Rasizam
| |
|
|
Par reči o sebi
|
post # 43 | 08.07.2011 , 12:46 PM
|
Nikog ne mrzim, to što se pojedinci izdvajaju iz rase i naroda, ne znači da su svi takvi.
|
|
| |
|
|
post # 45 | 09.07.2011 , 11:22 PM
|
najsmješnije je što se dosta forumaša koji su postali u ovoj temi, nafuralo kad je pogledalo film Šišanje, ili se nafuralo na utakmice repke, pa onda u jednoj temi vrše prozivke i vrijeđanja, a u drugoj lafo svi smo isti. lijepo bi bilo da smo svi isti i da nema rasizma među ljudima.
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 46 | 11.07.2011 , 1:25 AM
|
Quote (Almir_) najsmješnije je što se dosta forumaša koji su postali u ovoj temi, nafuralo kad je pogledalo film Šišanje, ili se nafuralo na utakmice repke, pa onda u jednoj temi vrše prozivke i vrijeđanja, a u drugoj lafo svi smo isti. wink
lijepo bi bilo da smo svi isti i da nema rasizma među ljudima.
Nije to dragi Almire najsmesnije...to je najtuznije... Onaj ko vredja,malo toga ima u glavi... Onaj ko tvrdi da smo svi mi isti,sustinski je u pravu... Isti smo,crni ,beli,zuti,crveni,bilo kakvi.... Samo sto neki ne zele to da shvate....Zato sto ne zele da budu isti... A tesko da zla nece biti medju ljudima....Ali se zato moramo boriti da medju nama bude i dobra,da zlo ponovo ne nadvlada...
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
post # 47 | 11.07.2011 , 2:37 AM
|
Da li postiji razlika izmedju NACIZMA i NACIONALIZMA , sta mislite ? Added (11 Jul 2011, 2:37 Am) --------------------------------------------- Da li postiji razlika izmedju NACIZMA i NACIONALIZMA , sta mislite ?
|
|
| |
|
post # 48 | 11.07.2011 , 7:21 AM
|
NEPODRZAVAM EXTREMNE VIDOVE RASIZMA TIPA UBIJANJA CIGANA OD 12 GOD. I SL. ALI.....SVI SMO MI USTVARI,NEKO MANJE NEKO VISE,RASISTI.ZAPITAJTE SE,ALI ISKRENO,DA LI VAM NEBI SMETALO DA SE VASE DETE UDA,OZENI ZA CIGANA,CRNCA I SL. !?...SAD NEMOJTE SAMO SVI KAO FOL "MENI NESMETA" I SL.ONDA LAZETE NE SAMO DRUGE NEGO I SAMI SEBE..ZNATE VRLO DOBRO STA JE PRAVA ISTINA!!JA LICNO DOZVOLJAVAM MOJOJ CERKI DA SE DRUZI SA JEDNIM CIGANOM IZ RAZREDA ALI BIH JOJ GLAVU ODKINUO,BUKVALNO,AKO BI SE TO PRETVORILO U NESTO VISE!!SVI VI STE KAO PROTIV RASIZMA DOK PITANJE RASA NEZAKUCA NA VASA VRATA.E ONDA LJUDI POKAZUJU SVOJE PRAVO LICE!!
mladennebrigic
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 49 | 11.07.2011 , 3:11 PM
|
Pa slagao bih te kad bih ti rekao da mislim da si u pravu... JA SAM ODRASTAO U MESOVITOJ SREDINI,IMAO SAM BAR DESET DRUGARA CIGANA,JEO SA NJIMA,DRUZILI SE,IMAO SAM DEVOJKU CIGANKU I ZABAVLJALI SMO SE SUPER. VOLEO BIH DA SAM IMAO DETE SA NJOM,JER JE BILA PRELEPA,ALI NISAM .... Moji bratanci se druze sa Ciganima,Slovacima,Hrvatima... Kao uostalom i ja.... Naglasio sam puno puta ovde da su mi Cigani bili vise od pomoci nego moji Srbi...Ali,valjda sam tako i zasluzio... Upamti,neces ti detetu moci da zabranis nista takvim stavom,samo ce steci misljenje da je njen tata zaostao... E ,sad,kod nas su CIGANI gotovo svi kucevni ljudi i veoma posteni,a gde ti zivis-ne znam kakvi su.... DA LI BI BIO SRECAN DA SE UDA ZA NEKOG ENGLEZA ILI AMERIKANCA? E PA VIDIS,GORIH LJUDI NEMA OD TIH KOJI SU NAS BOMBARDOVALI... A JA BI VOLEO DA MOJA DECA BUDU SLOBODOUMNA I DA UZ MOJU PODRSKU SAMA SEBI STVARAJU PUT I BORE SE ZA PRODUZETAK VRSTE. A DANAS ,VERUJ,NIJEDNA DEVOJKA SE NECE UDATI TAMO GDE POSTOJI SANSA DA BUDE NIZA KASTA,ROB ILI DA JOJ NEKO BRANI NORMALAN ZIVOT I UVODI SANKCIJE. TAKO DA CE ONA SAMA SEBI UZ ,NARAVNO TVOJU PODRSKU BITI VODIC U SVET. SAD,SA KIM CE ZIVETI,TO JE IPAK NJEN IZBOR. A ovaj stav koji zauzimas,uvesce te polako u svet mrznje. Izvini ako sam bio direktan.
