Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

  • Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Forum moderator: suzana85, tomo47  
Forum » Međuljudski odnosi » Sex » Ko nas i zašto privlači ?
Ko nas i zašto privlači ?






2462
poruka na forumu
299 2356



post # 1 | 13.03.2013 , 3:17 PM

Već neko određeno vrijeme u glavi imam jednu misao i pokušavam u narednoj godini da je ostvarim,ali prije toga zanima me mišljenje drugih ljudi.
Bilo bi mi drago kada bi mi svi odgovorili iskreno i bez laži. :)

Da li vas više privlače visoke,plavuše sa dugim nogama i ogromnim grudima ili djevojke koje su
prosječnog izgleda i sa "manama" ?
Šta mislite,s kojom bi seks bio bolji ? Zašto ?
Da li je jebozovnost i privlačnost u tijelu ili na tijelu ?
Šta nas to uopšte čini privlačnim ?
Šta je glavno što kod vas presudi da li ćete spavati sa nekom djevojkom ili ne ?

Uzela sam za primjer djevojku,jer me to više zanima. Ali me zanima i žensko mišljenje.. Naravno tada bi ipak bio muškarac u pitanju. :)






velikoStopaloobdukcija uma
1098
poruka na forumu
755 2949



post # 2 | 13.03.2013 , 4:11 PM

mene privlaci gdjica Magnet :) zasto?pa...zato


Poruku je menjao/la intimenfrizuren - Sreda, 13.03.2013, 4:12 PM

studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala









3390
poruka na forumu
1181 12635



post # 3 | 13.03.2013 , 7:23 PM

Quote (By_The_Way_)
Da li vas više privlače visoke,plavuše sa dugim nogama i ogromnim grudima ili djevojke koje suprosječnog izgleda i sa "manama" ?

Na ove plavuse se lozim, ali nista ozbiljno ne bih sa takvim devojkama, a sto se tice normalnih prosecnih devojaka, pa one su ok za normalnu vezu, ali meni iskreno se najvise svidjaju starije devojke/zene, nzm sto ali je tako najvise me privlace... :D

Quote (By_The_Way_)
Šta mislite,s kojom bi seks bio bolji ? Zašto ?

To je svejedno, sto kaze jedan moj stariji komsija od 50 i kusur godina, nema tu nekog biranja, kod svake je isto... :D

Quote (By_The_Way_)
Da li je jebozovnost i privlačnost u tijelu ili na tijelu ?

Neka sredina, ali mislim da u vecini slucajeva te prvo privuce fizicki izgled... :)

Quote (By_The_Way_)
Šta nas to uopšte čini privlačnim ?

Svasta nesto, svaki muskarac voli nesto drugacije tako da ta privlacnost ne moze da se bas objasni, da bude to to i to je vrh i sve muskarce to privlaci,svakog privlace razlicite stvari... :)

Quote (By_The_Way_)
Šta je glavno što kod vas presudi da li ćete spavati sa nekom djevojkom ili ne ?

Glavno je da ona pristane, to je presudno hahaha... :D lol








2462
poruka na forumu
299 2356



post # 4 | 13.03.2013 , 10:14 PM

Quote (lukacar95bre)
To je svejedno, sto kaze jedan moj stariji komsija od 50 i kusur godina, nema tu nekog biranja, kod svake je isto...
Da je svaka ista,svaki muškarac bi imao jednu za sebe i uvijek bio zadovoljan. :)








10395
poruka na forumu
4891 18209



post # 5 | 13.03.2013 , 10:57 PM

E pa ovakooo... :D
Ja volim visoke momke, kad kazem visoke ne mislim preko 2 metra, nego tako, recimo do 180cm. Ne privlace me niski momci i ne volim kad sam na stiklama da je on nizi. A sto se tice te jebozovnosti (tu rec mnogo mrzim, ne znam sto) i da li je privlacnost u telu ili na telu, ja smatram da je i u jednom i u drugom, ako je fizicki sladak, lep, a u dusi katastrofalan, los covek, napadan, dzaba mu onda sva ta lepota. Meni treba neko ko ce biti dobar prema meni, kad mi je lose da bude tu da me ohrabri - da podrsku, da me zasmejava, da se seti nekih vaznih datuma, da mi ponekad priredi neko iznenadjenje, da ne misli samo na seks kad je sa mnom (toliko lepih stvari mozes da prozivis sa svojim deckom a da nije rec o seksu, nego nisam jos nasla takvog a i zasta da ga trazim kad muskarac sa ovakvim vrlinama gore navedenim jednostavno ne postoji jer se sve svodi samo na taj seks i ako vidi da nece nista da dobije, sve ono "ljubavi, kuco, maco, pile, sreco" pada u vodu i kao da nicega nije ni bilo izmedju nas kad dodje do raskida).

