Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

Forum moderator: suzana85, tomo47  
Forum » Međuljudski odnosi » Ljubav » Onaj "treći" u vezi (partner na stand by)
Onaj "treći" u vezi






2462
poruka na forumu
299 2356



post # 121 | 05.08.2012 , 1:09 PM

Ne,iako imam prijateljicu koja mnogo voli pokušavati nekakvo petljanje sa mojim momcima bili oni bivši ili sadašnji. Ali znam da ona o svim tim "avanturicama",bar sa mojim momcima,može samo da sanja. :)








493
poruka na forumu
100 491



post # 122 | 05.08.2012 , 1:10 PM

Ne.

Ja nisam luzer, o naprotiv, Meni je osmeh lajt-motiv.. :)









138
poruka na forumu
114 392



post # 123 | 05.08.2012 , 1:10 PM

Ne, iz prostog razloga što mi ne bi bila najbolja drugarica da je iz tog sloja ljudi. D
rugarice aždaje nemam, i ako upoznam neku slobodniju devojku, odmah je sklonim od sebe.
A momku je bolje da drži ponos gde mu je, da ne bi ostao bez njega. :)

Neuspeh nije opcija!










4290
poruka na forumu
228 2087



post # 124 | 05.08.2012 , 1:10 PM

Sa mojom nije ali zato sa svojom najboljom jeste. lol








1192
poruka na forumu
1629 8390



post # 125 | 05.08.2012 , 1:10 PM

Ne.

Quote (JocaSchwarzeFee)
A momku je bolje da drži ponos gde mu je, da ne bi ostao bez njega.

:D gj











138
poruka na forumu
114 392



post # 126 | 05.08.2012 , 1:10 PM

Quote (Leksi)
Sta mislite o paralelnim vezama?
Da li ste ikada bili u takvoj vezi?
Da li mozda nekog poznajete ko vodi takav nacin zivota?
Da li je tesko biti u takvoj vezi?
Sta biste uradili da saznate da je vas partner u takvoj vezi, nakon mnogo godina provedenih s vama?


Mislim da paralelne veze imaju osobe koje vole paralelan život da vode, samim tim su dvolične.

Nikada nisam bila u paralelnoj vezi, jer nemam vremena ni za jednu osobu, a kamoli za dve!

Ne samo da poznajem osobu koja vodi takav život, nego mi se desila situacija da ja budem druga. Ženu je krio kod kuće, nije joj dao da izađe napolje, niti da se ikome javlja, i sa njom je imao siguran sex, a mene je držao za ruku, šetao sa mnom, izlazio svuda i pojavljivao se, jednostavno ja sam mu bila "trofej". Na kraju smo ga obe ostavile, a od mene je i pozdrav lep popio..

Ljudima koji su navikli da budu u paralelnim vezama, to ne pada teško, jer takav način života vode, i nisu ispunjeni kada nemaju više veza. Onda su nesrećni, tako da njima više devojaka/momaka istovremeno predstavlja veliko uzbuđenje i sreću. Lako im je, jer imaju unapred sve osmišljeno u glavi.

Kao što sam već napisala, dogodilo mi se. Dobio je od mene šta je zaslužio, i plakao je kao malo dete. Sada kad ga sretnem spusti glavu. Mada sam dobro upoznata sa tim da žali zbog svega.
Naravno, nije se promenio, to je ono što je meni krivo.


Poruku je menjao/la JocaSchwarzeFee - Utorak, 11.09.2012, 7:00 PM

Neuspeh nije opcija!










109
poruka na forumu
73 594



post # 127 | 05.08.2012 , 1:10 PM

Quote (Leksi)
Sta mislite o paralelnim vezama?
Da li ste ikada bili u takvoj vezi?
Da li mozda nekog poznajete ko vodi takav nacin zivota?
Da li je tesko biti u takvoj vezi?
Sta biste uradili da saznate da je vas partner u takvoj vezi, nakon mnogo godina provedenih s vama?


