Da li vam je bitna nacionalnost?
| |
73 poruka na forumu
| |
6
| |
140
|
|
post # 81 | 29.06.2012 , 10:15 AM
|
People think I'm shy because I don't talk or participate too much in conversations... The true is I don't really give a fuck what they're talking about :D
|
|
| |
|
|
post # 83 | 29.06.2012 , 10:29 AM
|
Quote (Davor) drzi se kantera i wow jos bar par godina bar dok ne predjes 18, pa onda i mozes da se smatras da imas neko zrelo i formirano misljenje kakvo god bilo al sad je rano
RESPECT objasnio si mu 
1.Pre postavljanja komentara procitajte Pravila Foruma! 2.Koristite pretragu pre otvaranja nove teme! 3.Pogledajte moje opise igara ovde.
Did I ever tell you the definition of insanity !?
|
|
| |
Mallena
|
post # 84 | 29.06.2012 , 10:33 AM
|
Miha997, Rodjen si kad se skoro sve zavrsilo, dok si izasao iz pelena, sva .ranja su bila proslost! Grijao si dupe na centralno grijanje, ucio si uz sijalicu, nisi se tusirao polijevajuci se iz lonca (ako jesi to ti je od roda nije ti od boga i .ranja u ex yu), imao si normalnu nastavu, normalne casove, nisi dijelio skolu ni sa kim, nisi se rastajao od najboljih prijatelja, nisi ispracao oca, brata, ujaka, strica, kuma,... u rat,.... Aman otkud ti pravo i iz cega je mogla ta tvoja glupost da se izrodi?!
Ja sam, mili moj, naucila da pisem uz svijecu, imala sam frizider, ali sam drzala knjige u njemu, moja uciteljica nije imala kredu u mom prvom razredu, dijelili smo skolu sa izbjeglicama kojima je napravljena sabirni centar u nasoj sali, imali smo praksu kako najbrze da pobjegnemo u podrum kad zazuji vazdusna, nosili smo sa 7 godina po par cjepanica drva u torbi u skolu da nam bude toplo, nisam znala sta je tus do 96, a od sijalice su me pekle oci kad bi struja dosla jer je bila prejaka. Ispracala sam najblize u rat i nisam ih prepoznavala kad se vrate prljavi i sa ogromnim bradama poslije dva mjeseca odsustva, jer sam bila dijete! Nisam znala sta je priredba, nisam znala sta je djeciji koncert, nisam imala ni 2 posto onoga sto bi svako normalno dijete trebalo da ima jer nije bilo gdje da se kupi, jer je bio rat!!! Tukla sam se sa prijateljima oko svorovog dzipa za .ebene besplatne novine MIRKO jednom mjesecno iako sam ostale dane od tih istih vozila i vojnika bjezala kao djavo do krsta jer smo ih se svi bojali! Oprastala sam se od pola razreda sa kojima smo prosli najgore u suzama, nisam nista jela 5 dana zbog toga, gledala sam moje prijatelje kako povracaju jed od gladi i muke u kapu cekajuci autobuse koji ce ih odvesti ili u smrt ili u bolje sutra!
Ne mogu vise da pisem, rasplakala sam se!
I to nije samo moja prica, nego prica cijele jedne generacije! I mi ne mrzimo nikog i zagovaramo normalan zivot, a ti se nasao taj koji ce da mrzi i ubacuje varnicu ovdje!!! Ma dajjjjjjj!
Dobro ti je rekao neko ovdje, drzi se igrica dok ne odrastes, nemas pravo da pricas tako!
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 85 | 29.06.2012 , 10:53 AM
|
e bro i nije promjenio nekoliko mjesta stanovanja,spavo vani.stari je bio u ratu i ranjen u ledja,pogodio ga geler.. Paz rodio se u kninu,zivio u bihacu,drvaru,vakuf,pobjegli u banja luku,iz bl u bg,iz bg u ns,iz ns u kikindu...imali tamo rodbine neke al jebo im ja majku svima odreda trebalo nam samo mjesto dok se ne snadjemo,stara sve radila za njih,fakticki nismo imali sta jesti da bi "rodbinu" isplatili,dobro ja sam bio beba sta sam znao,al znam sad...
