|
Da li bi ste mogli ubiti coveka? I da li ste nekad zeleli?
|
|
|
|
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
|
post # 3 | 24.03.2012 , 1:02 AM
|
Ne bih... A sta ako moras da biras ili-ili...? Ako te zivot dovede u tu situaciju... Ili u ratu? 
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
|
post # 4 | 25.03.2012 , 0:36 AM
|
Nedaj boze da je rat ubijo bi neprijatelja bez sekunde razmisljanja i ubijo bi covjeka u samoodbrani ako nema drugog izbora
|
|
| |
|
|
post # 5 | 25.03.2012 , 0:49 AM
|
Vatrenim oružjem da,ali nožem nekoga ubosti ili slično ne.
Inače ne bi baš mogla,ali kada bi neko nešto uradio mojima i bratu mislim da bi mogla.
|
|
| |
|
|
|
post # 7 | 25.03.2012 , 1:41 AM
|
samo u samo-odbrani.I to samo ako je to jedini nacin da tog nekog zaustavim.(Rat se ne racuna)
Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....
|
|
| |
|
|
post # 8 | 25.03.2012 , 1:57 AM
|
Ima ljudi koje zelim da ne postoje..da ih nema...Al ne bih mogla da ubijem,... Jedino u samoodbrani....
Nema tog ljudskog bića koje u ovozemaljskom životu može da ima sve što poželi,osim u snovima.Laku noć.
|
|
| |
|
|
post # 9 | 25.03.2012 , 2:10 AM
|
Kako da ne i to prof matematike 
|
|
| |
|
|
post # 10 | 25.03.2012 , 3:11 AM
|
iskreno evo sad bih voleo da sam bomba samoubica..strasno .. 
|
|
| |
|
|
post # 11 | 25.03.2012 , 6:03 AM
|
pod pojedinim okolnostima iskreno mislim da bi svako bio u stanju da ubije
"Kada bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi"
|
|
| |
|
|
|
post # 13 | 25.03.2012 , 9:41 AM
|
Ko sam ja da nekom oduzmem zivot, ili koje neko da to meni uradi, samoodbrana nije ubistvo (barem se to ne priznaje na taj nacin tako da je to besmileno navodit ovdje) a sto se tice ratova, nedaj boze da prozivim jos jedan, bio sam malan al opet se sjecam...
Na vlastitu incijativu sam banovan ali vratio sam se... Ako vas nesto zanima, obratite mi se putem privatnih poruka. Ako mi planirate ostvati reputaciju, bilo pozitivnu ili negativnu sa pitanjem ili negodovanjem, uradite to ali me obavjestite putem poruke jer u 99% slucajeva to ne vidim...
|
|
| |
|
|
post # 14 | 25.03.2012 , 10:48 AM
|
Nisam želela nikoga da ubijem. A da li bih mogla, teško pitanje. Kad bih morala, verovatno bi.
|
|
| |
72 poruka na forumu
| |
33
| |
214
|
|
|
post # 15 | 25.03.2012 , 11:35 AM
|
da 

|
|
| |
148 poruka na forumu
| |
7
| |
108
|
|
|
post # 16 | 25.03.2012 , 12:05 PM
|
glupo pitanje ti to samo mislis da bi mogao/la kad bi bio/la pred tim cinom milion stvari ti se okrene u glavi a ovomo pricati je cista glupost...mislis naljutis na nekoga zbog neke gluposti i sad mislis da si u stanju nekoga ubiti to su price za malu djecu..znam ljude koje nisu svojom krivnjom ni 0.0000000001 % krivi za smrt covjeka a danas hodaju ko duhovi ljudi "pukli" skroz...ljudska psiha je cudna stvar..gledao sam covjeka koji se razneo u komade uzeo neki propeler na majdanu da vidi sta je i kad je okrenuo propeler BOOM nije od njega nista ostalo(valjda bilo nekome namjenjeno a on ni kriv ni duzan dosao po sljunak i pogine) i svi koji su tu bili par dana su bili van sebe dok nisu "dosli" sebi
"Dođe vrijeme kad pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati"
|
|
| |
|
Sijam i u mraku :)
|
|
post # 18 | 25.03.2012 , 2:22 PM
|
ko sam ja nekome da sudim.. ali ne mogu da pricam jer ne znam sta se sutra moze desiti...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
"Old school"
|
|
post # 19 | 11.04.2012 , 7:23 PM
|
Ubio bih u slucaju da mi neko pipne sestru, isekao bih ga na najbolesniji nacin... 
Niko nije tako beznadezno porobljen od onih koji pogresno veruju da su slobodni.
|
|
| |
|
|
post # 20 | 11.04.2012 , 7:26 PM
|
Msm da ne bih mogla.. Nazalost.

|
|
| |