Paralelne veze su izmisljene za osobe koje nisu ispunjene. Misleci da ce time sto imaju dodatnih partnera ispuniti prazninu koju osecaju, uvlace sve vise osoba koje ih na kraju ostave jer se dovoljno ne posvete tim osobama. Retki su slucajevi da npr decko moze da ima 2-3 ili vise devojaka i da sve budu zadovoljne. Mada ima i onih nazovi "maco tipova" koji su se mnogo umislili da su neko i nesto i da je ceo svet njihov pa svoje partnere i partnerke ne mogu izbrojati na jednoj ruci sa kojima su trenutno. Umesto da se posvete jednoj osobi i da rese neslaganja i naprave promene da obema stranama odgovara oni prave te paralelne veze.

Bila sam u vezi sa deckom 3 godine, sa kojim sam planirala brak, zacela stvaranje porodice, fakticki zivela sa njim. Razisli smo se zbog razlicitih vera. I tek nako par meseci nakon raskida on se zeni sa osobom sa kojom je 6 godina bio i dok je bio samnom. Prica da je samo mene voleo i da me i dalje voli, pa zbog te ljubavi mi smo se prijateljski vidjali i ona je saznala i ostavila a ja kad sam saznala za nju vratila sam mu necim sto ce ga boleti ceo zivot. I sta je on tu dobio? Nista. Sad je sam i nema ni mene ni nju .. .

Poznajem osobe koje vode paralelne veze, i ima ih vise. Ne osudjujem ih to je njihov zivot. Samo smatram da su veoma nepravedni prema tim osobama. Ali se nadam da ce te osobe na kraju biti nepravedne prema njemu/njoj i da ce im se to visestruko vratiti.

Ne znam da li je tesko jer nikad nisam ja vodila dvostruki zivot , ali kad pogledam koliko osoba se nalazi u takvim vezama pomislim da je veoma lako.

Da saznam da moj partner vodi paralelnu vezu i to posle toliko godina veze samnom vratila bi mu to na najbolniji nacin kao sto sam to vec i uradila. Ali zbog toga je i meni jos uvek tesko tako da to ne bih iznosila u javnost . . .











8
poruka na forumu
1 4



post # 128 | 05.08.2012 , 1:11 PM

[/c] Moja ljubavna prica pocinje ovako

Ja sam se ko mlad brzo zaljubio i krenuo u vezu,i jos se puno zaljubio u devojku koja je bila dosta starija od mene i sa njom sam bio 5 godina u vezi,i znate i sami kako je kad se vezes za nekog i kad se zaljubis u tu osobu i posvetis celu paznju,vreme,srecu,radost,neznost,iskrenost,vernost...itd :) I posle 3 godine veze pocinje da se desavaju problemi sa njene strane i pocne da povredjuje i vara.Prvo sto je uradila to je prevarila me i spavala sa tim likom,a da sam ja to sve video svojim rodjenim ocima i tako mi je uradila 4 puta sa drugim likovima i prevaru,i opet sex i sve sam to video i trpeo u sebi jer sam je VOLEO iskreno i nikad ja to nebi nikom uradio i nakon toga svega sto sam video i osetio u svojoj kozi i srcu.I proslo je toga vise nisam imo devojku i evo proslo je bilo 3 godine i bio sam sam i okrenuo se svom fudbalu i srecu u tome ako nista drugo.I pre 8 meseci upoznam devojku koja je iskrena i za koju sam mislio da je verna i da je drugacija i da mogu opet da se zaljubim.I opet mi se isto desilo kao i u vezi od 5 godina,izlazila je sa drugim i posle nekolko dana spavala sa drugim i to je ona meni sve priznala i zbog toga sam bio sa njom jer je iskrena prema meni i kaze sta je uradila.I evo sad se vracam na staro opet,ali ovog puta vise za mene ne postoji DEVOJKA I LJUBAV.ja sam sa tako odlucio kad nema PRAVE DEVOJKE.a ja princ na belom konju da pati i da boluje za nekim to meni netreba.i zato sad se vracam opet terenu i zavsavam sa svojim zivotom sto znaci LJUBAV ZA MENE VISE NE POSTOJI i nema vise PRAVE :( :( :( Ovoliko od mene i neka neki ljudi koji budu citali da vide kako zna ljubav da boli..Onog pravog decka ko iz bajke :)








