Analni sex
|
|
2477 poruka na forumu
| |
63
| |
201
|
|
post # 1 | 09.05.2011 , 10:06 PM
|
Analni seks je kod nas jos uvijek taboo tema. Rijetko neko javno govori o tome, a ipak se praktikuje - i to ne rijetko. U danasnje vrijeme analni seks spada u "tajne" zelje muskaraca, ali nerijetko ga i zene prizeljkuju! Kod analne erotike ili analnog seksa za ljubavnu igru koristi se regija oko anusa (cmar). Pri tome se muski spolni organ penis pazljivo gura u anus. Anus je osjetljiva erogena zona. Dodiri prstima ili jezikom predstavlja za mnoge muskarce dodatnu stimulaciju. U zapadnom svijetu se anus, zbog njegove uloge u izbacivanju nepotrebnih materija iz tjela, cesto smatra gadljivim. Kod vecine ljudi postoji neka vrsta neugodnosti u vezi sa analnom erotikom. Anus se smatra kao sexualna taboo zona. Ali ako se ta barijera neugodnosti prevazidje, analni sex moze za oba partnera predstavljati jedan potpuno novi seksualni dozivljaj sa povecanom dozom nadrazenosti. Samo kroz uski otvor na anusu povecava se draz oba partnera. Na sta treba obratiti paznju pri analnom seksu? Higijena je kod svih analnih praktika veoma vazna. Anus treba da je njegovan (ocistiti i nekom kremom namazati). Analni sex je ugodan kada se debelo crijevo isprazni. Analni otvor ne proizvodi tecnosti, tako da se preporucuje koriscenje krema za laksi ulaz penisa u anus. Ko praktikuje analni seks? Sve vise ljudi "pronalazi" sebe u praktikovanju ove vrste sexualnog odnosa. Do skoro je analni sex bio karakteristican samo za homoseksualne odnose. Ipak, u zapadnim zemaljama Evrope, u prosjeku, 40% muskaraca i 42% zena je imalo iskustva sa analnim seksom. Kako se "vrsi" analni seks? Anus je donji izlaz probavnog trakta. Tim otvorom upravlja jedan misic koji inace drzi anus zatvorenim i otvara se samo pri "stolici". Da bi se spolja uslo u anus, mora se koristiti mali pritisak. Da bi se lakse uslo ili, bolje receno, ukliznulo u otvor, preporucuje se, koriscenje kreme. Treba da je namjenski proizvedena za sexualne odnose i da je kupljena u apoteci. Druge vrste krema bi mogle ostetiti kondom koji koristite. Aktivniji partner treba neko vrijeme da izdrzi u poziciji, da bi dao vremena anusu da se rasiri. "Ulazenje" se mora za svaki slucaj lagano i njezno obavljati jer bi inace moglo doci do povreda ili bolova u anusu. Eventualno bi trebalo istovremeno jos stimulisati neki sexualno nadrazljiv organ, npr. klitoris. Orgazam moze dovesti do suzavanja anusa, gdje bi se penis koji se nalazi u anusu jos vise stimulisao. Strpljenjem i vjestinom bi praktikovanje ove sexualne "tehnike" moglo za oba partnera biti zadovoljstvo. s ta se desava poslije analnog sexa? Poslije analnog sexa treba paziti na to da ne dodje do sexualnog kontakta u vagini, jer bi mogle nastati infekcije. Ali, nakon pranja muskog polnog organa naravno da mozete voditi ljubav do mile volje. Koje opasnosti postoje kod analnog seksa? Praktikovanjem analnog seksa bez kondoma mogu se prenijeti bolesti kao sto su hepatitis ili sida.
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 2 | 10.06.2011 , 0:15 AM
|
Da je Gospod to zeleo i na dupe bi se deca mogla praviti....
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
post # 3 | 10.06.2011 , 0:24 AM
|
Quote (badule) Da je Gospod to zeleo i na dupe bi se deca mogla praviti.... Upravo.
|
|
| |
1595 poruka na forumu
| |
37
| |
284
|
|
post # 4 | 19.06.2011 , 9:04 PM
|
Ma pustite to idite gdje je sigurnije u vaginu
We do not forgive, We do not forget, EXPECT US!!!
|
|
| |
|
post # 5 | 02.07.2011 , 1:11 PM
|
Po meni,dosta osetljiva tema.Svako od nas ima svoje mišljenje i vlastita iskustva.Međutim,mogu da predložim: svako ko nije probao,treba da proba (ne sa svakim,to ipak mora biti birana osoba)Iz ličnog iskustva i ako sam se tome dosta dugo odupirao, mogu da kažem da je to sasvim OK.I sad vidim da ne treba sputavati ama baš ništa što pričinjava zadovoljstvo vama i osobi sa kojom ste.
Sex je kao skok s motkom,skačeš dok imaš motku
|
|
| |
|
|
|
|
post # 9 | 02.07.2011 , 4:23 PM
|
Ne bih to nikad probala!
|
|
| |
347 poruka na forumu
| |
24
| |
174
|
|
post # 10 | 02.07.2011 , 4:49 PM
|
Pa, ljudi, samo mogu odgovoriti na vase komentare: gresite! S druge strane, ukusi su razliciti-rece djavo i sede u koprive...
Licila je na list koji sluti vetar...
|
|
| |
|
|
|
|
post # 14 | 22.07.2011 , 2:55 PM
|
Quote (badule) STO U DUPE PORED TAKVE .... A i previse mi je to pederski... hahaha baš tako! Moj dobar drug je praktikovao anal sa svojom bivšom. Jednom prilikom, dok je "hiltovo", na borer mu se okačio ostatak paprike Ne želim da znam šta si doručkovala ovog jutra!
|
|
| |
|
|
2477 poruka na forumu
| |
63
| |
201
|
|
post # 17 | 02.08.2011 , 11:05 PM
|
fujjj
|
|
| |
|
post # 18 | 02.08.2011 , 11:19 PM
|
|
|
| |
|
post # 19 | 03.08.2011 , 0:08 AM
|
Kakvi ostatci paprike, o cemu vi, probao jesam i nema u tome nista lose... al prvo se malo treba uputit u neke stvari pa tek onda, a ne gurni pa sta bude... prvo niti je bolno za djevojku jer je sve u opustenosti i njeznosti muskarca (tj mene) a drugo niti ima neugodnih mirisa a kamoli ostataka hrane ... , sto se tice sadasnjosti moja zena ga ne voli i ja to postujem... tako da ne treba navaljivat na nesto, to jednostavno dodje, desi se, uzivas i to je to... i jos nesto ako je djevojka neuredna, neurdna je u svakom smislu a ne samo u predjelu anusa...
Na vlastitu incijativu sam banovan ali vratio sam se... Ako vas nesto zanima, obratite mi se putem privatnih poruka. Ako mi planirate ostvati reputaciju, bilo pozitivnu ili negativnu sa pitanjem ili negodovanjem, uradite to ali me obavjestite putem poruke jer u 99% slucajeva to ne vidim...
|
|
| |
|