Poruku je menjao/la badule - Ponedeljak, 11.07.2011, 3:11 PM
|
|
| |
|
post # 50 | 20.08.2011 , 12:37 PM
|
rasiza, mrznja, pohlepa.... sve to pocinje sa velikim JA, i ne vodi nikamo...
Poruku je menjao/la vladogrozni - Subota, 20.08.2011, 12:38 PM
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 51 | 20.08.2011 , 3:01 PM
|
badule, bas tako badule...
nemam nista protiv drugih dok ne krenu oni na mene... dok oni mene postuju postovacu i ja njih... kekedolovac, da ti ja dam cist primer... da li bi voleo da ti sutra cerka se uda za nekog srbina (ili koje si vec nacionalnost, tj za nekog ko ce tebi odgovarati) a nakon nekog vremena da uzme da je maltretira, dok bi mozda sa nekim crncem ili ciganinom uzivala i gledao je kao malo vode na dlanu? zar ne mislis da je ipak vaznija njena sreca nego nacionalnost i sl? ja kazem imam srece sto moji roditelji imaju dosta razumevanja, da ih nazovem modernim do granica normalnosti, pa su mi rekli, budi s kim hoces, ali ne dozvoli da te ponizava... nadji nekog ko ce te ceniti i voleti... i cesto se se nasmejemo, kad tata kaze ako ti dlaka s glave bude falila ja cu mu presuditi... mada s obzirom kakvog sam ja karaktera, ja uvek teram po svom, na bilo koji nacin isteram sta zelim, moji su ukapirali da mogu samo da me posavetuju, i da budu uz mene... iskreno, sutra da upoznam nekoga, a da se mojoj porodici ne svidi, pa ja ako hocu mogu da teram do te granice, da pobegnem sa njim, a da zaboravim da moji postoje... ti mozes samo da je posavetujes da zabranis ne mozes, cak mozes da dovedes do te granice da te samo zamrzi... i to sto se tice cigana, imala sam ih u starom komsiluku, i iskreno bolje sam se slagala sa njima nego sa tako reci nasim srbima... uvek su se nasli kad je pomoc trebala... a naravno ima i onih bezobraznih do te mere da ti dodje da ih bijes, ali ima takvih i srba, tako da o tome ne zelim vise da diskutujem...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 52 | 20.08.2011 , 3:49 PM
|
svaku podjelu osudjujem osim na dobro i lose !!!!!
Poruku je menjao/la susheTZ - Subota, 20.08.2011, 3:49 PM
|
|
| |
|
|
|
post # 55 | 20.08.2011 , 10:03 PM
|
pesma ima lepu poruku...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
717 poruka na forumu
| |
38
| |
281
|
|
post # 56 | 20.08.2011 , 11:26 PM
|
Quote (kekedolovac) NEPODRZAVAM EXTREMNE VIDOVE RASIZMA TIPA UBIJANJA CIGANA OD 12 GOD. I SL. ALI.....SVI SMO MI USTVARI,NEKO MANJE NEKO VISE,RASISTI.ZAPITAJTE SE,ALI ISKRENO,DA LI VAM NEBI SMETALO DA SE VASE DETE UDA,OZENI ZA CIGANA,CRNCA I SL. !?...SAD NEMOJTE SAMO SVI KAO FOL "MENI NESMETA" I SL.ONDA LAZETE NE SAMO DRUGE NEGO I SAMI SEBE..ZNATE VRLO DOBRO STA JE PRAVA ISTINA!!JA LICNO DOZVOLJAVAM MOJOJ CERKI DA SE DRUZI SA JEDNIM CIGANOM IZ RAZREDA ALI BIH JOJ GLAVU ODKINUO,BUKVALNO,AKO BI SE TO PRETVORILO U NESTO VISE!!SVI VI STE KAO PROTIV RASIZMA DOK PITANJE RASA NEZAKUCA NA VASA VRATA.E ONDA LJUDI POKAZUJU SVOJE PRAVO LICE!! a ne, ja bih dozvolio to...mislim nije pitanje je li cigan ili nešto drugu pitanje je kakav je čovjek...
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 57 | 21.08.2011 , 8:10 PM
|
MarijanaBK1, pesma je EXTRA....
|
|
| |
|
post # 58 | 23.08.2011 , 2:38 AM
|
Quote (badule) MarijanaBK1, pesma je EXTRA...
aha, i meni se svidja...
|
|
| |
|
post # 59 | 23.08.2011 , 1:50 PM
|
Mrzim rasiste... i crnce
|
|
| |
389 poruka na forumu
| |