Da li ce se vratiti i jednog dana shvatiti?
| |
228 poruka na forumu
| |
9
| |
89
|
|
post # 1 | 16.04.2012 , 3:32 PM
|
Doduse eto interesuje me moj slucaj pa bih rado primio i par lepih saveta,komentara, zivotnih iskustava,tako i po koju kritiku
Pa eto moj slucaj, dan je falio za 8 meseci, i sve je bilo super sve extra,zaljubljeni blablabla... trudili se jedno oko drugog mnoogooo, znaci stvarno za sve ovo vreme, iako je mladja, sa njih 12515151 sa kojima sam imao nesto,ne moze da se meri sa time, medjutim, svadjali se mnogo u zadnje vreme, i nasao se neko drugi tu vece kada je malo popila, bila je sa tim deckom samo blic navodno,mada cenim da je tu bilo krljanje i vatanje celo vece , i ja sve to izvucem iz nje i popizdim i raskinem joj,plus me je slagala za milion stvari, tipa da je u crkvi na misi a ona kod drugara na rostilju i sa drustvom itd, i da ne duzim..... ja iako sam bio slab osecao i previse prema njoj, resim sve to, rekoh joj ako shvatis sve jednog dana ako me volis pozvaces me, i sve vreme dok smo pricali plakala je, lol , i prodje 8 dana od raskida , ona se i dalje nije javljala,ja kreten popustim i nazovem je i da popricamo, i dogovorimo se da se vidimo i sve ,vervoatno cemo se pomiriti itd, i ja reko pregazicu preko svega obecavam sve ce biti ok , i ona kao ja sam se malo oladila blal balbla ,uglavnom doslo je do toga da ne zna sta hoce, i dogovorimo se da se vidimo sutradan, kaze ona , mozemo se videti sutra ali se necemo pmiriti ne veruje kao..ja popizdim,rekoh da sta sam mogao uradio sam i previse sam dao,to je poslednje od mene i istog momenta je izbrisem skroz iz zivota... nastavim ``kao``dalje, ali nije to to, proslo je vec mesec i koji dan i dalje pece boli kida me ,sto i dalje nije shvatila da je ONA Na gubitku, jesam i ja, jer sam stvr bio predobar i cinio koliko sam mogao za nas... i ona je,ali ne toliko... i pokusavao na krau sve to da sacuvam ali jednostavno nije vise saradjivala samnom kao pre... i eto puklo,,...a sad da je sretnem u ocima bih joj video da i dalje nesto ima kod nje... Dajte ljudi savet neki,ili makar 1 komentar javice se ,nece, nastavi dalje,probaj ovo probaj ono b lalblabla...
|
|
| |
|
post # 2 | 16.04.2012 , 3:40 PM
|
Elem ovako.....iz svega navedenog shvatam da si ti bio predobar,a shto si bolji prema devojci ona je gora prema tebi(pojednine,ne kazhem da su sve takve),josh pogotovu ako joj bash i nije stalo do tebe ima da koristi tvoju dobrotu da tome nema kraja.Kada pochnu lazhi da se redjaju tu je pochetak kraja,za takvu vezu se ne treba ni truditi.Ti si napravio greshku shto si je uopshte i zvao,bukvalno trchish za njom.Pa nije jednina na ovom svetu,stisnesh zube i nastavish dalje.Jednostavno zhelim ti reci jedno,ona te nije ni volela,jeste bolno ali trebash se pomiriti sa time,life goes on......
Dođu, tako vremena, kada pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati.
|
|
| |
228 poruka na forumu
| |
9
| |
89
|
|
post # 3 | 16.04.2012 , 3:48 PM
|
Quote (Dzontras) Elem ovako.....iz svega navedenog shvatam da si ti bio predobar,a shto si bolji prema devojci ona je gora prema tebi(pojednine,ne kazhem da su sve takve),josh pogotovu ako joj bash i nije stalo do tebe ima da koristi tvoju dobrotu da tome nema kraja.Kada pochnu lazhi da se redjaju tu je pochetak kraja,za takvu vezu se ne treba ni truditi.Ti si napravio greshku shto si je uopshte i zvao,bukvalno trchish za njom.Pa nije jednina na ovom svetu,stisnesh zube i nastavish dalje.Jednostavno zhelim ti reci jedno,ona te nije ni volela,jeste bolno ali trebash se pomiriti sa time,life goes on......