4290
poruka na forumu
228 2087



post # 129 | 05.08.2012 , 1:11 PM

Quote (dorcolac89)
Prvo sto je uradila to je prevarila me i spavala sa tim likom,a da sam ja to sve video svojim rodjenim ocima i tako mi je uradila 4 puta sa drugim likovima i prevaru,i opet sex i sve sam to video

shocked shocked shocked
Ovaj tvoj slučaj još gori nego od Neko_

Svoje mišljenje sam već rekla i njemu.
Devojke su videle da vi prelazite preko toga i šta ih briga,kad im se može.
Kaže u jednoj pesmi ''Prvi put kad pređeš se u redu je, drugi put si glup ili budala''
Pa ko bi gledao dečka/devojku kako spava sa drugom/drugim i ne bi reagovao? I još da joj/mu oprosti?
Ma ja bi to puska puska

Quote (dorcolac89)
ja sam sa tako odlucio kad nema PRAVE DEVOJKE.

Nije istina, za svakog postoji neko na ovom svetu. Ti si previše dopustio, glumio si dobricu i tog princa na konju što kažeš, nisi imao stav i mišljenje i zato ti se to desilo. Ne slažem se da muškarac treba da glumi silu ali moraš pokazati stav.
Ništa ne može da se desi dok kuja ne ma'ne repom.








4026
poruka na forumu
1074 4736



post # 130 | 05.08.2012 , 1:11 PM

dorcolac89, to nisam gledao ni u filmovima! B) Prinče, prinče, toljagu u ruke i tamani gamad! puska











372
poruka na forumu
60 249



post # 131 | 05.08.2012 , 1:11 PM

Quote (luka83)
dorcolac89, to nisam gledao ni u filmovima! Prinče, prinče, toljagu u ruke i tamani gamad!

tako je....samo cvrsta ruka i jak karakter i neoj da dozvois da te tako gaze...svako ima granicu preko koje ne moze preci,moras je i ti postaviti...da se zna dokle ide,a odakle ne....prava ce naci tebe,ne trebas ti nju da trazis...kad dodje vreme za to,a ti se budes najmanje nadao.... yes :)


Poruku je menjao/la beautifulwomen - Subota, 29.10.2011, 2:17 AM

Ne znas ti ko sam ja, ja sam lutko mafija







Zajebavam sistem
4792
poruka na forumu
765 REP OFF



post # 132 | 05.08.2012 , 1:11 PM

dorcolac89, Moram da ti kazem, to sto patis, nisu krive devojke, nego si ti sam kriv i svojim misljenjem i stavom si doveo do toga da te varaju... Ajde ova druga ti je rekla da te prevarila, to je sasvim ok sa njene strane, jer je iskrena..jbg, niko nije savrsen, a ovu prvu, koju si gledao dok se jeb* sa drugim likovima 5 puta, i to krio u sebi i ko zna sta si mislio... Pazi, mislim da je ona tobom vrlo lako manipulisala, a to nije dobro nikako, jer si joj ti dozvolio...
Prince na belom konju, ako mislis da imas jos neku devojku koja nece da te vara, poradi na stavu i ne dopustaj da ona radi sta 'oce.... u suprotnom, tebe ce i zena da vara.. ;)

Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks









702
poruka na forumu
172 1634



post # 133 | 05.08.2012 , 1:11 PM

Zavisi kako se na pocetku postavis prema njoj ,ocigledno da si bio malo popustiljiv pa je nasla prostora za prevaru ,da na pocetku stegnes zube :D ,ne bi joj palo na pamet...

Nema tog ljudskog bića koje u ovozemaljskom životu može da ima sve što poželi,osim u snovima.Laku noć.









