Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

Archive - read only
ExtraCafe Emisija: "Glasna Tisina"

2673
poruka na forumu
288 3086

post # 1 | 10.02.2012 , 10:17 PM

Puno sam razmisljao i jos kad mi je ono, znate crko komp na pamet mi je pala ideja, dakle jos pre nekoliko meseci da pored EXTRA CAFE INFO emisije, pocnem da pravim jos jednu koja bi se eventualno objavljivala jednom mesecno, naravno proces moze biti i cesci ako se neko ukljuci u uredjivanju emisije....

Za sada "INTRO" tj. "TRAJLER" emisije zvuci ovako:

DOWNLOAD INTRO EMISIJE "GLASNA TISINA"

U emisiji ce se govoriti, uglavnom o Vasem "paranormalnom sadrzaju" koji budete pisali po forumu ili magazinu EC-a, naravno bicete upoznati detaljnije sa paranormalnim i naucnim istrazivanjima i mnogim drugim ne-objasnjivim pojavama....

Istrazivacemo nlo-e, exsperimentisati i proucavati magiju, Traziti duhove i slicne pojave i to sve tokom jedne trideseto minutne, mozda i jednocasovne emisije.

U svakoj emisiji ce se obradjivati po jedna tema, nece biti napr.: NLO, VLASKA MAGIJA, DREKAVAC , VILE i sta ti ja znam sve u jednoj emisiji nego ce u jednoj emisiji biti sve o nlo-u , pa sve o duhovima itd...

..NASTAVAK TEKSTA SE ODNOSI NA ONE KOJI ZELE DA UCESTVUJU U OVOJ EMISIJI...

Ako je neko zainteresovan da udje u "istrazivacki tim" emisije neka mi se javi:
nenad@extracafe.rs ili direktno putem privatne poruke...

Evo sta bi bili "zadaci" "istrazivackog tima" ja sam istrazivacki tim podelio na tri vrste (urednici, novinari, reporteri)

-Urednici istrazivackog tima bi imali zadatak da nadju zanimljive tekstove o takvim stvarima i da mi posalju,a ja cu kasnije kada prikupim sve podatke iskoristiti u emisiji, i naravno ukoliko oni to budu hteli njihovo ime bice pomenuto u emisiji kada budem citao njihov clanak...

-Novinari/Istrazitelji oni bi imali zadatak da sami, na osnovu podataka koje budu pronasli na internetu o takvim pojavama, sami se bace u ulogu novinara i dakle sami , svojim recima napisu neki clanak o tome! bez principa "copy, paste"

-Reporteri bi imali ulogu da mi salju neki audio materjal koju pronadju na you tube ili uopste na internetu koji bi ja mogao emitovati tj. iskoristiti u emisija, napr. neki intervju ili prica nekog coveka kako je video nlo ili sl.... ili neki insert necega ili cak mozete nekog svog prijatelja da intervjuisete ako imate Digtafon ili Mikrofon kao u fazonu postave mu nekoliko pitanja da li veruje da nlo postoji ili sl.. i posaljete mi, i ja emitujem...

Takodje mi mozete slati neke price za koje mislite da su istinite a culi ste ili ste nasli na netu posaljete mi ja to procitam itd...

Niko naravno od "Istrazivackog tima" nije u obavezi da mi redovno salje, nego ono kad nadje nesto zanimljivo nekad , onda to posalje :P

Naravno to sve bi mi slali iskljucivo preko nenad@extracafe.rs mail-a ili putem privatne poruke, nikako javno na forumu, jer u tom slucaju vecina ima da procita to i posle nece biti zanimljivo u emisiji kad se bude citalo, nakon sto se objavi u emisiji posle mozete da objavite i na forumu te clanke, tekstove ili sta god....

Takodje ako je neko raspolozen za ulogu dodatnog voditelja, napr. procita nesto pa mi posalje i ja to emitujem kao sto je "Dj Cold" radio jedno vreme ako se secate u emisiji EXTRA CAFE INFO , tako mozete i vi!

-----------------------------------------------
STA MISLITE VI O OVOJ MOJOJ IDEJI A?
-----------------------------------------------

Fajlovi: 3410521.jpg (76.4 Kb)

Poruku je menjao/la MolderFBI - Petak, 10.02.2012, 10:50 PM

2963
poruka na forumu
797 10239

post # 2 | 10.02.2012 , 10:24 PM

IDEJA JE EXTRA!!!!! OVO MI SE JAKO SVIDJA... ;)
rep+++

:P

15404
poruka na forumu
2409 REP OFF

post # 3 | 10.02.2012 , 10:56 PM

Naravno,brate da mi se svidja i da cu da podrzim ovo...

Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?

2673
poruka na forumu
288 3086

post # 4 | 10.02.2012 , 11:01 PM

Quote (Deki87)
IDEJA JE EXTRA!!!!! OVO MI SE JAKO SVIDJA...

Quote (Deki87)
Naravno,brate da mi se svidja i da cu da podrzim ovo...

Quote (Mortal)
Super je ideja, podrzavam, mislim da ce biti zainteresovanih da udju u tim.. Deluje mi zabavno Bravo Nenade

Hvala, Hvala, Hvala :PPPPPPP .....

Emisiju sam nazvao "Glasna Tisina" ali ako imate neki bolji naziv javite, posto prvo sam planio da se zove "The X Files", a onda sam mislio da se zove "Dosije X" , medjutim onda sam mislio da se zove "Budi Bog 'S nama" i na kraju mi pada ne pamet "Glasna Tisina" po jednom filmu, nekako mi je neobicno cudan naziv, ako imate bolji javi te? i ako imate mozda neki predlog za temu prve emisije takodje javi te :P

Poruku je menjao/la MolderFBI - Petak, 10.02.2012, 11:05 PM

Zajebavam sistem
4792
poruka na forumu
765 REP OFF

post # 5 | 10.02.2012 , 11:01 PM

Super je ideja, podrzavam, mislim da ce biti zainteresovanih da udju u tim.. Deluje mi zabavno :D Bravo Nenade :)

Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks

15404
poruka na forumu
2409 REP OFF

post # 6 | 10.02.2012 , 11:20 PM

Quote (MolderFBI)
ako imate bolji javi te?

Dosije EC
Paranorm
Chudesa :)

Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?

317
poruka na forumu
37 72

post # 7 | 11.02.2012 , 1:28 AM

extra je ideja! ;) :D <_< :) B) lol lol

poruka na forumu
REP OFF

post # 8 | 11.02.2012 , 3:02 AM

Dobra ideja ali ja ovo necu moci da slusam jer se plasim paranormalnog angry2

2673
poruka na forumu
288 3086

post # 9 | 11.02.2012 , 3:23 AM

Quote (badule)
Dosije EC

e ovo zvuci jako, al jbg vec sam napravio spicu , mrzi me da ispravljam
Quote (cyber1995)
Dobra ideja ali ja ovo necu moci da slusam jer se plasim paranormalnog

Hvala, epa jbg ti slusaj po danu :P
Quote (Mortal)
Super je ideja, podrzavam, mislim da ce biti zainteresovanih da udju u tim.. Deluje mi zabavno Bravo Nenade

e Konacno da i ti nesto pametno kazes, Hvala!
Quote (ladygaga123)
extra je ideja!

Hvala, hvala :P

760
poruka na forumu
23 295

post # 10 | 13.02.2012 , 11:31 AM

xaxa bravo moldere :D
nego jesi pustao ovo jos negde il si samo ovde okacio :D ? :D

svidja mi se ideja

i rep+++

Sve mi je jasno sada kada je srce prazno!!!

4290
poruka na forumu
228 2087

post # 11 | 15.02.2012 , 2:12 PM

Mislim da će ti emisija biti extra, jedva čekam. yes :D

455
poruka na forumu
98 1163

post # 12 | 15.02.2012 , 2:36 PM

Dobra ideja Jedva čekam da izađe na vidjelo !!!!

Life is Like a Box of Ammo...

403
poruka na forumu
72 625

post # 13 | 22.02.2012 , 8:31 PM

cu se uclanim u tim istrazivaca.. i poslacu ti neke tekstove.. samo mi reci za kad ti trebaju ? . i da mi kazes kad ce bude emitovanje.. da slusam :D

Poruku je menjao/la TheBad - Sreda, 22.02.2012, 8:32 PM

2673
poruka na forumu
288 3086

post # 14 | 22.02.2012 , 11:49 PM

Pa ovako, evo da otkrijemo za sad ima dvojica zainteresovanih za uredjivacki te@m, hvala vam na tome @theBad ti bi bio treci, takodje hvala. . .

Deki (koji je jedan od te@ma istrazivaca) i ja smo pricali koja bi tema prve emisije mogla biti, i obojica se slozili da prva ne bude o vanzemaljcima, nlo-ima i slicno, jer za to treba da skupimo jos nekog u te@m da bi napravili lepo jer za to ima dosta toga da se kaze...

i tako on je predlozio da prva emisija bude o duhovima, medjutim ja sam bio vec krenuo da skupljam neke podatke o vampirima, i dosao do nekih zapanjujucih otkrica. . . tako da smo odlucili da ce prva emisija biti o Vampirima, a druga o Duhovima itd. . . naravno sve to moze biti promenjeno znaci kako se dogovorimo...

Meni bi najvise odgovaralo ako bi mi slali tekstove, otkrica, sadrzaje i ostalo preko maila: nenad@extracafe.rs jer tako najlakse mogu da ih sacuvam, naravno mozete i preko pp-a ali onda postoji mogucnost da ih zagubim jer mi stalno stizu pp. . .

Added (22 Feb 2012, 9:48 PM)
---------------------------------------------
E sad sto se tice prve emisije koja ce biti o vampirima. . . nasao sam puno sokantnih tekstova i podataka, tako da tekstovi mi i ne trebaju vise, naravno ako ipak naidjete na nesto zanimljivo, posaljite mi. . .
Elem ono sto bi mi trebalo vezano za vampire, to je neki audio snimak ili uopste video snimak ali da u njemu ima price tipa neko prepricava nesto vezano za vampire ili kao video je pa prepricava ili sl. ali da to ne bude neka izmisljotina neg nesto kao istinito..

E sad da ne bi dolazilo do toga da mi saljete jedne te iste sadrzaje posto vas za sad trojica ne znate sta sam ja nasao koje tekstove, isto tako ne znate sta ste vi medjusobno nasli i poslali mi, epa da ne bi dolazilo do toga da mi saljete iste sadrzaje. . .
vi koji budete u te@mu poslacu vam uskoro specijalni tajni link kojim cete moci pristupiti specijalnom sifrom koju cu vam dati , na tom linku koji je povezan sa mojim portalom, a u saradnji sa ec-mo moci cete da vidite:

Added (22 Feb 2012, 10:28 PM)
izmedju ostalog sledece:
-ko je sve u te@mu
-kako kontaktirati clanove te@ma
-koje sadrzaje ste mi svi vi poslali i koje sam ja nasao
-planove za sledecu emisiju
-predloge za sledecu emisiju
-demo snimke emisije
i jos mnogo toga, da ne nabrajam.

i to ce biti stlno "abdejtovano" dakle kad god bude nesto novo bilo u planu ili kad nesto novo mi posaljete to ce u najkracem mogucem roku biti objavljeno na tom linku. . . naravno to ce biti dostupno 24h...
e sad kako cete vi znati kad je nesto "abdejtovano" ?
pa lepo odete na taj link i vidite, ali ako nekog to mrzi ja sam to jos wise pojednostavio. . . razmisljao sam puno kako da vam bude najjednostavnije i dosao do resenja:
naime vi kao te@m imacete exskluzivan pristup jednom od mojih privatnih servera , koji cete preuzeti kao muzicki fajl koji ce zauzimati mozda do 10kb memorije, dakle svaki put kada pustite preko winampa, real ili windos media playera dobicete informaciju u audio formi kada je poslednji put "abdejtovan" taj pvt link i sta je dodato novo dodato na tom linku. . .

Added (22 Feb 2012, 10:49 PM)
. . . to ce vas osloboditi toga da stalno ulazite na taj link i proveravate da li se nesto novo dogodilo, nego jednostavo kliknete na tu ikonicu (koju mozete cuvati na desktopu) i saznate da li je nesto dodato na tom linku ili ne, naravno dovoljno je da jednom preuzmete tu ikonicu u vidu muzickog fajla i svaki put kada pustite dobicete novu info, ukoliko se nesto novo na tajnom linku postavilo...

e sad taj link i taj fajl je povezan sa mojim portalom a sto se tice samo tog fajla on je povezan sa mojim serverom i specijalnom skriptom koja ce biti ubacena u tu ikonicu koja ce kod vas biti prikazana kao muz fajl i tako ce se otvarati. tako da sam na sve mislio :D

Da kazem samo da je Igor (Rogi) sve ovo podrzao i dao mi je dozvolu da mogu, uskoro on i ja imamo jos nesto u planu sto ce verovatno oduseviti sve korisnike ec-a ali to je za sad u tajnosti, mada Marijana sa foruma nzm kako ali uspela je saznati za to, ali sobzirom da radim za federalni istrazni biro, eliminisacemo je, da ne kazem ubiti :p da ne procuri iznenadjenje :D

