti zakljucio? samo razgovaramo.. vidis Mortal vise ne mozemo ni da razgovaramo a da ne pomisle svasta, to je zato sto si ti pervezan a ja lupam ko otvoren prozor ...
Quote (MolderFBI) @Marjana zapravo trebas reci "Napravi mi sina pod svetlima casina". . . al moze i tako. . . znas sta ja mislim? mislim da me mastas uwece kad legnes u krevet, ah taj molder, ah, ah, ah. . . a sobzirom da se Mortalu "dize" na tebe, a vidim zeli te. . ja cu se skloniti sa vaseg ljubavnog puta, jer ljubavni trougli cesto postanu bermudski trogli! uzasno me podsecas na jednu osobu sa foruma, a sto se tice tog usisivaca, imas ove moderne usisivace na vodu, tako da neces imati problem sa filterom, a matle vise nisu u modi, danas se leti iskljuciwo na usisiwacima. . .
jaooo zivote ahahhahaha sta me snadje... pa lepo ti ja kazem da ne slusam JK, ne znam kako idu te njene pesme... ko ti rekao da ja lezem uvece u krevet? pre jutra nista... na koju osobu, zelim njen nik u pp to i ja kazem, sad treba da mi stigne jedan na vodu usisivac.... 
|
|
| |
|
post # 39 | 26.02.2012 , 11:21 PM
|
Ma ako ti posaljem pp bojim se da ces se uzbuditi kada vidis da je poruka ne mene i onda kad saznas da je u stvari u pitanju odg. na koga me podsecas, razocaraces se jer znam da ocekujes da ti saljem vrele pp-ove tako da cu owde reci na sladju1 ona je slicna tebi bila.. . ako je se secas jedino nije znala da vraca...
A to za JK divu, ma zrno po zrno kazu pogca, kamen po kamen kazu lomaca, a sobzirom da si vestica koja leti na usisiwacu na wodi, bojim se da ces zawrsiti na lomachi ali ne brini dok sam ja tu nece nista sto te moze ubiti da ti se dogodi zato moja draga treba mi vremena da te sa ramena ko sneg otresem, srce od kamena, telo bez plamena da sve to podnese!

|
|
| |
|
post # 40 | 27.02.2012 , 0:34 AM
|
Quote (MolderFBI) Ma ako ti posaljem pp bojim se da ces se uzbuditi kada vidis da je poruka ne mene i onda kad saznas da je u stvari u pitanju odg. na koga me podsecas, razocaraces se jer znam da ocekujes da ti saljem vrele pp-ove tako da cu owde reci na sladju1 ona je slicna tebi bila.. . ako je se secas jedino nije znala da vraca...
ahahahhahahahh, svaki put kad vidim da ima pp ja pomislim da si ti hahah... prosto nesto u meni zaigra... (opet lupam) hahaha znam ko je, ali slabo sam ja sa njom komunicirala...
Quote (MolderFBI) A to za JK divu, ma zrno po zrno kazu pogca, kamen po kamen kazu lomaca, a sobzirom da si vestica koja leti na usisiwacu na wodi, bojim se da ces zawrsiti na lomachi ali ne brini dok sam ja tu nece nista sto te moze ubiti da ti se dogodi zato moja draga treba mi vremena da te sa ramena ko sneg otresem, srce od kamena, telo bez plamena da sve to podnese!
ahahahhahahaha, ne verujem ja tebi nista, znas kako se kaze: Boze cuvaj me prijatelja, a neprijatelja cu se cuvati sama... 
|
|
| |
|