hmmm to jeste, i cenim na odgovoru mnogo! Da me je volela,jeste u to sam siguran, jednostavno kad znas,kada osecas, jeste problem je bio kada smo pri kraju krenuli malko da pucamo i da bi sve bilo ok ja sam pokusao da sve to sacuvam a ona sve ladnija i ladnija, a na pocetku stvarno dok sam bio svinja, ne javljao se i po 2-3-4sata bilo je super, mogu reci da je i trckarala, a odnos koji sam razvio sa njenima, ona sa mojima je isto bio prelep,poseban, a ne znam,od raskida je nisam video..ona je u Su,ja u Beceju...daleko smo , ali kazem voleo bih samo jos 1 da je vidim samo 1 ,....da widim sta joj je u ocima.. jbg sve me to boli i tesko je, nakon sto sam JA raskinuo, znaci rekao sam lepo da ce svaki joj biti moja losa kopija (plus prvi sam joj bio u krevetu) i da ni 1 nece raditi ni priblizno ko i ja... no mislim da ce to jednog dana shvatiti ali to ce biti kasno, a ja sam se upravo zbog toga javio dok je vreme,dok jos ima nesto izmedju nas... i kad sam je zvao na fon nakon raskida posle tih 8dana , plakala je non stop i priznala da joj i dalje nije svejedno da joj nedostaju nasi razgovori da joj tesko svako vece,jutro..isto ko i kod mene, mada kod mene je sada lakse jer stalno lutam, uvek zensko drustvo oko mene, iako sam imao odnose sa njih jos 3 plus cisto zbog sebe,opet mi se i to gadilo,jeste da vreme leci ali oziljak ostaje, i da, ne znam zasto, ali sa svakom,da li imao odnos ili neku deciju glupost na vece, gadi mi se, nije to to , i jako se shugavo osecam ko `pickica`da izvines.... nzm ako neko protumaci ovo sve bio bi mu mnogooo zahvalan... a i nov sam ovde pa ne bih preterano da davim..
Winter jos 1 mnogo hvala na odgovoru!!!
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 4 | 16.04.2012 , 3:48 PM
|
kreni dalje iako je tesko, znas kako kazu, samo bi blesav stavljao ruku ponovo na isto zariste sto je ruku spalilo... vracala sam se i ja bivsem decku (danas ga u svakoj temi spominjem, jadan ima samo da stuca), sve u nadi bice bolje bla, bla... sve dok on me nije pravario, e tada mu je bilo dzabe sve... ne dozvoli da neko od tebe pravi budalu... a kad nastavis dalje, a ona uvidi da je pogresila, jednostavno bice kasno i samo ce se ona kajati 
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 5 | 16.04.2012 , 3:51 PM
|
Pokušaj da ako je sretneš negde udari je kao slučajno ramenom i samo nastavi svojim putem. Ako je pogledaš i vidiš da ti uzvraća pogled ti se iste sekunde okreni i nastavi svojim putem. Ako je sretneš u diskoteci i slučajno naletiš na neku pesmu u smislu da je propustila priliku ili da je pogrešila, nešto ovako pogledaj je i nasmej se. Pusti je neka je malo uhvati nervoza. Pokušaj iz njenog ponašanja sam da vidiš šta ona oseća. Ukoliko ne primetiš ništa onda idi dalje, ukoliko primetiš pojma nemam. Ali dok gore nadeveno radiš živi normalno životom i nemoj slučajno da bi patio za njom ili da bi joj pokazao nešto tako. I usput ako možeš šta izvući iz mog iskustva super. Quote (WinterLady) Elem ovako.....iz svega navedenog shvatam da si ti bio predobar,a shto si bolji prema devojci ona je gora prema tebi(pojednine,ne kazhem da su sve takve),josh pogotovu ako joj bash i nije stalo do tebe ima da koristi tvoju dobrotu da tome nema kraja.Kada pochnu lazhi da se redjaju tu je pochetak kraja,za takvu vezu se ne treba ni truditi.Ti si napravio greshku shto si je uopshte i zvao,bukvalno trchish za njom.Pa nije jednina na ovom svetu,stisnesh zube i nastavish dalje.Jednostavno zhelim ti reci jedno,ona te nije ni volela,jeste bolno ali trebash se pomiriti sa time,life goes on...... U potpunosti se slažem. To radi dok proveravaš gore navedeno. Nastavi kao da se ništa nije desilo.
