Da li bi ste mogli ubiti coveka? I da li ste nekad zeleli?
|
|
|
post # 21 | 11.04.2012 , 7:28 PM
|
Zavisi u kojoj se situaciji nalazim, bolje ja njega nego on mene... 
Sta se setas po mom profilu jedan!
|
|
| |
|
|
|
post # 24 | 11.04.2012 , 9:36 PM
|
jedino u samoodbrani nikako drugacije...
|
|
| |
|
post # 25 | 11.04.2012 , 9:55 PM
|
Da, ubila bih i to vise puta...
Noli turbare circulos meos! - Archimedes
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 26 | 13.04.2012 , 3:12 PM
|
ajoj......sad kontam zbog ove djevojke da pobijem svakog koji je pogleda ili je startuje (ne do mu bog) :D
Be my love?
|
|
| |
|
post # 27 | 13.04.2012 , 3:56 PM
|
Naravno da bi ubio iako smatram da to nije ispravno !!
|
|
| |
377 poruka na forumu
| |
54
| |
303
|
|
post # 28 | 13.04.2012 , 4:12 PM
|
Inace ne bi ubio Al' da se desi mom burazu nes zbog neke osobe bio bi u stanju tu osobu "odlezati" 

|
|
| |
1005 poruka na forumu
| |
49
| |
230
|
|
post # 29 | 13.04.2012 , 4:42 PM
|
Niste svesni toga sta sam ja sve u stanju da uradim.... Ali ozb, mogo bi ali mi treba dosta jak razlog! Ja ovako i kad me neko iznervira nemam srca da ga udarim a kamoli da ga ubijem ali ako neko prevali granicu dozvoljenog onda bih mogao
Twitter: https://twitter.com/marestrpc
|
|
| |
|
post # 30 | 13.04.2012 , 4:45 PM
|
Koliko ubica na forumu 
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
post # 31 | 13.04.2012 , 4:46 PM
|
ne postoji osoba koja nije sposobna da ubije samo je to pitanje situacije ili motiva,ne znam ko ne bi bio spreman da ubije ako bi time spasio život svom djetetu
|
|
| |
|
|
post # 33 | 13.04.2012 , 6:39 PM
|
Quote (jaobrate) potencijalnih, potencijalnih, ne stvarnih Nisam ni mislio drugacije Svako je spreman da ubije za voljenu osonu.
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
|
post # 35 | 13.04.2012 , 6:43 PM
|
Verovatno bi mogla kada bi se nasla u nekoj situaciji da moram zastititi svoju porodicu,a postojala je jedna osoba za koju sam zhelela da nepostoji 
Dođu, tako vremena, kada pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati.
|
|
| |
|
post # 36 | 13.04.2012 , 10:11 PM
|
Bio sam svedok da su ljudi spremni na ubistvo, cak sam i osetio posledice, ali da li bih mogao nekoga da ubijem, odgovor je jednostavan... Ne znam, svaka situacija nosi svoju tezinu, svako ko kaze da bi mogao, laze i verovatno nikada ni vatreno oruzije u rukama nije drzao. Ajmo klinci, bez lupanja gluposti! Predjite na vedrije teme!
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 37 | 14.04.2012 , 4:08 PM
|
Quote (DarkAmber) Bio sam svedok da su ljudi spremni na ubistvo, cak sam i osetio posledice, ali da li bih mogao nekoga da ubijem, odgovor je jednostavan... Ne znam, svaka situacija nosi svoju tezinu, svako ko kaze da bi mogao, laze i verovatno nikada ni vatreno oruzije u rukama nije drzao. Ajmo klinci, bez lupanja gluposti! Predjite na vedrije teme!
takoe nekad nam se cini da bi ubili al bi qrac.....teba to nositi na dusi.....za voljene jedino djeliti batine a i dobiti 
Be my love?
|
|
| |
|
317 poruka na forumu
| |
25
| |
328
|
|
post # 39 | 14.04.2012 , 10:25 PM
|
Quote (DarkAmber) Bio sam svedok da su ljudi spremni na ubistvo, cak sam i osetio posledice, ali da li bih mogao nekoga da ubijem, odgovor je jednostavan... Ne znam, svaka situacija nosi svoju tezinu, svako ko kaze da bi mogao, laze i verovatno nikada ni vatreno oruzije u rukama nije drzao. Ajmo klinci, bez lupanja gluposti! Predjite na vedrije teme! xD pa realno jeste tako svi kazemo da bi pa cak i ja ali neznam kako bi se snasla u pravoj situaciji ... ja sam pozelela to da uradim jer sam bila pod stresom ... ali samo kazem pozelela nisam imala hrabrosti da to uradim tj svako je bar nekad to pozeleo .... sada posto je proslo neko vreme vise nebih to da uradim i hvala bogu sto nisam a stvari su se razvedrile ....a sa druge strane mislim da sam velika kukavica sto nmg da to uradim ali mislim da je to dobra stvar jer ipak ubiti coveka je greh..... malo me grize savest zbog toga ali .....
Poruku je menjao/la QueenOfShadow - Subota, 14.04.2012, 10:31 PM
madness.....
|
|
| |
|
post # 40 | 29.05.2012 , 10:46 PM
|
nikada mi tako nesto nije palo na pamet. mislim-hej-zasto bih ubila nekog tamo krelca koji mi se zamerio kad bi,da ga ubijem,sve u momentu nestalo... vise verujem u dobru staru karmu, jos nikad nije izneverila. ako se ta osoba zaista ogresila o mene, pusticu karmu da se postara za to na duge staze smrt je trenutna, ali psihicka bol (ili na koji mu se vec nacin vrati) traje...
|
|
| |