Tri stvari koje ne znamo o tebi
|
|
|
post # 61 | 13.02.2012 , 0:50 AM
|
1.Sviram klavir klavijaturu i harmoniku 2. volim teretanu i volim da treniram 3. mnogo volim da se salim 4. tvrdoglav sam/ 5.volim da spavam 6. imam cetvoroclanu porodicu 7.obozavam motore i brzu voznju 8.lep 9.spretan 10.uporan i jos mnogo toga
|
|
| |
160 poruka na forumu
| |
12
| |
151
|
|
| |
|
post # 63 | 13.02.2012 , 1:54 AM
|
E, ovako: 1. U drugoj godini sam pala sa terase, sreca spasio me zbun. Sad' mi je smesno. 2. Deda mi je pukovnik. 3. U osnovnoj su me zvali vodja, zahv. razrednoj (klasicna budala). Uvek sam bila glavna.
Ima jos...
4. Kad' ustanem nista me ne pitaj sat vr. (mogu da ujedam) 5. Ako me probudis zbog gluposti u stanju sam da te ubijem. 6. Verovatno niko ne zna, imala sam samo jednu vezu (imam je jos uvek). Ponosna sam na to.
I takooo...
Poruku je menjao/la Nechy92 - Ponedeljak, 13.02.2012, 4:52 PM
Da ti budem drazi, tebi pricao sam lazi, obecao ti svemir, a donio ti nemir. Ljubavi sam zlato bacio u blato. ♥
|
|
| |
160 poruka na forumu
| |
12
| |
151
|
|
post # 64 | 13.02.2012 , 2:02 AM
|
OPET SAM SE ZALJUBIO!!! :D <3
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 65 | 13.02.2012 , 4:49 PM
|
hajoooj pazi sad,msm vi mene neznate nikako pa: lud,energican,psihodelican xD,narko/alkoholic,volim crvenokose,ako se dofatim rakije postajem jos ludji i sutra se niceg ne sjecam,na casovima miran i primjeran decko,volim pc igre,nmg bez muzike,najvise slusam rege (bob marli favorite) i dubstep,volim upoznavanja,prijateljstva ma da malo vjerujem ljudima,volim sve da probam,hocu da naucim svirati gitaru,volim twilight (to nezna niko ko me zna uzivo xD),nisam ucio od 8 razreda osnovne,mrzim kad me neko podcjenjuje....ima jos al mi se neda kucati
Be my love?
|
|
| |
|
post # 66 | 13.02.2012 , 4:51 PM
|
Quote (GoGii) jel to nas Cyber
Aham.
Da ti budem drazi, tebi pricao sam lazi, obecao ti svemir, a donio ti nemir. Ljubavi sam zlato bacio u blato. ♥
|
|
| |
|
post # 67 | 16.02.2012 , 2:20 AM
|
1. Stopala mi se nenormalno gade. Mrzim kada neko dira moja ili da ja nečija stopala diram. 2. Mrzim kada su mi zubi i kosa prljavi. Tačnije su uvijek čisti. 3. Volim pesimizam. Ako neko bude čitao moj blog sve će mu biti jasno.
|
|
| |
|
post # 68 | 16.02.2012 , 2:30 AM
|
1. Patim da budem crnce (da imam lep ten), 2. Mnogo me nerviraju nepismeni ljudi, 3. Nema sanse da izadjem van ako nisam ispeglana (mislim na kosu).
|
|
| |
|
|
post # 70 | 18.02.2012 , 3:05 AM
|
1. Iznerviram se u sekundi.
2. Batalio sam da igram fudbal, a mogao sam da uspem.
3. Pocinjem da se vracam kocki.
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
|
post # 72 | 18.02.2012 , 10:49 AM
|
1. da sam trenirao rukomet 4 godine 2. mnogo imao gresaka u zivotu 3. nikad ne zalim zbog svojih postupaka i uvek stojim iza njih
Uvek postoji u zivotu neko ko je malo losiji od tebe a uveren da je malo bolji od tebe i tada nastaju sve nevolje ! ! !
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 73 | 18.02.2012 , 2:34 PM
|
Quote (Nechy92) 1. Patim da budem crnce (da imam lep ten),
oooohhhh dear nisi sama
Be my love?
|
|
| |
|
post # 74 | 18.02.2012 , 3:22 PM
|
Quote (GoGii) i ja te nerviram i jasam ne pismen
Ma, ne bas svi. Ti me ne nerviras. Added (18 Feb 2012, 2:22 PM) ---------------------------------------------
Quote (GoGii) (ovo je za Cyber-a da zna sta da pusi a ne monte carlo ) Hahaha, reci mu.
1. Bavila sam se odbojkom dugo, ali sam presala pre 3-4.god., 2. Previse verujem ljudima, 3. Jako, jako, jako sam tvrdoglava. Ako ne bude po mom, nece ni po tvom.
|
|
| |
|
post # 75 | 18.02.2012 , 7:01 PM
|
kao prvo da vas pozdravim, jer sam nova.. 1. volim da citam, gledam filmove, slusam muziku 2. uzivam da filozofiram, posebno o istoriji, religiji i pravopisu 3. volim da pjevam, ali nisam neki poseban sluhista.. 4. mrzim kad me neko laze.. 5. prilicno sam tvrdoglava 6. mrzim da izlazim po diskotekama, najvise volim da sjednem sa drustvom u neku slasticarnu i da na miru razgovaramo za pocetak msm da je dosta..
|
|
| |
|
post # 76 | 18.02.2012 , 7:10 PM
|
Quote (JahRastafarI93) oooohhhh dear nisi sama
Oooooo...nisam jedina.
blackpearl,
|
|
| |
|
post # 77 | 18.02.2012 , 7:13 PM
|
cao Nechy92
=)
|
|
| |
|
post # 78 | 18.02.2012 , 9:06 PM
|
volim gledati serije
volim imati reputacije
omiljena mi je stranica Extra Cafe
Svi brisu Sline samo Gareth Bale :)))
Matematika- Kao Kineski Film Bez Prevoda
Ni U Ovom,Ni U Budućem Svijetu,Za Real Madrid Navijati Neću!
|
|
| |
|
post # 79 | 19.02.2012 , 1:16 PM
|
1) Ne volim da se svadjam 2) Volim Crvenu zvezdu 3) Pesmu koju sam posvetio devojci za 20 rodjendan...Licno sam ja pisao i pevao
"Milion igračaka na svetu. Dva miliona. Tri. Ma mnogo više. A tebi su opet najdraže igračke moja osećanja. Ako nekad poželiš da se vratiš, pročitaćeš na vratima nešto sa apetitom napisano - 'Igraonica zatvorena.' "
|
|
| |
|