|
|
| |
|
post # 6 | 16.04.2012 , 3:57 PM
|
Quote (Dzontras) ... i kad sam je zvao na fon nakon raskida posle tih 8dana , plakala je non stop i priznala da joj i dalje nije svejedno da joj nedostaju nasi razgovori da joj tesko svako vece,jutro..isto ko i kod mene, Ovo shto je plakala ne znachi da joj je josh stalo,istina je da sve to nedostaje,ali to je samo zbog navike,evo npr da se samnom chujesh fonom 8 meseci da se uopshte i ne vidimo i kada se to odjednom preseche naravno da ce da nedostaje,to se zove navika.E sada to shto si ti njoj bio prvi,kako postajem starija verujem da ste vi mushkarci vishe sentimentalniji shto se tiche tih stvari,bez obzira shto se pravite dase,mislim da vam u zhivotu neshto znachi ta devojka kojoj ste bili prvi,medjutim kako sada gledam ove devojchice oko mene u komshiluku,retko koja spominje tog"prvog",on je samo probio led u nechemu josh lepshem shto joj dolazi ,mozhda i greshim ali mislim da sam barem 80 % u pravu.Mozhda da je neka moje godishte,ti bi joj znachio i ne bi te nikada zaboravila,chak bi se mozhda i udala za tebe.... 
|
|
| |
228 poruka na forumu
| |
9
| |
89
|
|
post # 7 | 16.04.2012 , 4:03 PM
|
NI u 1 trenutku nisam pokazao da sam slab ispred nje,tipa da sam skrljan slomljen snuzden,uvek je glas bio na mestu,stav sve.. .za to se ne brini,samo te stvari i sitnice koje sam radio su govorile da mi previse znaci da je volim i da mislim da zajedno mnogo vredimo, ali ja samo zelim da jednom skonta ...da je ona stvarno na gubitku ne ja, ja sam je BLock na fb, obrisao sa skype fon sve porqe slike itd, imao dosta ``tih uteha``sto kazes , ali opet ...peche to i dalje nenormalno, To za diskoteku se slazem,samo tesko cu je sresti a zelim da je sretnem,samo u ocima da vidim sta joj je...ja joj se vise od tog puta necu javiti nikad u zivotu ,rekoh, tad sam joj se javio nakon tog raskida i nikad vise, jeste da to sto sam uradio da je blokiram na fb i tako te gluposti,izbrisem cka i njenog oca sa kojim sam bio malte ne na ``Je*em t mater`` koliko smo bili dobri :)i njemu poslao dugu porqu zbog cega sam to uradio, fora je sto je ona mladja 17ima, i ne znam,ne konta neke stvari ocigledno ,sta propusta, dobro kazes slicni su nam slucajevi... i meni je ova pocela minimalno da se javlja po 3-4porqe dnevno otkad je sa tim likom u drustvu i sa tim likovima, a krivo mi zbog svega jer su je moju zgotivili i ja sa njenima, spavao kod nje,ona kod mene itd itd sve normalno... kad sam joj za pola godine u mojoj sobi posuo po krevetu stolu svugde po celoj sobi latice od ruza, svece u obliku <3 i masirao je sat ipo masaza celog tela (to inace znam ko zeli moze da me naruci jeftino radim najozb) i to odradim i posle naravno hop cup i sve extra i tako neko ,da nesto zaboravi,ne samo to,nego zilion stvari i sitnica za koje smo se oboje borili , pricali,imali iste ciljeve itd... i tako da se sve odjednom porushi samo zbog toga jer je ona nasla to neko drustvo mutavo i samo zato sto kao pocela da se ladi malo ovo ono,vise nije ni ona znala sta zeli,kolebala se dosta itd itd... bukvalno me navodila na raskid ,kao da ne bi ona valjda ili sta,,ali eto...
Marijana , i tu si u pravu,stavi psa na isto mesto opet, ako te je ujeo 1 ujesce te jos 1... nzm, ja sam krenuo dalje itd itd... no tesko mi je stvr, cak sam resio i da se odselim u nemacku ,krajem maja,pa bi samo pre toga zeleo 1 da je widim i to jeto.. ni da govorim sa njom ni nista, dovoljno mi ovo... Sad joj 12og bio 17ti rodj nisam joj cestitao ni nist.... samo za katolicki uskrs njenim malim 3 sestricama sam poslao 3 milkache velike post expresom jer sam daleko, i jer stvarno njih neizmerno volim i glupo mi sto nemg da ih vidim :S sranje ljudi kroz gusto granje BTW FORUM JE EXTRA!!! 
|
|
| |
|
post # 8 | 16.04.2012 , 4:04 PM
|
Nisam sve postove čitala jer ne volim tragične ljubav ni ljubav uopšte.