Sto se tice pitanja sta nas cini privlacnim, napisacu sta meni kazu momci zbog cega sam im privlacna.
Pri upoznavanju obicno prvi kompliment koji dobijem je da sam slatka, onda, nakon 15 min razgovora sa mnom kazu mi da sam sve otkacena (a ja ovo naravno shvatam jos jednim komplimentom lol vise volim kad mi kazu da sam luda nego pametna :D :p ), dalje... kazu da se zarazno smejem i da vole da cuju kad im devojka kaze da se bavi sportom (nebitno da li trenira nesto ili onako cisto rekreativno), da vise vole da vide devojku sa tako malo oblina, pa i 3-4 kg viska nego da bude mrsava (kako jedan moj drug kaze - da ima bre sta da se u`vati :D ) i bla bla bla, sve je ovo u redu do onog momenta kad mi kazu da sam sexy... e kad cujem to, sve se srusi i ja izgubim to neko interesovanje jer ne volim kad mi neko kaze to, ne volim... Devojke su drugacije... dok mi pricaju kako sam lepa/slatka obicno me za ruku drze, pa malo po kosi pomiluju, pa po licu, pa samo cujes "srce moje lepo, pile mojeee" :D pa onda ono, posalju jedan mva usnama... :D A meni to sve prija. Dokaz da vredis i fizicki i kao osoba :) i da privlacim i jedan i drugi pol... lol Nego bolje da ne pisem nista vise za devojke. :D lol

Dalje... sto se tice ovog sta presudi da li cu spavati sa svojim deckom, ufff tu sam mnogo zahtevna iz mnogo, mnogo razloga... Ja sam imala jednog muskarca u zivotu a do sada su me dvojica pre njega ostavili bas zbog seksa. Sta je presudilo kod doticnog pa da spavam sa njim? Presudilo je to da sam ja bila mnogo zaljubljena u njega i volela sam ga strasno... taj decko je imao razumevanja za neke stvari ali je bio bas i ljubomoran, vise od mene, kad smo setali gradom niko nije smeo cak ni da me pogleda jer bi doslo do tuce, ma svasta bilo... ali kazem, imao je razumevanja samo za neke stvari ali razumevanja u seksu nije bilo jer je on bio opterecen a i sad je ja mislim. Ne bih da pisem detalje. :)
Hocu da kazem, da bih spavala sa svojim deckom, moram da se zaljubim u njega, toliko da se zaljubim da ne znam gde se nalazim, da mislim na njega kad se probudim i kad krenem na spavanje i u toku dana, znaci non-stop da mi je u glavi. Samo tada. Pa kako da spavam sa deckom koji me samo fizicki privukao a ne volim ga... ne mogu... ne vidim sebe sa njim u krevetu, ne mogu da ga zamislim na sebi ili gde vec... :p Ja ne padam ni na "ljubavi, pile, srce", ni na poklone, ni na skupa kola, ni na putovanja, a kamoli na 2-3 pica... :S Dok brate ne poludim za tobom nema seksa i kraj, ako ti se ne svidja ima devojaka gde se okrenes pa biraj, a i kad te ostavi zbog seksa tj. kad vidi da nece moci jos jednu recku da udari, to samo govori koliko je njemu bilo stalo do tebe i sta je samo zeleo.
Ja sam malo vise ostra po ovom pitanju ali sta da radim, takva sam... kome se ne svidja, Boze moj, ima lakih devojaka na svakom cosku u danasnje vreme pa neka im stavlja danonocno... Pa imam druga koji juri kao musica bez glave za devojkama, bukvalno ce sve da uradi samo da im se zavuce u gace. To je isti onaj sto mi pricao kako nalazi te radodajke. Evo citiracu sebe:
Quote
Prvo sam ga pitala da li ih placa, kaze ne, pa onda gde ih nalazis, kaze pa ono standardno, po kaficima, klubovima... Onda me interesovalo kako ih prepozna, kako zna da bas ta zeli na jedno vece, kaze ja joj pridjem, platim pice, posle nekoliko minuta razgovora uhvatim je za guzu, ako se smeska onda Bingo, a ako mi lupi samarcinu onda idem na sledecu. Pa sam ga pitala sta one imaju od toga jer niti im placa za sex, nit nista, kaze kako sta, pa zadovoljstvo. O.o  I kaze bitno da vide da imas dobar auto i da joj pricas lepe reci cele veceri tj. da joj dajes komplimente jer na to devojke padaju. O.o Posle ih vozi gde ih vozi i kaze razvaljuje ih na haubi.
pop

