Tri stvari koje ne znamo o tebi
|
|
|
576 poruka na forumu
| |
34
| |
295
|
|
post # 82 | 19.02.2012 , 8:30 PM
|
Nov sam ali ae 1: kada sam sam i lose mi je dodjem ovde i potpuno zaboravim na ruzne stvari ovde postanem pravi cika 2: kada pricate o oziljcima ae i ja malo, imam oziljak na usni sa leve strane niko neprimecuje ali meni je nacisto ruzno 3: jako volim zimu tada sam nekako nasmejaniji volim pricati sa ljudima, volim filozofiju, mrzim sport ...
>>> NEMAM LEVU CIPELU <<<
|
|
| |
|
post # 83 | 19.02.2012 , 9:15 PM
|
Volim crtati grafite iskljucivo !
Zaljubljenik u brzu voznju i dobar adrenalin
Volim Željezničar
|
|
| |
|
post # 84 | 20.02.2012 , 2:02 AM
|
1. Ne znam da napravim baloncic od zvake.
2. U osnovnoj skoli sam bio koreograf za ritmike na priredbama.
3. Ne izlazim iz kuce bez cvidza za sunce. Kisa, oblacno, suncano, sneg... Sta god, cvidze su uvek tu.
Zajedno sa Leksi, nema me vise ovde, a vi znate ko je odgovoran za to. Hvala im, jer sam tako shvatio da: "Glupog coveka je nemoguce poraziti argumentima." A vi cete se setiti one: "Kad izgubimo nesto, tek onda shvatimo koliko nam je to nesto ustvari znacilo." P.S. You want a piece of me?! :)
|
|
| |
|
post # 85 | 20.02.2012 , 2:16 PM
|
Quote (Bobby88) 3. Ne izlazim iz kuce bez cvidza za sunce. Kisa, oblacno, suncano, sneg... Sta god, cvidze su uvek tu.
Moj covek...
Da ti budem drazi, tebi pricao sam lazi, obecao ti svemir, a donio ti nemir. Ljubavi sam zlato bacio u blato. ♥
|
|
| |
|
|
|
|
post # 89 | 20.02.2012 , 4:52 PM
|
1. Ne znam da plivam. Blam...
2. Trenirao sam dance.
3. Imam fobiju od visine.
Zajedno sa Leksi, nema me vise ovde, a vi znate ko je odgovoran za to. Hvala im, jer sam tako shvatio da: "Glupog coveka je nemoguce poraziti argumentima." A vi cete se setiti one: "Kad izgubimo nesto, tek onda shvatimo koliko nam je to nesto ustvari znacilo." P.S. You want a piece of me?! :)
|
|
| |
|
post # 90 | 20.02.2012 , 7:35 PM
|
1. Volim da citam, 2. Mnogo izlazim, znaci, mnogo... 3. Imam nenormalno puno torbi i stiklica...
Da ti budem drazi, tebi pricao sam lazi, obecao ti svemir, a donio ti nemir. Ljubavi sam zlato bacio u blato. ♥
|
|
| |
|
post # 91 | 22.02.2012 , 1:21 AM
|
1.Ne volim nashe filmove 2.Mrzim foliranje 3.Obozhavam gumene bombone
Dođu, tako vremena, kada pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati.
|
|
| |
|
post # 92 | 22.02.2012 , 2:02 AM
|
1. Nikada nisam isao na more.
2. Ne mogu da spavam na ledjima.
3. Zavisnik labela za usne.
|
|
| |
|
post # 93 | 22.02.2012 , 2:05 AM
|
1/Imam fobiju od lifta. 2/Volim horore 3/Ne volim gazirane sokove.
|
|
| |
|
post # 94 | 22.02.2012 , 2:08 AM
|
Quote (Bobby88) 1. Ne znam da plivam. Blam... Quote (Bobby88) 3. Imam fobiju od visine. Quote (Bobby88) 1. Nikada nisam isao na more. Quote (Bobby88) 2. Ne mogu da spavam na ledjima. i ja sve ovo..
Ako vam ide suviše lako, pogledajte bolje, možda vam ide nizbrdo...
|
|
| |
|
post # 95 | 22.02.2012 , 2:19 AM
|
1/ ne volim cufte u sosu 2/ imam dva akvarijuma od 100 l i dve nimfe i jednog hrchka 3/pravim origami figurice
|
|
| |
|
post # 96 | 22.02.2012 , 3:13 AM
|
1. Odlican sam hemicar, 2. Znam da napravim testo 3. Bez sjaja ne idem nigde.
|
|
| |
|
|
post # 98 | 02.03.2012 , 0:43 AM
|
1. Zavrsio sam skolu za fotomodele i manekene.
2. Ne znam da pucketam prstima desne ruke, a inace mi je ta ruka dominantna.
3. Oko godinu dana svog zivota sam proveo u Becu.
|
|
| |
|
post # 99 | 02.03.2012 , 1:15 AM
|
1. Obozavam da putujem i to cesto radim. 2. Ne mogu bez carapa, jedino spavam bez njih. 3. Previse sam emotivna, mnogo bre volim ljude...
|
|
| |
|
post # 100 | 02.03.2012 , 2:02 AM
|
1.stalno sam nasmejana 2.plasim se miseva 3.mnogo jedem
|
|
| |