|
ExtraCafe Emisija: "Glasna Tisina"
| |
|
|
post # 41 | 27.02.2012 , 1:17 AM
|
Quote (MolderFBI) Alo deco moja @Marjana @Mortal jel se vi to muvate? Pazi kada sam znao da ce Marijana da citira ovaj tekst, samo sam je cek'o Ona mene muva, za sada moja defanziva ne popusta
Quote (MarijanaBK1) vidis Mortal vise ne mozemo ni da razgovaramo a da ne pomisle svasta Ti si kriva, umesto da mi posaljes PP ti u postovima.. 
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
|
post # 42 | 27.02.2012 , 1:42 AM
|
Quote (Mortal) Pazi kada sam znao da ce Marijana da citira ovaj tekst, samo sam je cek'o Ona mene muva, za sada moja defanziva ne popusta
a sto si ti citirao... ahahah nemoj da lazes bre ovde narod... zna se ko je ovde zenskaros, ja sigurno nisam...
Quote (Mortal) Ti si kriva, umesto da mi posaljes PP ti u postovima..
ja nemam sta da krijem... nista tajno, meni baba rekla sve na videlo kad se muvas s nekim, da te ne iskoristi... a i ti si sam rekao da ti frka da pricamo u 4 oka... sta bi tek rekli za pp, kad je po ovome zakljucio to sto je zakljucio, iako nije zakljucio kako treba, i on je neki FBA agent? haha
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
|
post # 43 | 27.02.2012 , 1:54 AM
|
Quote (MarijanaBK1) a sto si ti citirao... ahahah Ja sam citirao zato sto si ti citirala... haahahahahahah
Quote (MarijanaBK1) kad je po ovome zakljucio to sto je zakljucio, iako nije zakljucio kako treba, i on je neki FBA agent? haha Mislis FBI agent ? Pa da, izgleda da ne obalja pos'o kako treba
Quote (MarijanaBK1) a i ti si sam rekao da ti frka da pricamo u 4 oka... Rek'o pa porek'o  Added (27 Feb 2012, 0:54 AM) --------------------------------------------- Idemo zestoko u 
|
|
| |
|
|
post # 44 | 27.02.2012 , 2:06 AM
|
Quote (Mortal) Ja sam citirao zato sto si ti citirala... haahahahahahah a zasto me kopiras.. originalost ti je na nuli... Quote (Mortal) Mislis FBI agent ? Pa da, izgleda da ne obalja pos'o kako treba na to sam mislila, greska u kucanju... definitivno ne obavlja kako treba, bruka!
Quote (Mortal) Rek'o pa porek'o jel? znaci vise ne mucas, samo ti se znoje dlanovi dok kucas?
Quote (Mortal) Idemo zestoko u
neko i to mora.. ne brini sve ce ovo molder da iskoristi za svoju emisiju ... 
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
|
post # 45 | 27.02.2012 , 2:21 AM
|
Quote (MarijanaBK1) originalost ti je na nuli.. Ne mogu da mislim kada nisam pri sebi
Quote (MarijanaBK1) jel? znaci vise ne mucas, samo ti se znoje dlanovi dok kucas? Znoji mi se celo i srce mi lupa 300 na sat, ceka da vidi tvoje oci, da ga odvedu na nekom mestu gde vlada tolika tisina, da mogu da cujem kako vetar izgovara tvoje ime 
|
|
| |
|
|
post # 46 | 27.02.2012 , 2:28 AM
|
Quote (Mortal) Ne mogu da mislim kada nisam pri sebi a reklo bi se da nemas ni sa cim... Quote (Mortal) Znoji mi se celo i srce mi lupa 300 na sat, ceka da vidi tvoje oci, da ga odvedu na nekom mestu gde vlada tolika tisina, da mogu da cujem kako vetar izgovara tvoje ime ahahahahha, jaoo Mortal a da predjemo na temu Extracafe biseri... sad lupas gore od mene... 
|
|
| |
|
|
post # 47 | 27.02.2012 , 2:36 AM
|
Quote (MarijanaBK1) ahahahahha, jaoo Mortal a da predjemo na temu Extracafe biseri... sad lupas gore od mene... Aaaa to se ne bi reklo po poklonu koji si mi poslala 
|
|
| |
|
|
post # 48 | 27.02.2012 , 2:41 AM
|
Quote (Mortal) Aaaa to se ne bi reklo po poklonu koji si mi poslala pa morala sam da posaljem poklon koji se uklapa u ovo tvoje gore... 
|
|
| |
|
|
post # 49 | 28.02.2012 , 7:35 PM
|
Poruku je menjao/la MolderFBI - Utorak, 28.02.2012, 11:19 PM

|
|
| |
|
|
post # 50 | 28.02.2012 , 8:18 PM
|
upravo sam odslusao emisiju.... 
:P
|
|
| |
403 poruka na forumu
| |
72
| |
625
|
|
|
post # 51 | 28.02.2012 , 8:29 PM
|
hahahahaha, vrh 