Sad cete da me napadnete je l`? :D Takva sam, sta cu, i ne pada mi na pamet da se menjam! :p








3891
poruka na forumu
137 1064



post # 6 | 13.03.2013 , 11:28 PM

Mogla si knjigu napisati ? :D








10395
poruka na forumu
4891 18209



post # 7 | 13.03.2013 , 11:36 PM

Hitman-, to planiram u skorije vreme. :D lol A sto pitas, da neces mozda da kupis? ruganje








2462
poruka na forumu
299 2356



post # 8 | 14.03.2013 , 0:30 AM

Vidim da niste baš shvatili o čemu sam pisala i šta mene to tačno zanima. :)

Da pojednostavim..
Da li neko mora izgleda savršeno da bi mi s njim bili u krevetu ?
Da li su samo zgodne žene dobre u krevetu ?
I zašto ponekada izbjegavamo ljude koji nam fizički ne odgovaraju i zašto smatramo da bi seks s njima bio očajan ?

Evo i moje mišljenje..

Ja sam oštro nastrojena prema svemu tome. I naredne godine želim to da pokažem svima kroz nekakvu aktivnost koja i nije tako primjerena ( samo za druge ).
Omladina je postala pasivna. Omladina više ne gleda prave vrijednosti seksa. Smatraju da je seks trenje,guranje,vađenje i svršavanje. Seks to nije. Seks je jednostavno strast kojoj se dopisuju nekakvi drugi pridjevi u zavisnosti šta mi to volimo.
Isto tako većina smatra da je seks sa lijepom osobom bolji i zanimljiviji. Po meni je to sasvim netačno.
Gledamo na seks kao na ono što je na tijelu,a ne u tijelu. I to je pogrešno.
Poznajem toliko muškaraca koji se "pale" na zgodne žene,a na kraju kažu da je seks bio očajan. Kada vide djevojku sa viškom kilograma,aknama ili slično pomisle : Ma ko bi to jebao ? ( izvinjavam se :D ).. Nijedan se ne bi sjetio da pogleda malo dublje u tu djevojku i možda baš u njoj pronađe savršenog partnera za seks..

Pisala bih još mnogo o ovome,ali sam preumorna. :)


Poruku je menjao/la By_The_Way_ - Cetvrtak, 14.03.2013, 0:33 AM






Mallena
1779
poruka na forumu
960 7696



post # 9 | 15.03.2013 , 9:03 PM

Quote (By_The_Way_)
Da li vas više privlače visoke,plavuše sa dugim nogama i ogromnim grudima ili djevojke koje su prosječnog izgleda i sa "manama" ?
Šta mislite,s kojom bi seks bio bolji ? Zašto ?
Da li je jebozovnost i privlačnost u tijelu ili na tijelu ?
Šta nas to uopšte čini privlačnim ?
Šta je glavno što kod vas presudi da li ćete spavati sa nekom djevojkom ili ne ?


Seksipil ili "jebozovnost" kako ti to volis sirovo da iskazes po mom misljenju dolazi iz unutrasnjosti!

Jednom prilikom sam gledala neku emisiju sa kvazi zavodnikom nasih prostora i nase danasnjice: Vladom Georgievim. Tad je rekao jednu pametnu koju sam cesto citirala: "Ne volim kad me pitaju koji tip djevojke volim, to se ne moze reci! Lutka sa izloga ne moze da nosi parfem!"