rat se zavrsio,iz kiknde u bl i ostali ovdje,stari doso sa ratista naso poso,sve je ok,zivi se....jes situacija u kojoj se nalazim teska,i sad imamo probleme al jbg... u ratu su ljudi gubili imanja,porodice,izgubili smo i mi od svega po malo i paz do cega je to dovelo... e sad toliko godina poslje jel trebam ja nekog vrsnjaka mrziti sto je njegov tata puco sa druge strane ne znajuci na koga puca? a sa tim ljudima protiv kojih smo ratovali bili komsije,kumovi i sta sve ne. jedan musliman je prosle godine dolazio do nas,drug iz srednje skole od mog starog koji je bio u ratu...isplakali se obojica posteno..nisu se vidjeli od kraja srednje zamislite.. zamislite kako je mom starom cjeli zivot u bihacu,tamo odrasto znaci sve zna...i sad da mrzi nekoga... i da bi na kraju rata doso neki debilni retardirani arkan u bosnu da krade,glumi heroja,i hvata "one sto su pobjegli sa ratista" pa sisa i samara!? e drugovi,ko rasta,mrzim sve te glavesine koje su se ikad pomjesale u bilo koji oblik politike ili kriminala i mrzicu i dalje...to je za mene cist vavilon.... i da mrzim one koji su poceli to sranje koje nas je dovelo do ovoga...
mogu pisati do sutra,ljudi koji su bili u centru tih desavanja su mi pricali sta je bilo i kako je... i vjerujem da znate,i da mozete pretpostaviti svi su izgubli sve,e al pogledajte ko je dobio!? i ko nam je na vlasti danas!?
dalje je prica o politici a sa tim,zbog mog vjerovanja i nacina zivota,necu da se bavim!Added (29 Jun 2012, 10:53 AM) ---------------------------------------------
Quote (Mallena:)) Ne mogu vise da pisem, rasplakala sam se!
I to nije samo moja prica, nego prica cijele jedne generacije! I mi ne mrzimo nikog i zagovaramo normalan zivot, a ti se nasao taj koji ce da mrzi i ubacuje varnicu ovdje!!! Ma dajjjjjjj!
Dobro ti je rekao neko ovdje, drzi se igrica dok ne odrastes, nemas pravo da pricas tako!
znam kako ti je,kad tako neki deblicic sa kantera dodje da laje a nezna o cemu i sta prica 
Be my love?
|
|
| |
|
Soldier of Jah Army
|
post # 87 | 29.06.2012 , 10:59 AM
|
Quote (CryTek) Patriota - Mutav homo sapiens koji voli ono (citaj drzavu) koju nije briga ima li on posao ili nema, koju nije briga da li ima sta da jede.
hmm.....nesto si pomesala malo, vredjas mnoge ovom izjavom....
ne vredja nikoga to jeste tako!? eto ja mrzim ovu drzavu,sta sad?Added (29 Jun 2012, 10:59 AM) ---------------------------------------------
Quote (Miha997) Zašto meni sad neko kaze da ja nesmem da volim svoju drzavu??? EJ BRE PA POLAKO MALENA NISI TI JEDINA AKO JA TO NISAM DOZIVEO NE ZNACI DA NESMEM DA PRICAM O TOME BRE!!!! NISAM TE NISTA PITAO AJDE PALI AKO NE VOLIS OVDE KAKVO JE STANJE IDI NEGDE DRUGDE I NE MORA DA ZNACI AKO IMAM 15 GODINA DA NE ZNAM NISTA!!! I OTKUD TI ZNAS DA MOJA RODBINA NIJE ISLA U RAT!!!! AJDE NE SERI VISE MOLIM TE!!!!
pitaj rodbine,jesu ti ikad pricali o tom? odakle ti je rodbina? ko su im bile komsije? kako su se slagali sa njima pre rata a kako poslje? poco si pisati nazi....ne ide to tako drugar i vidi se da neznas nista,nemozes starijoj osobi od sebe reci "AJDE NE SERI" gdje kultura i postovanje?jel te to rodbina naucila,za tih tvojih 15 godina?
Be my love?
|
|
| |
135 poruka na forumu
| |
10
| |
43
|
|
post # 88 | 29.06.2012 , 11:16 AM
|
E pa ljudi sada znate da imate jednog ROMA na sajtu-TO SAM JA 
|
|
| |
|
post # 89 | 29.06.2012 , 11:28 AM
|
Quote (Leksi) 100 ljudi 100 cudi, 100 zena 200 sisa svaka cast
Nije mi bitno da li je osoba pored mene srbin, hrvat ili musliman bitno mi je da je dobar covjek i posten...
