Tri stvari koje ne znamo o tebi
|
|
|
|
post # 42 | 15.01.2012 , 9:13 AM
|
Ahahaha,sta sam sve video A sad sam ja na redu
1.Kad ustanem dok nepopijem jutarnju kafu mozete da pricate sta hocete jer verovatno pricate zidu 2.Nevolim da u recima pisem , 3.Pusim Monte Carlo Red
|
|
| |
|
post # 43 | 15.01.2012 , 10:38 AM
|
1) nisam uvijek neozbiljan... 2) znam razgovarati i o drugim temama a ne samo o pivu i sexu... 3) volim se pravitii smotaniji nego sto jesam, i pustiti druge da budu pametni...
|
|
| |
|
|
post # 45 | 15.01.2012 , 11:03 AM
|
Jao e ovo trece baduletovo vazi i za mene skroz!
-opterecen sam kilogramima, i ako znam da sam totalno "vitak"!
-Uzasno se plasim starenja
-Volim i vrlo cesto kuvam i exsperimentisem u kuhinji i sa koktelima
|
|
| |
|
post # 46 | 15.01.2012 , 11:23 AM
|
Marija_Nikola, buduća ženo, valjda buduća, nema to mufte... Lepo, pljuneš u lice pa da znam na čemu sam... A još o meni... 1. Imam lopovske prste... 2. Mogu nešto da radim sa rukama ( Tanja je videla )... 3. Prezirem mišljenja koja govore o tome da su tamnoputi gori od bele rase... 4. Bla, bla, bla...
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 47 | 15.01.2012 , 11:36 AM
|
A sad vidim da je tanja rekla da moze vise od 3, ajd da nastavim. . .
4. imam oziljak u obliku naopakog krsta na zadnjem delu glave i tu mi ne raste kosa uopste, pa kad se osisam na kratko svi me pitaju da li sam satanista? . . .
5. uzasno se plasim zmija, a cesto ih sanjam! 6. volim sajber sex 7.uzasavam se kad mi se pojave podocnjaci 8.opada mi kosa 9.suncao sam se potpuno go na krovu kuce 10. imam hipertezniju! 11. volim perverzne razgovore i sms-ove sa odredjenim "drugaricama" 12. od uvek me je zanimala informatika i nauka i naucna fantastika ! 14. redovno pricam sam sa sobom 15. ne volim svoje butine 16. zivim sam u kuci 17. obozavam da citam muske magazine i casopise 18. imam polu-brata po majci 19. mastam da budem novinar ili radio i tv voditelj 20. sanjam da budem poznat
eto nesto ste mozda znali, ali vecinu sigurno niste!
|
|
| |
|
post # 48 | 15.01.2012 , 12:07 PM
|
Quote (DxD) buduća ženo, valjda buduća, nema to mufte... Lepo, pljuneš u lice pa da znam na čemu sam... I ovo do sada ti je bilo dovoljno da shvatiš, ako si pametna, a mislim da jesi. Quote (Tanja91) jaooo kako ja mrzim neizvesnost i misteriju samo da znas, Tanjice, Tanjice, preterana radoznalost ubija čar iznenađenja! Quote (Tanja91) Ja ovo malo da te provociram, kad ono, ti se ne das tako lako Ne dam se, ne dam se. Dovoljno je i ovo da se shvati ko je kakav, a da se ne kaže previše!
|
|
| |
255 poruka na forumu
| |
22
| |
349
|
|
post # 49 | 15.01.2012 , 9:49 PM
|
Imam dve devojke, u razlicitim gradovima Uzivam u dobrim vinima Opustam se uz origami
|
|
| |
790 poruka na forumu
| |
58
| |
477
|
|
post # 50 | 15.01.2012 , 9:58 PM
|
Volim pse, Obozavam zene, Volim Filozofski pogled na svet.
Slušam neke pesme ljubavne koje me podsećaju na dane naše neproživljene stvarnosti, susretanja u snovima, vetrova što milovali su nam lica, Meseca što se nije ni pokušavao skrivati pred naših licima, podsećaju me na sve ono u čemu se kriješ ti. A ja te pronalazim svakog trena. Da bih bio s tobom, da bi disali ovaj isti vazduh i noćnim svetlima obavili tajne naše ljubavi I hteo bih ti izgovoriti sve te reči koje znam da pripadaju tebi. Ljubavi moja, da, tako te zovem. Noću kad sklopim oči, preda mnom se pojaviš ti, onako lepa. Najprije mi se oči zacakle i dah stane, a onda se srce prepusti prekrasnim talasima koji jednostavno zarobe moju dušu.
|
|
| |
|
349 poruka na forumu
| |
53
| |
753
|
|
post # 52 | 25.01.2012 , 8:26 PM
|
ne volim zvuk alarma ujutro volim da jedem volim popiti pelinkovac volim svoj posao-traktorista znaci seljak veseljak 100%
NEKA SILA BUDE SA TOBOM
|
|
| |
|
|
post # 54 | 25.01.2012 , 9:38 PM
|
1. Ne znate moju boju kose. (Sada me sigurno zamisljate sa zelenom, narandzastom ili kakvom vec bojom kose...) 2. Da imam fobiju od vode. (To ne znaci da se ne kupam. Vec imam fobiju od veceg vodenog prostranstva npr. jezero.) 3. Da imam gastritis. (Koji sam trenutno stabilizovao.)
Eto... Ako nekog nesto jos zanima, nek' pita.
Zajedno sa Leksi, nema me vise ovde, a vi znate ko je odgovoran za to. Hvala im, jer sam tako shvatio da: "Glupog coveka je nemoguce poraziti argumentima." A vi cete se setiti one: "Kad izgubimo nesto, tek onda shvatimo koliko nam je to nesto ustvari znacilo." P.S. You want a piece of me?! :)
|
|
| |
|
post # 55 | 25.01.2012 , 10:08 PM
|
Hmm ovako : -Klaustrofobican sam -Mrzim rano da ustajem -Iskren i direktan
|
|
| |
|
|
|
|
post # 59 | 12.02.2012 , 11:56 PM
|
- Obozavam da slusam Lanu Del Rey; - Nikad se nisam napila i ne znam kakav je to osecaj, nit` me zanima; - Zavisna sam od EC-a tj. od nekih osoba ovde.
|
|
| |
|
post # 60 | 12.02.2012 , 11:58 PM
|
-Plasim se pacova miseva svih glodara u sustini. -Pse volim ali macke mng.. vise imam ih 6 -Obozavam kosarku nekad sam trenirao ali zbog povrede vise ne mogu da igram aktivno
|
|
| |