Isto tako i ja smatram: seksipil nosimo u sebi i on nije ogranicen samo na izgled (ako izuzmemo onu potrebu za hvalisanjem poslije samog cina "e.. ovu sam, vid' kak'a je dobra!")

Dalje, glede fizickog izgleda: poster na zidu savrseno izvajanog muskarca me ne moze "napaliti" fakat, ni sa cim! :) Dakle, fizicko je samo onaj pozeljan lijepi ukrasni papir koji ne sluzi nicem kad se poklon spozna! :)

Sta nas cini privlacnim? Hmm.. vec sam trubila o unutrasnjosti gore.. pa smatram da odredjena unutrasnjost vuce odredjenu gestikulaciju, stil, ponasanje,... i to je ono sto privlaci: ono sto se unutra oblikuje, a spolja prezentuje! :)

Sta kod mene presudi da li cu spavati sa momkom ili ne? Hmmmm... definitivno zbir svega sto on nudi.. ne znam da bih sad mogla da izdvojim samo jednu stavku!

Quote (By_The_Way_)
Da li neko mora izgleda savršeno da bi mi s njim bili u krevetu ? Da li su samo zgodne žene dobre u krevetu ?
I zašto ponekada izbjegavamo ljude koji nam fizički ne odgovaraju i zašto smatramo da bi seks s njima bio očajan ?


Hmmm... da ispricam jedan svoj primjer:

Imala sam priliku da budem u ljubavno-sekualnom kontaktu sa momkom koji je fizicki moje ultimativno musko: sve ono sto ja  volim u jednom kompletu, doslovno! Od kose, obrva, ociju, zuba, usana, osmijeha, tena, gradje, stila oblacenja, gestikulacije, manira,.... dakle, u mojim nekakvim okvirima savrsenog primjerka muskog lica i tijela, on se savrseno uklapao "nit' uzmi, nit' podaj" lol
Ali u krevetu nije bio nista posebno (uz sav moj trud) lol  Da se razumijemo, nije bio los, ali... mnogo mi je bolje bilo sa drugim momkom koji fizicki nije ni blizu mom ultimativnom muskarcu..

Cesto sam znala reci dok sam bila u vezi sa tim "ljepotanom" da je on kao jedan par savrseno lijepih salonki, a ja sportski tip.. jednostavno ne uzivam u njima- dobre su samo za pokazati! :)

Da ne duzim vise, vec sam oduzila u dugometrazni post!

Hemija je ona koja zacini sex, a hemija ipak dolazi iz unutrasnjosti.. :)
Ako bi bila bitna samo estetika, muskarce bi mogla zadovoljiti lutka na naduvavanje, a zene poster nekog kvalitetnog muzijaka i vibrator, zar ne?!

"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"









4532
poruka na forumu
946 4023



post # 10 | 18.03.2013 , 8:49 AM

Quote (By_The_Way_)
Da li vas više privlače visoke,plavuše sa dugim nogama i ogromnim grudima ili djevojke koje suprosječnog izgleda i sa "manama" ?
Šta mislite,s kojom bi seks bio bolji ? Zašto ?
Da li je jebozovnost i privlačnost u tijelu ili na tijelu ?
Šta nas to uopšte čini privlačnim ?
Šta je glavno što kod vas presudi da li ćete spavati sa nekom djevojkom ili ne ?


Pitanje je za muskarce ali zelim ipak nesto reci

Svaki muskarac ima drugi ukos dok s ejednom svidja ta plavusa s dugim nogama drugi opet kaze  ona prosijackog izgleda je za njega boginja.

Sa kojom bi ex bio bolji ne ovisi o izgledu osobe,nego o texnici zelji i strasti obastvrano .
Sta joj vredi sto je ona avion u sexu ako je on kao makeronica :D

Privlacnost je po nekad vidljiva a po nekad ne to je nasa Aura.

Mnoge stvari cine osobu privlacnom a to su mozda oci,osmeh,karakter,kosa,njen nacin razgovora,sarm i mnoge takve sitnice mada po nekad neznamo sta je u pitanju tacno mozda svega po malo.

Presuda da se neko odluci na sex ili vodjenje ljubavi nema je
To svako do nas za sebe oseti sa sobom resi da li je spreman ili ne

Da li je svestan dogadjaja i mnogo toga ali po najvise  bitan je onaj osecaj u nama koji nas privlaci ako njega nema djabe od odluke jer mozda tad cinimo samo nekome uslugu a sebe zanemarimo.

Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš.
Slomi mi srce slomicu ti glavu
;)










3891
poruka na forumu
137 1064



post # 11 | 22.03.2013 , 0:13 AM

Tanja91, Ako nije skupa sto da ne lol :P








1333
poruka na forumu
533 3782



post # 12 | 01.05.2013 , 11:35 PM

Quote (Tanja91)
E pa ovakooo...Ja volim visoke momke, kad kazem visoke ne mislim preko 2 metra, nego tako, recimo do 180cm. Ne privlace me niski momci i ne volim kad sam na stiklama da je on nizi. A sto se tice te jebozovnosti (tu rec mnogo mrzim, ne znam sto) i da li je privlacnost u telu ili na telu, ja smatram da je i u jednom i u drugom, ako je fizicki sladak, lep, a u dusi katastrofalan, los covek, napadan, dzaba mu onda sva ta lepota. Meni treba neko ko ce biti dobar prema meni, kad mi je lose da bude tu da me ohrabri - da podrsku, da me zasmejava, da se seti nekih vaznih datuma, da mi ponekad priredi neko iznenadjenje, da ne misli samo na seks kad je sa mnom (toliko lepih stvari mozes da prozivis sa svojim deckom a da nije rec o seksu, nego nisam jos nasla takvog a i zasta da ga trazim kad muskarac sa ovakvim vrlinama gore navedenim jednostavno ne postoji jer se sve svodi samo na taj seks i ako vidi da nece nista da dobije, sve ono "ljubavi, kuco, maco, pile, sreco" pada u vodu i kao da nicega nije ni bilo izmedju nas kad dodje do raskida).

Sto se tice pitanja sta nas cini privlacnim, napisacu sta meni kazu momci zbog cega sam im privlacna.
Pri upoznavanju obicno prvi kompliment koji dobijem je da sam slatka, onda, nakon 15 min razgovora sa mnom kazu mi da sam sve otkacena (a ja ovo naravno shvatam jos jednim komplimentom vise volim kad mi kazu da sam luda nego pametna ), dalje... kazu da se zarazno smejem i da vole da cuju kad im devojka kaze da se bavi sportom (nebitno da li trenira nesto ili onako cisto rekreativno), da vise vole da vide devojku sa tako malo oblina, pa i 3-4 kg viska nego da bude mrsava (kako jedan moj drug kaze - da ima bre sta da se u`vati ) i bla bla bla, sve je ovo u redu do onog momenta kad mi kazu da sam sexy... e kad cujem to, sve se srusi i ja izgubim to neko interesovanje jer ne volim kad mi neko kaze to, ne volim... Devojke su drugacije... dok mi pricaju kako sam lepa/slatka obicno me za ruku drze, pa malo po kosi pomiluju, pa po licu, pa samo cujes "srce moje lepo, pile mojeee" pa onda ono, posalju jedan mva usnama... A meni to sve prija. Dokaz da vredis i fizicki i kao osoba i da privlacim i jedan i drugi pol... Nego bolje da ne pisem nista vise za devojke.