Sijam i u mraku :)
3165
poruka na forumu
757 3522

post # 15 | 23.02.2012 , 0:03 AM

Quote (MolderFBI)
Da kazem samo da je Igor (Rogi) sve ovo podrzao i dao mi je dozvolu da mogu, uskoro on i ja imamo jos nesto u planu sto ce verovatno oduseviti sve korisnike ec-a ali to je za sad u tajnosti, mada Marijana sa foruma nzm kako ali uspela je saznati za to, ali sobzirom da radim za federalni istrazni biro, eliminisacemo je, da ne kazem ubiti da ne procuri iznenadjenje

ahahhhahahahhahahhahhahahah, znaci nije mi dobrooo... yahoo
pazi s kim se kacis, ne zaboravi da ja u sebi imam vlaske krvi, bacicu ti neku vradzbinu, pa ces da imas materijal i dokaz za svoju emisiju... :D sta da vam kazem ja sam vidovita marijana :p sto se iznenadjenja tice, ja cu da cutim kao zalivena (iako mi tesko pada, al izdrazacu) :p

''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.''
''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''

Zajebavam sistem
4792
poruka na forumu
765 REP OFF

post # 16 | 23.02.2012 , 0:46 AM

Kada ste vec pomenuli iznenadjenje, onda to nije iznenadjenje.. Sad imate moju dozvolu da otkrijete o cemu se radi :) Hvala.

2673
poruka na forumu
288 3086

post # 17 | 23.02.2012 , 0:52 AM

@Marijana zar ti zaboravljas da sam ja FBI agent a pri tom sam gledao serije kao sto su Istrazitelji iz Majamia , Dosije X, Mesto zlocina itd. . . to znaci da znam mnogo nacina da te ubijem, a da niko ne sazna za to :D . . . ali pre toga ima da te iskoristim do kraja za jednu od naphednih emisija koja ce biti posvecena Vlaskoj magiji. kad kazem "Iskoristim" ne mislim u sexsualnom smislu, nego u edukativnom smislu :D da ne pomislis svasta :D mada ja sam uvek i za prvu i za drugu varjantu :D

Added (22 Feb 2012, 11:52 PM)
Mortal, tebe ima da seckam satarom mesec dana, komad po komad!

Pa iznenadjenje je iznenadjenje kada se ne otkrije o cemu se radi u iznenadjenju! ako razumes sta pokusavam da kazem, a sobzirom da nikom nismo otkrili, iznenadjenje je i dalje iznenadjenje, msm marjana je otkrila, ali ona ce biti uskoro eliminisana sa planete Zemlje :D

Zajebavam sistem
4792
poruka na forumu
765 REP OFF

post # 18 | 23.02.2012 , 0:53 AM

MolderFBI, Moreee.. To nije iznenadjenja ako zna Marijana.. AJ mi objasni privatno o cemu se radi.. Znas da cu da cutim :D

2673
poruka na forumu
288 3086

post # 19 | 23.02.2012 , 1:15 AM

A neee, tako je Marijana zeznula Rogija pa joj on rekao. . .inace to je Rogijeva ideja, mada jos pre godinu dana smo pricali o tome. . . ali eto skoro mi predlozio opet . . . rekao bih ti, ali ne bih da sirim vesti jer ne zavisi to samo od njega i mene vec jos od par presudnih faktora, tako da ne bih zeleo da se to "Izjalovi" i zato je najbolje da niko ne zna za to da ne bude posle razocaranja ako se izjalovi. . . zato sam se sokirao kad mi je Marijana rekla "Jedva cekam iznanadjenje koje pripremas s rogijem" . . .

Tako da Mortal ako me i malo volis :D ne pritiskaj Marijanu da ti kaze jer sobzirom da znam kakva je nece odoleti twom zavodnickom sarmu i recice ti :D tako da budi drug, a ti Marijana budi bljka i cuti ko zalivena, ne daj se pritiscima :D

. . .
883
poruka na forumu
407 REP OFF

post # 20 | 23.02.2012 , 1:16 AM

MolderFBI, ako Marku kazes, racunaj kao da si rekao babama na raskrsnici. Niko nece da sazna. :)

U svakom slucaju, cekamo emisiju. :)

. . .

Search: