Da li vam je bitna nacionalnost?
|
|
|
|
|
post # 103 | 29.06.2012 , 1:53 PM
|
coyote666, konacno da nesto i od tebe pametno porocitam. Naravnoucenije: Manite se rata, seksajte se!
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
|
post # 105 | 29.06.2012 , 2:07 PM
|
Quote (coyote666) pravoslavci iz ljubavi prema onome sto brane...Za jebanje nije bitna nacionalnost Bosanke se inace satiru ko lude,Hrvatice vole nas Srbe jer smo bolji od Hrvata....
sta majka rodi i qc napravi, prosto da se covek zapita kako smo uopste uspeli da evoluiramo ( i to upitno koliko )...
a sad o tom branjenju ima da se kaze knjiga, dve al ovo nije mesto za to...
Poruku je menjao/la Davor - Petak, 29.06.2012, 2:15 PM
Geek Perspective - tech news and reviews from Geeks point of view
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 106 | 29.06.2012 , 2:14 PM
|
Ja sa neke druge strane i ne spadam u Tarzane... Im'o sam neke tu i tamo... Srpkinje,Slovakinje,Romkinje,Crnogorke,Ruskinje,Moldavke,Bosanke i Boshnjakinje,Shokice i Hrvatice... Kineskinje... I vidis sve one vole seks,ludi,raspomamljeni,dugi,kratki,divlji,lagani... Kako koja... Sex nema veze sa nacijom... Mislim ... Bilo bi strasno glupo da legnem sa mojom dragom (Srpkinja) obucen u srpsku narodnu nosnju i uz zvuke Boze Pravde lupamo se k'o mrsave svinje. Jes', k'o mrsave svinje,ali ponosito i nadmeno jer smo svesni da smo nebeski narod... A kad se lupam sa nekom ribom druge nacije da to radim iz osvete prema toj naciji... Kakva kolicina stupidnosti! Miha... Volimo mi Srbiju vise nego ti,ti je zapravo mrzis a da nisi toga ni svestan,ali polako kazace ti se samo. Ko je rat osetio na svojoj kozi ne zeli ga ni najgorem neprijatelju. Takodje naucite razliku izmedju vera i nacija. Pa da polemisemo.
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
post # 107 | 29.06.2012 , 2:14 PM
|
jadan si coyote majke mi evo ja sam bosanac musliman sam po vjeri jeli moj stari ratovo 92 iz mrznje ili sto je branio mene dijete od 5 godina i ostalu djecu u mom kraju ratovo je da brani nas i nase ognjiste od takvih sto razmisljaju ko ti. Onda sandjama nemoj pisati svi muslimani koji je to musliman u bosni sta lose uradio koji? postoji vise vrsta muslimana kao sto postoji vise vrsta pravoslavaca. sta vam je ba raja evo ja sam bosanac zivim u bosni imam exstra prijatelje iz bijeljine srbe,brate DICIM se tim frtajerima koji su to jarani. a ako si ti toliko frajer i jak u srcu ako ti smetaju muslimani hrvati pravac zapucaj u prvi grad i porokaj se sa njima bre sramota je za citav svijet takva raja ko vi. vi bre trazite ratove u tvom pisanju se vidi da je samo srbija dobra i pravoslavna vjera. sta je moja vjera fanatizam ti imas bibiju ja imam kuran i obje su iste nigdje nepise idi ubijaj muslimana ili pravoslavca vec pise postujte se i volite jedni druge. znas koliko si me iznervirao to je bre nenormalno kako vas nije stid da iko od vas tih frajera imalo postuje svoju vjeru nebi to pisao. od svih sto su ovdje pisali sam je par osoba normalno. i da jeli ja treba da tebe mrzim sto je moj stari ranjen i sto je invalid jeli treba da te mrzim jeli sto on nemoze da hoda jeli treba stidite se neznate sta je zivot
kapu skidam badule i leksi od njih ucite svi i pravoslavci i katolici i muslimani sta su pravi LJUDI al pravi odoh zapalit sokiran sam pisanjem na ovoj temi
mirnes halilcevic
|
|
| |
|
|
post # 109 | 29.06.2012 , 2:45 PM
|