Ne budi dijete i ne nadaj se. Kada jednom pukne puknuće ponovo kad tad.Mlad si i šta te briga. Ni prva i poslednja. Kreni dalje. Kažu klin se klinom izbija. 
|
|
| |
228 poruka na forumu
| |
9
| |
89
|
|
post # 9 | 16.04.2012 , 4:07 PM
|
PA ajde kao svi me poznaju kao kretena naduvanog i niko me nikad nije video slomljenog ili slicno i ajde ;D sto mozemo reci da patim,sada mi je lakse ;D jer proslo je mnogo ,bio sa njih mnogo : D i mogu sa jos njih ``mnogo`` ali nije to to rekoh vec,pre cu biti sam u pm nego ovako...povraca mi se vec od svega toga :S A to sto si rekla da ako je mladja,pa izgleda da ce i tako biti sad jbt, ako sam joj 1 bio onda sam joj samo probio led jbt,zeleno svetlo za kurvarluk.... mamicu vam vasu ne mozemo sa vama a ni bez vas :DD A da mi znaci to sto sam joj 1 ..znaci mi ...al eto..bezveze mi sve ispalo tako :s
Btw ako ja nekome mogu pomoci uvek cu, ako nemogu cutacu 
|
|
| |
|
post # 10 | 16.04.2012 , 4:10 PM
|
Ako je tako i pošto ti je daleko, sad ti predlažem da nastaviš svojim putem. Jer nije ona vredna čak ni jednog tog pogleda, ili da slučajno odeš u njen grad. A to za masažu i latice ruža, to je ti je jedna od posledica ljubavi, dešava se to kad si zaljubljen. Tako da pusti to, šta je bilo bilo je. Idi kod u Nemačku i nađi sebi neku lepu Švabicu.
|
|
| |
|
post # 11 | 16.04.2012 , 4:10 PM
|
Quote (Dzontras) Btw ako ja nekome mogu pomoci uvek cu, ako nemogu cutacu Savjet je uvijek dobar saslušati,ali ne i prihvatiti.
Valjda se ovo na mene odnosilo. 
|
|
| |
|
post # 12 | 16.04.2012 , 4:11 PM
|
|
|
| |
228 poruka na forumu
| |
9
| |
89
|
|
post # 13 | 16.04.2012 , 4:20 PM
|
Quote (dragan_93) Btw ako ja nekome mogu pomoci uvek cu, ako nemogu cutacu
Savjet je uvijek dobar saslušati,ali ne i prihvatiti.
A ma neeeeeeeee mozda sam se pogresno izrazio samo sam zeleo reci da ako vidim nekome u temi da mogu da pomognem pomocicu mu iz najbolje namere, i dati savet ukoliko mogu, a nikako sa namerom da ja nekome solim pamet i slicno, Ja sam zato i otvorio ovu temu jer imam donekle problem, i da bi vi svi i komentarisali i delili misljenja i svaka rekoh kritika i savet sve je dobrodoslo
A sto kazes dobro poslusati ali ne i prihvatiti,pa koliko citam slusam svi govorite isto idi dalje idem ja dalje al ajde sta je tu je mozda se nadje kakva fina koleginica da mi povuce paznju :))
@ Dragane, pa jes daleko ona, Subotica, ja Becej, no nije to probl,svakako treba kod 1 kolege da idem u SU.i treba da odradimo trening 1 (kuglanje) a i ona se bavi time isto, pa bi sigurno naleteo na nju..tak da ono... A da cu navatati tamo neku matoru svabicu, Hocu: D samo za tvojju dusu hahah
@ Winter lady POdsecas ti mene ,malo na mene (ala sam sad rekao u P*) Dosta mi je vise i opijanja i bahacenja pravljenja problema u gradu bahacenja, to su sve decije stvari odrasle osobe bilo je tu svega ali otom potom.... da neduzni stradaju zbog nekog drugog..to je bzvz skroz..al o5.. otkad sam `solo` kao sa lanca sam pusten jbt... stalno naelektrisan,stalno negativan,stalno neke probleme izazivam,nmg nikako rucnu da povucem, a nikakve neke dobre matore ili pak mladje koleginice da mi malo paznju zadrzi na minut makar  Added (16 Apr 2012, 4:20 PM) --------------------------------------------- I hvala za tabletice i tu lozu ali ja bih pak nesto drugo 
|
|
| |
|
post # 14 | 16.04.2012 , 4:21 PM
|
Quote (Dzontras) A ma neeeeeeeee mozda sam se pogresno izrazio A ma dobro. Mislila sam jer si napisao btw,a nick mi je By_The_Way_. Izvini,moja greška. 
