Legalizacija droge
|
|
|
post # 1 | 14.05.2011 , 10:10 AM
|
Dakle pitanje je jasno,e sad,sta bi sve spadalo tu?Hm,ovde previse stvari spada,pa bih ja pokusala da podelim tu supstancu u neke kategorije -Cigarete i alkohol -Kanabis(od koje imamo marihuanu,hasis,skank...) -Halucinogeni(spid,lsd,extazy...) -Stimulansi(kokain,amfitamin,anabolik,energetska pica...) -Opijati(heroin,morfijum...) -Neki lekovi(sedativi za spavanje recimo...) E sad,opsteprihvaceni su recimo lekovi,cigarete,alkohol,u nekim zemljama su jedno vreme i halucinogeni bili dozvoljeni(kad su se tek pojavili),a kanabis je i dan danas negde legalizovan,dakle... Da li ste vi za legalizaciju nekih od pomenutih?Da li ste mozda nekad konzumirali(ISKRENO)?Volela bih da cujem svacije misljenje,ali po mogucstvu da su te osobe UPUCENE,a ne da su gledali po wikipediji korisnost/stetnost od pojedinih navedenih droga i da im nije ispran mozak slusajuci medije... P.S.Ja cu svoje misljenje nadovezati na vase

|
|
| |
|
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 3 | 14.05.2011 , 1:08 PM
|
Okej. Opijati su u principu štetni po zdravlje. Zato nisam za legalizaciju. Probao jesam,travu... Nisam bio ja za to... 
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
post # 4 | 14.05.2011 , 1:25 PM
|
hehe i ja mislim tako a probala jesam travu ali isla nisam dalje od toga i sad mogu reci fuj em smrdi em imas gadan okus u ustima 

|
|
| |
|
post # 5 | 15.05.2011 , 3:10 AM
|
vutra zemo 
doN+Marconnii. 
|
|
| |
|
|
post # 7 | 15.05.2011 , 8:29 AM
|
Anubis, joj tvoje nagoni pa droga ni malo ne valja... a to sto rade nece se dobro zavrsiti 
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 8 | 15.05.2011 , 12:06 PM
|
Quote (Anubis) Pa ja sam vise za to da se legalizuje prostitucija joj anubis pricamo o drogi a ne o tome sto je tebi stalno na pameti 
Poruku je menjao/la sladja1 - Nedelja, 15.05.2011, 12:08 PM

|
|
| |
|
|
|
|
post # 12 | 16.05.2011 , 2:02 PM
|
Ko o cemu baba o ustipcima...ha...ha..ha... 

|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 13 | 16.05.2011 , 8:49 PM
|
ja nisam za to... nikad nisam ni probala nista od toga, osim alkohola... mislim da se previse stvari legalizuje, a da kad bi se ovo legalizovalo to bi bila kap koja je prelila casu...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 14 | 16.05.2011 , 9:10 PM
|
Zabrana bilo kakve vrste opijata,alkoholnih pica i duvana...
|
|
| |
|
|
|
post # 17 | 17.05.2011 , 9:19 AM
|
opijate da ali ovde se nezna ko bi sta vise voleo da zabrane ili suprotno

|
|
| |
|
post # 18 | 17.05.2011 , 7:27 PM
|
Sto ljudi,sto cudi.... 
|
|
| |
|
|
post # 20 | 18.05.2011 , 11:17 AM
|
Da se razumemo:TRAVA NIJE droga,jer je ista kao i cigare i alkohol!Ali razlika je u tome,sto trava nije vestacki pravljena da utice na mozak,kao tablete itd,trava je biljka,raste u prirodi,kao i nana i kamilica,trava je prirodna,sto dovodi do zakljucka da nije opasna!Ako je marihuana jaka droga,onda je i cvece i sve sto raste u prirodi.Smatra se drogom samo zbog toga sto ima dejstvo na mozak,kao i cokolada npr(popravlja raspolozenje),da li je onda i cokolada droga? NE.Poznato je da se marihuana koristi i u medicinske svrhe. Morate praviti razliku oko tih stvari,i prestanite vise sa smaranjem,vec je legalizujte,jer ako zivimo u drzavi u kojoj mogu da se puse cigare,mozes biti alkoholicar,ako gejevi mogu da se ponose,onda se po meni i trava moze legalizovati OVO GOVORIM ISKLJUCIVO ZA TRAVU JA JE LICNO NEKORISTIM ALI ZNAM DA BI PUNO NJIH BILO ZAHVALNO DA SE ONA LEGALIZUJE 

|
|
| |