Added (29 Jun 2012, 11:28 AM) --------------------------------------------- Zaboravio sam da dodam
Miha997, jesi bio u ratu ? nisi naravno i sta pricas nije svaki siptar isti ima i dobrih ljudi koji ce ti pomoci mozda prije nego neki srbin
Svoje obicaje treba cuvati ali ne i mrziti druge ljude...
Poruku je menjao/la Dejan - Petak, 29.06.2012, 11:29 AM
|
|
| |
|
post # 90 | 29.06.2012 , 11:33 AM
|
Quote (JahRastafarI93) ne vredja nikoga to jeste tako!? eto ja mrzim ovu drzavu,sta sad? tvoja stvar brat, ja tu nista nemogu da promenim
e da da dodam jos nesto za ove sto su kao neki nacionalisti.... Hitler je bio nacionalista, a svi mi znamo kakva ja on zivotinja bio, pa se sad vi pronadjite gde ste.....
1.Pre postavljanja komentara procitajte Pravila Foruma! 2.Koristite pretragu pre otvaranja nove teme! 3.Pogledajte moje opise igara ovde.
|
|
| |
|
Soldier of Jah Army
|
post # 92 | 29.06.2012 , 12:07 PM
|
Be my love?
|
|
| |
|
post # 93 | 29.06.2012 , 12:12 PM
|
Quote (JahRastafarI93) nisi ti lose djete imas ti mozga hvala
Quote (JahRastafarI93) ja sam crnac jel to smeta nekom!? ma jok, opusteno 
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 94 | 29.06.2012 , 12:20 PM
|
Quote (CryTek) Quote (JahRastafarI93) nisi ti lose djete imas ti mozga
hvala
Quote (JahRastafarI93) ja sam crnac jel to smeta nekom!?
ma jok, opusteno

Be my love?
|
|
| |
|
post # 95 | 29.06.2012 , 12:28 PM
|
Quote (Miha997) I OTKUD TI ZNAS DA MOJA RODBINA NIJE ISLA U RAT!!!!
da je išla to vjerojatno nikad nikome više ne bi poželjela... jer rat je nešto najgore što se nekome može dogoditi i tko ga preživi će uvijek reći nikada više
:)
|
|
| |
|
post # 96 | 29.06.2012 , 12:33 PM
|
Quote (lucidni) Ljudi konstantno mesate neke pojmove, govorimo o nacionalizmu, a ne sovinizmu ili rasizmu Tako je. Ne volim političke teme i rijetko odgovaram na njih, al eto, da povećam broj postova... Bitna mi je nacionalnost, ali ne u tolikoj mjeri da sam isključiv po nekim pitanjima. Ja sam razočarani nacionalista. Ima nas malo, al smo zato govna... Hvala našim sportistima što postoje i svim srpskim naučnicima i umjetnicima koji su obilježili što našu, što svjetsku istoriju i kulturu i pojedinim hrabrim ratnicima koji su život dali za spas govana i vjeru u neki veći ideal. Oni su mi jedini nacionalni ponos.
Poruku je menjao/la luka83 - Petak, 29.06.2012, 12:34 PM

|
|
| |
|
post # 97 | 29.06.2012 , 12:39 PM
|
A sto svi mesate ovo s politikom, ko je spomenuo politiku ?
|
|
| |
|
|
post # 99 | 29.06.2012 , 12:55 PM
|
|
|
| |
|
post # 100 | 29.06.2012 , 12:58 PM
|
Pored zaljubljivanja, pored sporta, muzike, pored tema filmovi i serije, pored teme zivotinjsko carstvo, vi i dalje ovde terate pravdu.
Svi ama bas svi smo nastali istim putem, da vam docaram, tate su safatale mamu, mame su nas nosile 9mj. neke manje neke vise, i svi smo se isprdili iz iste stvari! I kako to mi mozemo da budemo razliciti, kad nas je stvorio sex i strast????
Kako se tako ne cackate, tamo u zivotinjskom carstu pa poduzmete nesto protiv kerova koji su na ulicama? Ili slicno tome?
Ali sto bi, bolje je mlatiti praznu slamu!
A ti Miha, nemas pojma sta je zivot! Niti kakve teskoce donosi!
I smatram stvarno da tema mora da se zakljuca!
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|