Tuče
|
|
|
Soldier of Jah Army
|
post # 62 | 22.04.2013 , 9:41 PM
|
Quote (-Mallena-) pa obojicu bi ih ispleskala, onako vaspitno-roditeljski!! mmmm mame im?! 
Be my love?
|
|
| |
|
post # 63 | 22.04.2013 , 11:25 PM
|
Quote (Deniro_Bre) Ma vidim novi post od tebe pa da se opravdam da ne ispadne da sam ja hteo da ga cekam ali morao sam toliko me nervira taj lik Sto te nervira ? Bolji je djak, smuvao ti ribu, lepsi je od tebe ?
Poruku je menjao/la Marko - Ponedeljak, 22.04.2013, 11:27 PM
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 64 | 23.04.2013 , 3:50 PM
|
al bre preseravate 
Be my love?
|
|
| |
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 65 | 23.04.2013 , 4:02 PM
|
Sta reci ? Koju posluku porati ? Kome ? Malo ste Mrzim kad se neko hvali preko neta , jednostavno ne vidim sta je u tome dobro. Nikad se nikome nisam hvalio. Kao da je to bitno ? Mozes sebi jos problema navuci. 
Poruku je menjao/la Ammir - Utorak, 23.04.2013, 4:05 PM
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 66 | 23.04.2013 , 4:10 PM
|
ma pre pre pre kakise po temi aj u smece ovo,muka mi od prica,sve tuce koje se ikad dese su uglavnom zbog gluposti i cista glupost mislim na ove nase a oni fajtovi navijaca i nacija medjusobno u to necu da ulazim,mada bi ja te sve sto bi se tukli za nesto bezvezno poput nacije ili vjere na kolac ne omascen...covjek je covjek od krvi i mesa i svi su takvi...drukcije nema sad se potuces a sa tim istim likom ces mozda za dan otici na pivo ajmo fajront,nemoj metlom da bijem (stara konobarska)
Poruku je menjao/la JahRastafarI93 - Utorak, 23.04.2013, 4:13 PM
Be my love?
|
|
| |
|
|
post # 68 | 12.10.2013 , 1:28 AM
|
Tuku se samo nesigurni u sebe,pijanice,narkomani, olosi i naravno oni koji moraju da bi se odbranili. Licno nesto ne volim tuce , ne jer se bojim vec zato sto je besmisleno. Zadnji put sam se tukao na novogodisnjoj noci 2011-te kada su mene i moje drustvo napali copor nesigurnih momaka jer smo se pozdravili sa curama koje oni navodno poznaju. 
ED0 5 
|
|
| |
|