Dalje... sto se tice ovog sta presudi da li cu spavati sa svojim deckom, ufff tu sam mnogo zahtevna iz mnogo, mnogo razloga... Ja sam imala jednog muskarca u zivotu a do sada su me dvojica pre njega ostavili bas zbog seksa. Sta je presudilo kod doticnog pa da spavam sa njim? Presudilo je to da sam ja bila mnogo zaljubljena u njega i volela sam ga strasno... taj decko je imao razumevanja za neke stvari ali je bio bas i ljubomoran, vise od mene, kad smo setali gradom niko nije smeo cak ni da me pogleda jer bi doslo do tuce, ma svasta bilo... ali kazem, imao je razumevanja samo za neke stvari ali razumevanja u seksu nije bilo jer je on bio opterecen a i sad je ja mislim. Ne bih da pisem detalje.
Hocu da kazem, da bih spavala sa svojim deckom, moram da se zaljubim u njega, toliko da se zaljubim da ne znam gde se nalazim, da mislim na njega kad se probudim i kad krenem na spavanje i u toku dana, znaci non-stop da mi je u glavi. Samo tada. Pa kako da spavam sa deckom koji me samo fizicki privukao a ne volim ga... ne mogu... ne vidim sebe sa njim u krevetu, ne mogu da ga zamislim na sebi ili gde vec... Ja ne padam ni na "ljubavi, pile, srce", ni na poklone, ni na skupa kola, ni na putovanja, a kamoli na 2-3 pica... :S Dok brate ne poludim za tobom nema seksa i kraj, ako ti se ne svidja ima devojaka gde se okrenes pa biraj, a i kad te ostavi zbog seksa tj. kad vidi da nece moci jos jednu recku da udari, to samo govori koliko je njemu bilo stalo do tebe i sta je samo zeleo.
Ja sam malo vise ostra po ovom pitanju ali sta da radim, takva sam... kome se ne svidja, Boze moj, ima lakih devojaka na svakom cosku u danasnje vreme pa neka im stavlja danonocno... Pa imam druga koji juri kao musica bez glave za devojkama, bukvalno ce sve da uradi samo da im se zavuce u gace. To je isti onaj sto mi pricao kako nalazi te radodajke. Evo citiracu sebe:
Quote
Prvo sam ga pitala da li ih placa, kaze ne, pa onda gde ih nalazis, kaze pa ono standardno, po kaficima, klubovima... Onda me interesovalo kako ih prepozna, kako zna da bas ta zeli na jedno vece, kaze ja joj pridjem, platim pice, posle nekoliko minuta razgovora uhvatim je za guzu, ako se smeska onda Bingo, a ako mi lupi samarcinu onda idem na sledecu. Pa sam ga pitala sta one imaju od toga jer niti im placa za sex, nit nista, kaze kako sta, pa zadovoljstvo. O.o I kaze bitno da vide da imas dobar auto i da joj pricas lepe reci cele veceri tj. da joj dajes komplimente jer na to devojke padaju. O.o Posle ih vozi gde ih vozi i kaze razvaljuje ih na haubi.

Sad cete da me napadnete je l`? Takva sam, sta cu, i ne pada mi na pamet da se menjam!
Auuu :) ja sam morao ovo sve da citiram i mogu samo da kazem svaka ti cast,kamo srece da su sve takve,iako bi mozda bilo teze osvojiti devojku,bar ako si je osvojio znas da je to to ;) i kriterijumi su ti savrseni :) mada sam ja sve to vec pretpostavljao ;)
Quote (By_The_Way_)
Bilo bi mi drago kada bi mi svi odgovorili iskreno i bez laži.Da li vas više privlače visoke,plavuše sa dugim nogama i ogromnim grudima ili djevojke koje su
prosječnog izgleda i sa "manama" ?
Šta mislite,s kojom bi seks bio bolji ? Zašto ?
Da li je jebozovnost i privlačnost u tijelu ili na tijelu ?
Šta nas to uopšte čini privlačnim ?
Šta je glavno što kod vas presudi da li ćete spavati sa nekom djevojkom ili ne ?

Uvek sam iskren tj trudim se maximalno da budem...
Malo mi je nelogicno da odgovaram na ovakva pitanja iz razloga sto mi je sve to ne bitno ako tu osobu ne volim ali pokusacu.Plavusa sa dugim nogama i ogromnim grudima lol iz razloga sto je to nekako prirodno i svaki muskarac ce to da primeti bez obzira na njegov ukus(pricamo samo o spoljasnosti)
Mislim da bi bio bolji sa plavusom jer bi me verovatno vise uzbudila zbog svog izgleda ali to nista ne mora da znaci jer moze da bude bas suprotno(p.s. moze da bude najlepsa i najzgodnija na planeti ako je ne volim dzabe joj)
Takodje ne volim tu rec "jebozovnost" jer mi je previse prosta,ali da odg i u telu i na telu.
Sta nas cini privlacnim,pa zaista mnogo toga,sve zavisi od osobe,sta ona vidi u vama jer je to sve individualno.
Sta je glavno da li cu spavati sa nekom devojkom,ljubav je glavna,ako nje nema barem u normalnim kolicinama(a obicno je van normale lol ) toga kod mene nema jbg takav sam i uvek cu biti ;)








2462
poruka na forumu
299 2356



post # 13 | 04.05.2013 , 2:36 PM

Jao,pa niko me nije razumio kako treba.