jarane posto pises muslimani da ubijaju djecu procitaj kuran vidjeces da je u potpunosti isti ko biblija ti novopeceni talibani i ta neka pravoslavna udruzenja nisu pre postojala i njih niko od vjernika ne podrzaje ja sam procitao i kuran i bibliju i zivim po staroj voli svoje tude postuj voli ljude po osobinama ne po vjeri i naciji zapamti to jarane dobro se informisi i mani zivjeti po ideologijama 90-tih godina ako ja mogu da nezivim kome je pola fameije pobijeno ili ranjeno mozemo svi dobrih ljudi ima svugdje ha to bio pravosavac katolik ili musliman vjeruj mi a da ti samo kazem svi znamo koliko je djece stradalo u ratu od ruke pravoslavaca,nemoj jarane biti toliko zadrt postuj ljude negledaj vjeru i nacionalnost gledaj ljude po osobinama pozzzz i bolje je izadite gdje na bazene popite hladno pivo uzivajte sa rajom ma koja to vjera bia
mirnes halilcevic
|
|
| |
|
|
post # 111 | 29.06.2012 , 2:53 PM
|
nisam misio badule na rat mislio sam sad posle rata pravi bosanac ovo ono to sve rade oni koji se nazivaju muslimanima a bili su po zatvorima i to neke novopecene grupe svako radi za svoju drzavu i sve al samo kazem svasta se desilo bolje postovat i druzit se nego ovako mrzit kao sto pisu
mirnes halilcevic
|
|
| |
11 poruka na forumu
| |
0
| |
-17
|
|
post # 112 | 29.06.2012 , 2:54 PM
|
Quote (mirnesmali) procitaj kuran vidjeces da je u potpunosti isti ko biblija Quote (mirnesmali) ti novopeceni talibani Quote (mirnesmali) svi znamo koliko je djece stradalo u ratu od ruke pravoslavaca E to je to i jedna i druga knjiga su isto sranje i nemaju nikavu svakodnevnu upotrebljivos sem za napadanje tudje ili branjenje svoje ideologije i zbog toga ih treba spaliti sve i zabraniti! A sto se tice bas u tvojim citatima ima tog sto aj mrzim ti samo vidis svoju stranu price i neces prezati da je odbranis da si u pravu po svaku cenu i to se zove fanatizam! Odrekni se se vere kao i ja i videces koliko je taj tvoj voljeni kuran nebitan za svakodnevno postojanje i zivot!!!
|
|
| |
|
post # 113 | 29.06.2012 , 2:58 PM
|
ja da vjerujem u vjeru nebi pisao da idemo na pivu hladnu jarane ja sam pomnenuo kuran i bibliju da ti dokazem da su obje knjige iste ja da branim nazivao bi ovdje selam i svakakve gluposti samo sam ti jarane odg na to sto si napisao da su muslimanu ubijali djecu a da su svi ubijali i musimani i pravoslavci jer ti pises samo o muslimanima i hrvatima a pogledaj svoje komentare gdje je pisalo za pravosavce nigdje i da treba to zaboravit i sa svima biti u dobrim odnosima ja nigdje nebranim ni muslimane ni pravoslavce dobro procitaj i skontaj sta pise
mirnes halilcevic
|
|
| |
|
post # 114 | 29.06.2012 , 3:03 PM
|
Ljudi ako nemate sta raditi pa se prepirete ovde treba meni pomoc da okrpim gumu pa slobodno dodjite
I slazem se da ovu temu treba pod hitno zakljucati
|
|
| |
|
post # 115 | 29.06.2012 , 3:03 PM
|
http://www.nemosvjerovat.com/pogledaj-video.asp?ID=2188 ovako svi nastaju i srbi i hrvati i bosanci i svaki jebeni covjek na ovoj jebenoj paneti manite vise svade oko ko je sta svi grese pametnije je budite sa svima dobri i volite svoje tude postujte i zapamtite ima dobrih ljudi nebitno koja su vjera pozzz
mirnes halilcevic
|
|
| |
|
|
post # 117 | 29.06.2012 , 3:07 PM
|
pa eto upravo si pokazao kakav si covjek jesam ja mozda tebi prijetio ovdje da cu te ubit jer nisi moje vjere ajde nebitno pokazao si da nisi covjek da svoje guras u svetinju i da su nepismen da si pismen i imalo upucen znao bi sta je musliman pravi dodi kod mene da se provedemo nebrini sigurni te necu ubit jer si druge vjere naprotiv ugosticu te bolje nego rod svoj eto
mirnes halilcevic
|
|
| |
|
post # 118 | 29.06.2012 , 3:08 PM
|
sandjama, meni se place zbog tvoje gluposti 
|
|
| |
|
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 120 | 29.06.2012 , 3:23 PM
|
Pitanje je jednostavno.
Da li vam je bitna nacionalnost?
Lepo odgovorite jeste ili nije. Mozete obrazloziti zasto. Ili dati neku mudrost. Ali... Nemojte prosipati cemer jedni po drugima. Nismo tu zbog tog,niti je ovo mesto za to.
Unesite malo sexa u vase strasti,mozda bude ugodnije. 
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |