Sta ako bude: Mama, tata, ja sam gay!
|
|
|
post # 41 | 24.10.2012 , 8:20 PM
|
Ubila bih ga ..! Vrlo jednostavno.
Jedva čekam novu godinu..... :((((haha !
|
|
| |
Jedna je SANDRA AFRIKA
|
post # 42 | 24.10.2012 , 8:24 PM
|
e taj mi ga nece krocit u kucu
Kad moj te poljubac ko pice udari, u zoru ceka te soba u ludari !
|
|
| |
|
post # 43 | 04.11.2012 , 11:27 PM
|
Quote (Adrijana_) Ubila bih ga ..! Vrlo jednostavno.
Znam da bi to za svakog od nas normalnih bio strašan šok,ali....... svoje meso se ne jede
Quote (boki1997) e taj mi ga nece krocit u kucu
Nedaj Bože,ali nikad ne reci nikad
Sex je kao skok s motkom,skačeš dok imaš motku
|
|
| |
|
post # 44 | 05.11.2012 , 3:51 PM
|
bilo bi - JEBEM TI OCA PEDERSKOG - neznam,dete je dete-tvoje je - makakvo da je da je ubica odrekao bi ga se da je narkoman - bolelo bi me da je peder -njegov je zivot njegov izbor u principu - nebi ga podrzavao - ali nebi ni kritikovao - svako svoj teret na svojoj dusi nosi
!!!
|
|
| |
261 poruka na forumu
| |
14
| |
548
|
|
| |
|
|
post # 47 | 07.11.2012 , 3:54 AM
|
Ja bi mu rekao to sineeeee ljubi te tata ahahahahahahahaha
|
|
| |
Jedna je SANDRA AFRIKA
|
post # 48 | 07.11.2012 , 7:17 AM
|
Quote (QueenOfShadow) Ja bi ga brate ubila--..... ali kakvo je takvo je,tvoje je
Kad moj te poljubac ko pice udari, u zoru ceka te soba u ludari !
|
|
| |
|
|
post # 50 | 07.11.2012 , 3:17 PM
|
pa samo bi jos to falilo u mom zivotu pa da sve bude savrseno...
|
|
| |
|
post # 51 | 22.12.2012 , 7:55 PM
|
(Tanja91) Kako biste reagovali kad bi vam sutradan vase dete prislo i reklo - Roditelji moji, ja sam gay? uuuuuuuuuuuuuuuu, nzm sta bi ucinio... zato cu ja svoje dete od malena uciti sta je ispravno i necu dozvoliti da se tako nesto dogodi... to je sve do vaspitanja, po mom misljenju...
:P
|
|
| |
|
post # 52 | 22.01.2013 , 10:09 AM
|
Sta ako bude pa i dalje cu mu biti mama naravno Da cu s esokirati to je normalno ali kako god on je moje dete Znaci saslusacu ga ako mi ima nesot reci pokusati ga odgovoriti mada je to mozda i nemoguce ali svoje dete koje sam rodila nekid nebi osudila NIKAD Pa neznam sta da bude ili gey ili mafijas ili ????
lAKO JE RECI DOK NE DOZIVIMO UBILA BI GA ALI KAZITE MI JEDNU MAJKU KOJA JE DETE UBILA RADI IZJAVE MAMA JA SAM GEY Pitam se dal je to razlog ubiti nekoga ili se odreci
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 53 | 24.01.2013 , 7:13 PM
|
Sta ces,to je sto je,rodio se normalan sklonosti promenio.Sta bih,odkud znam,samo bih mu rekao da ih ne dovodi u stan i sobu,to ne bih podneo.
|
|
| |