|
|
| |
|
|
post # 52 | 28.02.2012 , 8:39 PM
|
Quote (MolderFBI) Kao prvo, mi radimo svoj posao, a da vi to i ne znate! .. a kao drugo sto se tice Marijane i Mortala, zahvalicete mi posle, sto sam otvorio ovu temu (koja bi trebala da se prebaci u SEX), jer vam je ova tema pomogla da se smuvate :P
hahahah, vidim kako radis... radis tako da svi znaju, da nista ne radis haha a drugo necemo komentarisati.. a sto se tice emisije, ne radi ovaj player, ne znam dal samo meni, al zato sam greske cula evo mozda je ovo moglo da posluzi... ima jos, nego m mrzi da kacim
|
|
| |
|
|
post # 53 | 28.02.2012 , 8:54 PM
|
Dobro uradjeno 
|
|
| |
|
|
post # 54 | 28.02.2012 , 11:23 PM
|
Quote (MarijanaBK1) a sto se tice emisije, ne radi ovaj player, ne znam dal samo meni Samo tebi :P, fali ti flesh player najnovija verzija.... Ali nema veze evo zamenio sam player pa pokusaj sad :P Quote (MarijanaBK1) evo mozda je ovo moglo da posluzi... pa da si cula INTRO, znala bi da vec imam taj instrumental, ali hvala na ulazenom trudu :P Quote (MarijanaBK1) ima jos, nego m mrzi da kacim Pa kad si lenja :PPPPPPPPPPP ali ja te i dalje volim :P Hvala :P

|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
|
post # 55 | 29.02.2012 , 0:07 AM
|
Australijska policija ? Ha ha ha ha... Kako su dosli iz Australije? Na piramidama.... hahahaha
Shalim se... Emisija je sto posto ok... I ja tvrdim da postoje.
Ovo je link teme koju si ti otvorio u Pricaonici : http://www.extracafe.rs/forum/60-1997-1 A evo i teme koju je Djole otvorio: http://www.extracafe.rs/forum/76-1355-1 U ovoj drugoj,Djoletovoj temi postavio sam dve price koje su se zaista desile. Pa,dragi Moldere,mozes da ih iskoristis. Ima tu jos nekih stvari koje sam cuo... I koje su mi se desile... Ali ne bih sad da ispadam cudak...
Da se vratim na emisiju... Mladicu,ona pokazuje zavidan kvalitet. Postade ti novinar i voditelj... Svaka cast... Rep stize Muzika je ok... Dopunjuje atmosferu Prava autorska emisija... Nastavi brate. Ovo dokazuje sto su ti dali X FILES u FBI... 
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
|
post # 56 | 29.02.2012 , 9:05 PM
|
Nemam sad vremena da odslusam, ali cim budem imao prvu priliku poslusacu da vidim kakav si umetnik Poceo sam da citam Seobe, tako da bi uskoro trebalo da se popravi komp 
|
|
| |
|
|
post # 57 | 01.03.2012 , 1:04 AM
|
qq pa da tacno, ja sam za to i zaboravio totalno,...... Quote (badule) Postade ti novinar i voditelj... Vala bas... ma ja sam odavno to postao, samo jos da me neko otkrije :PPPPPP LOL Quote (badule) Muzika je ok... Dopunjuje atmosferu Prava autorska emisija... Nastavi brate. Pa imala je jedna pesma koju sam hteo da stavim za podlogu bas je onako kao stvorena za price o vampirima, ali nikako ne mogu da se setim kako se zove ta pesma, a znam kako i ide i ritam al naziv nikako, napaisao sam u "Trazim Muziku" al niko nista nije odg. Quote (badule) Ovo dokazuje sto su ti dali X FILES u FBI... pa bree Federalci nikad ne grese gde ce koga da rasporede..Added (01 Mar 2012, 0:04 AM) ---------------------------------------------
Quote (Mortal) Nemam sad vremena da odslusam pa jel te ja teram da slusas :PPPPPPPPPPPp
Quote (Mortal) Poceo sam da citam Seobe nije valjda da ti Ernes predaje Srpski ili Mirela ili ona Luda Marija ili ne daj boze Bogdanovic? ces ti prepricam Seobe :PPPPP
Poruku je menjao/la MolderFBI - Cetvrtak, 01.03.2012, 1:03 AM

|
|
| |
|
|
post # 58 | 01.03.2012 , 2:20 AM
|
Quote (MolderFBI) predaje Srpski ili Mirela Mirela pokakim joj se na Seobe.. A mnogo me nervira, pa kad stane da prica onako, dodje mi da skocim kroz prozor...
Quote (MolderFBI) ces ti prepricam Seobe Neka neka, sad moram da se bacim na zavrsnicu, ostalo mi jos 80 strana
Inace, izasla je i fb grupa Dejmon Drolja, Nenad je bio ljubazan da ga i na fb - u hejtuje Pa ko 'oce, neka se uclani... Tamo ce valjda objavljivati Extra Cafe emisiju, nadam se, pa koga mrzi da ulazi na forum, moze preko fb - a da skine ili odslusa
http://www.facebook.com/pages....3665987 
|
|
| |
|
|
post # 59 | 01.03.2012 , 11:19 AM
|
Quote (Mortal) Poceo sam da citam Seobe a zato opet pao sneg... Quote (Mortal) Inace, izasla je i fb grupa Dejmon Drolja, Nenad je bio ljubazan da ga i na fb - u hejtuje ahahahah, nemojte da mi nervirate Mortala... ahaha idem da se uclanim hahah
|
|
| |
|
|
post # 60 | 01.03.2012 , 1:23 PM
|
Quote (MarijanaBK1) ahahahah, nemojte da mi nervirate Mortala... ahaha idem da se uclanim hahah Ako, cilj je sto vise clanova Za sada ima 10 
|
|
| |
|