Smiley
654
poruka na forumu
586 3137



post # 14 | 04.05.2013 , 2:57 PM

Quote (By_The_Way_)
Da li vas više privlače visoke,plavuše sa dugim nogama i ogromnim grudima ili djevojke koje su prosječnog izgleda i sa "manama" ?


Ako gledam cistu fizicku ljepotu/izgled vise me privucu ta prosjecna devojka,sa tim manama,nekako mi je stvarniji,realniji,dublji taj osjecaj tokom sexa :)

Mada i ovo prvo me moze privuci,ali mi je i taj sex nekako isfoliran ,bezlican... Sa svojim skromnim iskustvom naucio sam da su vatrenije'/strastvenije te neke povucenije,prosjek izgled,devojke nego neka napucana 300 na sat :)  I iza toga cu da stojim uvijek dokazano kroz mnogo primjera :)

Quote (By_The_Way_)
Da li je jebozovnost i privlačnost u tijelu ili na tijelu ?

pa pretezno je NA tijelu,mada ima i slucajeva kada je to nesto u samom tijelu,tipa glas i tako to :)

Quote (By_The_Way_)
Šta nas to uopšte čini privlačnim ?


Kod svakog je razlicito :D Neko je privlacan fizicki,neko sa tim necim unutra,neko ima ovo,neko ono i tako u krug :D :) Nema neka osnovna i standarna definicija :)

Quote (By_The_Way_)
Šta je glavno što kod vas presudi da li ćete spavati sa nekom djevojkom ili ne ?

Ihhhh kompleksno pitanje :D  Prvo sama ta osoba sama,pa onda atmosfera,momenat,emocija, a i naravno i sto se mene bar tice,igra ulogu i to da li sam slobodan ili zauzet :)

Nismo se tražili, samo smo se našli... A sada tako nađeni kao da se opet tražimo. Možda je to smisao ljubavi, ta lepota neizvesnosti... Čekanje na nedočekano, nadati se u beznađu, grliti se bez zagrljaja, ljubiti se bez poljubaca, prožimati se u mislima... I spoznaja da smo tu negde. Tako blizu a tako daleko...









2462
poruka na forumu
299 2356



post # 15 | 04.05.2013 , 4:04 PM

Quote (XAVI_PG)
Ako gledam cistu fizicku ljepotu/izgled vise me privucu ta prosjecna devojka,sa tim manama,nekako mi je stvarniji,realniji,dublji taj osjecaj tokom sexa Mada i ovo prvo me moze privuci,ali mi je i taj sex nekako isfoliran ,bezlican... Sa svojim skromnim iskustvom naucio sam da su vatrenije'/strastvenije te neke povucenije,prosjek izgled,devojke nego neka napucana 300 na sat  I iza toga cu da stojim uvijek dokazano kroz mnogo primjera
Kako mi je godilo ovo pročitati. Napokon bar mali korak u ovoj temi. :)

Treba mi samo vaše mišljenje,a ne kako je kod drugih. :)








5
poruka na forumu
0 0



post # 16 | 21.07.2013 , 4:58 PM

Ta privlacnost je potpuno individualna stvari zavisi od dosta parametara... ne mogu reci da li vise dolazi iz unutrasnjosti ili spoljasnjosti neke osobe. Kod mene dosta zavisi i od trenutka i "faze" u kojoj sam...
Nekad ce mi puls (znate vec gdje) proraditi i kad samo gledam kako neko pomjera vilicu dok prica i bice mi dosta da je zamislim "tamo negdje"
A nekad mogu gledati u nekog ko izgleda kao da je u Photoshopu obradjen pa da ne osjetim apsolutno nista...








363
poruka na forumu
65 485



post # 17 | 21.07.2013 , 5:55 PM

Privlacnost nema nikakve veze sa izgledom, spoljasnjim. To mi nije bitno. Neko samopostovanje, ponasanje, vaspitanje, duh, pamet i jos toliko "sitnica" koje trebaju biti tu.. Da, niko nije savrsen niti ce biti ali trudimo se biti malo razlicitiji, ali da to opet ljudima ne guramo na nos i pokazujemo svakome nego da to sakrijemo, malo, bude zanimljivije..Da nesto damo, dobijemo sto vecina nema.. Dupunjujemo jedno drugo.