4532
poruka na forumu
946 4023



post # 134 | 05.08.2012 , 1:12 PM

Quote (Mortal)
dorcolac89, Moram da ti kazem, to sto patis, nisu krive devojke, nego si ti sam kriv i svojim misljenjem i stavom si doveo do toga da te varaju... Ajde ova druga ti je rekla da te prevarila, to je sasvim ok sa njene strane, jer je iskrena..jbg, niko nije savrsen, a ovu prvu, koju si gledao dok se jeb* sa drugim likovima 5 puta, i to krio u sebi i ko zna sta si mislio... Pazi, mislim da je ona tobom vrlo lako manipulisala, a to nije dobro nikako, jer si joj ti dozvolio...
Prince na belom konju, ako mislis da imas jos neku devojku koja nece da te vara, poradi na stavu i ne dopustaj da ona radi sta 'oce.... u suprotnom, tebe ce i zena da vara..

Mortal Ponekad mislim da pise momak ili covek koi je prosao sve i sve zna svaka cast na odgovoru i samo se nadam setices se svega ovoga ako tebe nedaj boze trefi ;) mogu samo reci !!! dorcolac89 evo momak ti je sve rekao ;)


Poruku je menjao/la Srcemoje - Subota, 29.10.2011, 8:41 AM

Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš.
Slomi mi srce slomicu ti glavu
;)










4290
poruka na forumu
228 2087



post # 135 | 05.08.2012 , 1:12 PM

Mortal Jesi to ti? :D lol lol








3
poruka na forumu
0 0



post # 136 | 05.08.2012 , 1:12 PM

Žene... vječiti muški problem....
Ma nisu one tako strašne....
One samo vole da koketiraju.... da vide koliko mogu otići "daleko"... drugim riječima vole se igrati muškarcima.
Naravno nisu sve takve .
Ima još i gorih :)
U biti nisu one tako komplicirana bića.
Mada .. je ipak svaka žena mala priča za sebe, i nikad s neću složiti sa izjavama, da su sve žene iste.
U tvojem slučaju nemaš šta oprostiti ili ne.
Okreni se i zatvori tu stranicu života za sobom. To je gotovo.
Možda imaš pogrešan stav prema njima.
Ne dozvoli da ih "sljediš". Ti budi taj kojeg će one sljediti i trčkarati ko psići za tobom.
Malo se skuliraj . Poradi na sebi. U svoje ponašanje dodaj više odlučnosti , autoriteta ... i naravno gomilu samovjerenosti.
Ma nisu tebe na cesti našli da se neka "fufa" tako odnosi prema tebi.






Zajebavam sistem
4792
poruka na forumu
765 REP OFF



post # 137 | 05.08.2012 , 1:12 PM

Quote (Srcemoje)
Mortal Ponekad mislim da pise momak ili covek koi je prosao sve i sve zna svaka cast na odgovoru i samo se nadam setices se svega ovoga ako tebe nedaj boze trefi

Hvala :) Nisam prosao bas sve, ali tu sam negde.... Znam sta znaci voleti i rado bih da pomognem svakom ko ima problem :)

Quote (Marija_Nikola)
Mortal Jesi to ti?

Muskarac pred kojim klece svi ? Da, ja sam xD


Poruku je menjao/la Mortal - Subota, 29.10.2011, 12:12 PM

Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks









4290
poruka na forumu
228 2087



post # 138 | 05.08.2012 , 1:12 PM

Quote (Mortal)
Muskarac pred kojim klece svi ? Da, ja sam

Hahahaha :D lol xD


Poruku je menjao/la Marija_Nikola - Subota, 29.10.2011, 12:24 PM








8
poruka na forumu
1 4



post # 139 | 05.08.2012 , 1:12 PM

Hvala svima na savetima,i pokusacu ako se opet zaljubim nekad da uradim nesto od ovog i da vidim kako ce da ide :)

Ali iskreno,sad mislim da treba da mislim na loptu samo i da igram ovu igru koju igram :)






Sijam i u mraku :)
3165
poruka na forumu
757 3522



post # 140 | 05.08.2012 , 1:13 PM

Quote (Mortal)
Muskarac pred kojim klece svi ? Da, ja sam


hahahah, budalo... :) kako me slatko nasmejaoo... :D

''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.''
''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''




Forum » Međuljudski odnosi » Ljubav » Onaj "treći" u vezi (partner na stand by)
Search: