Da li bi ste mogli ubiti coveka? I da li ste nekad zeleli?
|
|
|
|
post # 42 | 30.05.2012 , 1:00 AM
|
Mnogi misle da je to lako...Pritisnes i gotovo...medjutim nije...a i posledice su velike...mislim na psyhicke... u 99.9% slucajeva ako coveka dovedes u situaciju da nema kud i da se plasi za svoj zivot ili zivot nekoga iz porodice on ce da izvrsi ubistvo jer te emocije i instikt za prezivljavanje je neverovatno jak i nemoze se kontrolisati (ima osoba koje se "zalede" u takvim situacijama) ali njih je jako malo Ovi sto govore da bi ubili zbog nekoga ako nesto uradi (odnosi se na bes) verovatno nebi bili u stanju...ustvari niko normalan nebi bio u stanju da oduzme zivot drugoj osobi osim ako njegov nije ugrozen ili nekoga do koga mu je jako stalo Bio sam nekoliko puta u blizini kad ljude izvade Noz ili Pistolj u besu i onda jednostavno nemogu da napadnu...a zatim onaj zbog kojeg je takvo nesto uradio plaseci se za svoj zivot ubija boga u njemu (bukvalno po 3-4 coveka nemogu da ga obuzdaju da prestane da ga mlati) Ima jos jedan primer gde je covek u stanju da ubije a to je "preljuba"...mislim direktno na osobe u braku...tu su takodje emocije nenormalno jake i moze svasta da bude...sta vise do 1912 godine u pojedinim zemljama ljudi bi ubijali zene zbog preljube i obrnuto i sta vise nebi im bilo ni sudjeno jer su po zakonu imali pravo na to (po meni glupost ali sta ja znam)
Poruku je menjao/la Hectore - Sreda, 30.05.2012, 1:01 AM
"Kada bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi"
|
|
| |
|
post # 43 | 30.05.2012 , 1:38 AM
|
Zeleti je jedno, uraditi je drugo. Pa, puno puta sam pozelela, ali naravno da uradila ne bih, ali da mi neko povredi porodicu, to je vec druga prica. Za sestru sam spremna da ubijem. 
Poruku je menjao/la Nechy92 - Sreda, 30.05.2012, 1:39 AM
Da ti budem drazi, tebi pricao sam lazi, obecao ti svemir, a donio ti nemir. Ljubavi sam zlato bacio u blato. ♥
|
|
| |
|
|
|
post # 46 | 31.05.2012 , 10:45 PM
|
Quote (QueenOfShadow) a sta ako ta osoba nije to zasluzila? Svako zasluzuje da zivi ! 
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
|
|
post # 49 | 28.06.2012 , 0:15 AM
|
Ne bih mogla, i nisam nikada razmisljala o tome. Ustvari razmisljala jesam mozda sam cak i sanjala pojma nemam ali je osecaj uzasan...kad se udubim u samo to razmisljanje kako ja nekome oduzimam zivot, pomislim kako ta osoba nekome mozda znaci sve, to znaci da sam ja prakticno oduzela dva zivota....joj osjecaj je uzasan na samu pomisao. Sa druge strane ( ovo je mozda glupo al hajd) na svako moguce zivo bice ja gledam sa nekim postovanjem, mislim na zivot to bica. Bube, gmizavci paukovi(doduse paukove volim manje vise ) svim njima je dat zivot, sa razlogom, i nema razloga da ga ja unistim zato sto vidim da pauk visi u uglu plafona...brate ako mi smeta uzmem i izbacim ga vani i slicne stvari. Muhe ubijam....jer su dosadne, i previse ih je xD eto!
Love is composed of a single soul inhabiting two bodies. A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous. I have found the paradox, that if you love until it hurts, there can be no more hurt, only more love.
|
|
| |
119 poruka na forumu
| |
2
| |
44
|
|
post # 50 | 28.06.2012 , 0:25 AM
|
U civili nikad ali u kao vojnik bi mogao možda 
|
|
| |
|
|
|
|
post # 54 | 28.06.2012 , 4:29 AM
|
Ne bih mogao...Cuvam cist obraz...Sto bi rekao knez Lazar: O glavi moze da se pregovara,ali o obrazu ko ga ima ne moze...Toliko o tome...
|
|
| |
|
post # 55 | 28.06.2012 , 4:39 AM
|
Mogao bih ubiti, sto da ne, ali morao bi da postoji debeo razlog da to uradim! 
http://www.youtube.com/watch?v=60cvtxwlJr8&list=UUqk3CdGN_j8IR9z4uBbVPSg&index=1&feature=plcp
|
|
| |
|
post # 56 | 28.06.2012 , 8:42 AM
|
Ne. Vjernik sam. Bog nam je dao život i samo on ima pravo da nam ga oduzme!
Ja nisam luzer, o naprotiv, Meni je osmeh lajt-motiv.. :)
|
|
| |
|
post # 57 | 28.06.2012 , 8:49 AM
|
Ja nisam steo Coveka ubiti nego sebe sto sam se iznerviro 
|
|
| |
|
post # 58 | 28.06.2012 , 9:46 AM
|
nisam imala zelju...ali mogla bi da ubijem bez problema ako mi neko decu zivotno ugrozava.....
vekann
|
|
| |
|
|
post # 60 | 25.07.2012 , 8:58 PM
|
Zavisi od situacije, ne bih mogao da ubijem coveka niti sam ikad zeleo tako nesto da uradim. Ali kazem sve zavisi od situacije jedino mozda ako je moj zivot doveden u pitanje od nekog coveka onda da. Svaki covek bi ubio za goli zivot, tu nema druge opcije. 
|
|
| |