Odnos izmedju vas i roditelja
|
|
|
|
post # 2 | 14.07.2011 , 10:19 AM
|
Ono što se dešava u porodici treba i da ostane tu. Sem ne daj Bože fizičkog i psihičkog zlostavljanja. Ali nikada nisam iznosila neka dešavanja i sitne probleme iz kuće, niti ću. Ovako, malo bolji odnos imam sa ocem nego sa majkom ali nikakvih problema.
|
|
| |
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 3 | 14.07.2011 , 1:00 PM
|
Quote (badule) Ja sam uvek imao komplikovan odnos sa roditeljima i uvek sam davao maximum od sebe da bi taj odnos bio sto lepsi i da bi nam bilo lakse isto tako je sad kod mene
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
|
post # 4 | 14.07.2011 , 5:56 PM
|
pa ja sam s mojima ko s najboljim drustvom stalno se zajebavamo i sprdamo ko da mi nisu roditelji ( mislim figurativno da se ne nadje neki bukvalista ) tako da stvarno nemam zalbe nikakve koliku su mi puta rekli e da su i moji takvi...
Geek Perspective - tech news and reviews from Geeks point of view
|
|
| |
|
|
|
post # 7 | 17.07.2011 , 1:02 AM
|
moji su dosta stariji ljudi,ja sam im 3 dete...ali imamo jako lep,prijateljski odnos.....pre je bilo zategnuto,dok sam bila mala,ali sada je sve ok...
|
|
| |
717 poruka na forumu
| |
38
| |
281
|
|
post # 8 | 17.07.2011 , 2:18 AM
|
sa majkom ide sve super, ono mogu joj sve reći, ali otac, kako je to nerazuman čovjek to je nevjerovatno, odmah se ljuti šta god je u pitanju...zato s njim slabo skroz...da ne bi došlo do svađe
|
|
| |
|
post # 9 | 17.07.2011 , 2:35 AM
|
A i nije neki, jer su oboje zivnaci, iznervirani gomilom problema, i onda se to sve, na mene, kao starijeg sina, svali... Nebitno da sli sam dobro postupio ili ne.. Ali trudim se da budem dobar prema njima, jer mi pruzaju sve sto zelim, iako sam skroman..
|
|
| |
|
354 poruka na forumu
| |
28
| |
71
|
|
post # 11 | 17.07.2011 , 3:18 AM
|
Nisam cesto sa mojim roditeljima jer oni dosta putuju, i onda kada su tu oni se trude da mi ispune svaku zelju i da nadoknade njihovo odsustvo nekim nebitnim stvarima, a ja zaista najvise volim kad na kraju dana se skupimo svi zajedno, sedimo, pricamo, prisecamo se nekih stvari... Majci mogu sve reci, ama bas sve! Dok je sa ocem malo zategnuta stvar, on je dosao iz patrijahalne porodice i imam mnogo postovanja prema njemu i divim mu se zbog stvari koje je ucinio za mene i moju stariju sestru i brata. Mnogo se zrtvovao u zivotu samo da bi bio dobar otac. A mama je tu kao najbolja drugarica ali ona koja stalno zanoveta kako je soba u haosu.
Ako pises cirilicom znaci da si fasista Nisam ni fasista, ni nacista. Samo Srbin, brate, rodoljub, nacionalista.
|
|
| |
|
|
|
post # 14 | 23.07.2011 , 6:59 AM
|
Pa rekla bi da je dobar,ne krijem mista od njih,znamo se posvadjati ali to brzo zaboravimo i ko da nista nije bilo,cak sad kao starija rekla bi da su i bili vise tolerantni nego sto bi trebalo,imali smo uvek sve,jbg sad koliko je to dobro koliko ne....
|
|
| |
3362 poruka na forumu
| |
80
| |
604
|
|
| |
|
|
|
|
post # 19 | 15.08.2011 , 2:25 AM
|
Ja sa mojima imam prelep odnos. Mada, nekad ne zele da me shvate, misle da sam mala, da lupet... Moji roditelji su mladi, tako da mi je super zbog toga...
Da ti budem drazi, tebi pricao sam lazi, obecao ti svemir, a donio ti nemir. Ljubavi sam zlato bacio u blato. ♥
|
|
| |
|