Poruku je menjao/la By_The_Way_ - Ponedeljak, 16.04.2012, 4:23 PM
|
|
| |
228 poruka na forumu
| |
9
| |
89
|
|
post # 15 | 16.04.2012 , 4:24 PM
|
|
|
| |
|
post # 16 | 16.04.2012 , 4:27 PM
|
|
|
| |
228 poruka na forumu
| |
9
| |
89
|
|
post # 17 | 16.04.2012 , 4:45 PM
|
Covece nasmeja me onako najredovnije moguce, a mani ga jbt,sad jos i fizicki da licimo pa onda ne znam stvarno Hahahahaha jel si dobila privatnu od mene?ja se ovde jako slabo snalazim hahah,
a vidim vidim i ti prosla reseto A dobro znaci, guramo napred brm brm I ne znam da li s dobila pm od mene ,proveri ;S Dr.Ana :DDD
|
|
| |
|
post # 18 | 16.04.2012 , 4:47 PM
|
Stvarno ne zelim nikog da uvredim ali brate, to je ZENSKO.
Sve su k**ve, oprosti majko. Ona mooooora da ima decka, ljubavnika, ma mora nesto slicno tome.
Sigurno ona sad ima nekog/nesto. Bog je zene prokleo, sve su lose, a mi muskarci smo zlato, (Ne shvatajte ovo lose zenske) Mi smo najvece blago ovog sveta, sampioni najveci, samo sve ima neku manu, tako i mi imamo manu, a to su zene... Danas pravi muskarac treba imati 10 devojke, pa kad zabrljas s jednom ostaju ti 9. I sve tako, jebes osecanja bre, ljubav ne postoji, samo strast!! MOJ SAVET, nateras samog sebe da te boli uvo bre, pocni nesto da radis, zanimacije, zenske, drustvo, ovo ono, znaci zivi 200 na sat, i te kako ima da je zaboravis, BUDI FRAJER, a kad se budu lozili masa cura na tebe, ima da te boli uvo za jednu. ;-) Iz iskustva ti govorim. Nisam nista posebno lep, ok idem u teretanu bavim se kickboxom i imam lepu figuru, ali sve sto treba je imati sarm, nastup, harizmu, a to se uci, veruj mi. A kad sam to naucio... Kad sam to naucio svaka druga cura koja mi se zasvidja mogla je biti moja, tako i danas. Procitaj komentar bolan, izvuci pouku. U istoj smo situaciji bili, kada sam citao setio sam svega, bas nam bila slicna situacija i zbog toga zelim da ti pomognem. Pozdrav druze. 
Im... Chuck Bass!! <3
|
|
| |
|
post # 19 | 16.04.2012 , 4:47 PM
|
Quote (Dzontras) a vidim vidim i ti prosla reseto ma jok to nisam,samo sito 
|
|
| |
228 poruka na forumu
| |
9
| |
89
|
|
post # 20 | 16.04.2012 , 4:57 PM
|
Hvala tebi druze skroz na savetu i saosecajnosti
sto se tice `smekerisanja` ne brini se za to sve je to na mestu, lepo si me nasmeja bas bas moram prriznati BOLAN
Kazem ostale cure bre nisu nikad bile problem Ne brini se Teretana sam ja 4ipo godine, kick box je i kod mene samo nesto mnogo manje , da ne laskam sam sebi,to ne volim,ali kazem u to se ja ne brinem,samo me muci sve to od pre..secanja po neka,evo sad ste mi lepo zaokupirali paznju i ok mi je , :P A da smo Sto kazes Bogovi zlato ili sta vec i tu se Grubo slazem jer i jeste tako... Da ljubav ne postoji tu i ne,jer si ti previse `okamenjen`kao sto sam i ja pre davno jos bio nakon isto zilion gluposti , I hvala drugar jos jednom na savetu, kao I `Winter Lady` :PP i ostalima 
|
|
| |
|