Ako toga ima onda ima i privlacnosti, barem kod mene. Normalno, ne mozes sve ovo znati kada samo vidis neku osobu, ali upoznas je vremenom.  :)

Da li vas više privlače visoke,plavuše sa dugim nogama i ogromnim grudima ili djevojke koje su 
prosječnog izgleda i sa "manama" ? 
-Ja necu mane, hocu plastiku! Hip, hip hurray za plastiku, duge noge i coveka ko izmisli farbu!

Šta mislite,s kojom bi seks bio bolji ? Zašto ? 
-Ovo ne mogu odgovoriti tek tako, svi smo razliciti na toliko nacina. Nadje se poneka kutijica koja te prijatno iznenadi kada najmanje ocekujes..

Da li je jebozovnost i privlačnost u tijelu ili na tijelu ?
-U telu i ponesto na telu.

Šta nas to uopšte čini privlačnim ?
-Citaj gore.
 
Šta je glavno što kod vas presudi da li ćete spavati sa nekom djevojkom ili ne ?
-De odi opet gore.








292
poruka na forumu
615 1347



post # 18 | 22.07.2013 , 10:55 PM


Quote
Da li vas više privlače visoke,plavuše sa dugim nogama i ogromnim grudima ili djevojke koje su
 Da se ne lažemo,vise me privlače visoke plavuše a bo'me i crnke....s ogromnim poprsjem negoli djevojke prosjecnog izgleda...to je ono na prvi pogled,konacni ishod bih znao tek kad bi procaskao koju s predstavnicama prvopomenute i drugopomenute grupe... :)

Quote
Šta mislite,s kojom bi seks bio bolji ? Zašto ?
 

Nista to,to se moze saznat' tek kad dodju na "tehnički pregled". B) 
Quote
Da li je jebozovnost i privlačnost u tijelu ili na tijelu ?
 I u jednom i u drugom,možda bi malkice "vaga jebozovnosti" prevagnula na stranu fizickog izgleeda. lol 
Quote
Šta nas to uopšte čini privlačnim ?
Pa svako ima ono nesto privlacno u sebi ili na sebi,samo sto svako ima drugacije poimanje privlacnosti,sto je meni privlacno,tebi ne mora da bude...itd. <_< 
Quote
Šta je glavno što kod vas presudi da li ćete spavati sa nekom djevojkom ili ne ?
 U prethodno postavljenim pitanjima mozes izvuci odgovor na ovo pitanje,znaci mora bit' privlacnosti izmedju dvoje ljudi,barem kada govorimo o "dobrom" keksu.Drago mi je sto sam ucestvovao u ovom kvizu.zaista je. :D

"Za potpuno osvešćenje je neophodan bol".

14.07. <3










2462
poruka na forumu
299 2356



post # 19 | 24.11.2013 , 12:57 PM

Da zaključimo..

Izgled više vuče od intelekta,iako niste sigurni da bi seks sa tom osobom bio dobar ?






Jedna je SANDRA AFRIKA
942
poruka na forumu
289 3512



post # 20 | 24.11.2013 , 1:27 PM

Quote By_The_Way_ ()
Da li vas više privlače visoke,plavuše sa dugim nogama i ogromnim grudima ili djevojke koje su prosječnog izgleda i sa "manama" ?
Šta mislite,s kojom bi seks bio bolji ? Zašto ?
Da li je jebozovnost i privlačnost u tijelu ili na tijelu ?
Šta nas to uopšte čini privlačnim ?
Šta je glavno što kod vas presudi da li ćete spavati sa nekom djevojkom ili ne ?
1. Mislim atributi uvek su + kod momaka (osim ako nije previse nabudzeno) , ma da nekad su sladje ove manje :D .. sta znam sve zavisi.. :)
2. Otrov dolazi u malim pakovanjima :D .... ma da i velike znaju da budu vatrene :D
3.To dvoje se ne odvaja :D .... ali ja dajem + za fizicki izgled :D
4. Za pocetak fizicki izgleda, zatim harizma i sl. :)
5. Opet fizicki izgled,pa onda '' dusa '' :D ( kapitare sta ocu da kazem ) :D

Kad moj te poljubac ko pice udari, u zoru ceka te soba u ludari !



Forum » Međuljudski odnosi » Sex » Ko nas i zašto privlači ?
  • Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Search: