Pet osobina ili 5 stvari koje vas razlikuju od ostalih zena
|
|
|
|
post # 22 | 23.10.2011 , 3:28 PM
|
Poruku je menjao/la Marija_Nikola - Nedelja, 23.10.2011, 3:29 PM
|
|
| |
|
post # 23 | 23.10.2011 , 3:56 PM
|
Ko si ti?
|
|
| |
|
|
post # 25 | 25.10.2011 , 10:13 AM
|
Riddler79, nema, nema... xD
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 26 | 26.10.2011 , 8:57 AM
|
Quote (DxD) Marija, setih se ovoga... Hhahaha Super si se setila, poslaću ti modnu policiju na vrata, gotova si! 
|
|
| |
|
post # 27 | 26.10.2011 , 9:08 AM
|
Marija_Nikola, ju! Zar mene? Koja ne zna sta je alajner? Ima li mita? xD 
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 28 | 28.10.2011 , 7:46 PM
|
Ne volim tracanje. Ne volim ispijanje kafica i presipanje iz supljeg u prazno. Ne volim zensku ljubomoru. Ne znam da se sminkam, i da shvatim cemu puder na lepo lice? Volim sebe najvise na svetu celom!
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
post # 29 | 28.10.2011 , 8:10 PM
|
Quote (Leksi) Ne volim tracanje. Ne volim ispijanje kafica i presipanje iz supljeg u prazno. Ne volim zensku ljubomoru. Ne znam da se sminkam, i da shvatim cemu puder na lepo lice? Volim sebe najvise na svetu celom! Sve osim tog... Volim mene.. Ostalo se moze prihvatiti.. E da... Retko koja devojka bi ovo stavila na svoju ruku... A ja to upravo nosim... <_<
Ko si ti?
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 30 | 28.10.2011 , 9:40 PM
|
Quote (Marija_Nikola) Ali za šminku, garderobu i celokupan izgled ja sam maher kao ova gore za pc. :lol:
e to maki... ja sam policija, i od sad mi uzimamo dxd u nase ruke... ima da bude kao monika beluci u onom filmu sa misicama... haha
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 31 | 28.10.2011 , 9:43 PM
|
MarijanaBK1, unuce... Ti si mladja, tako da imas pravo da cutis... 
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 32 | 29.10.2011 , 12:08 PM
|
|
|
| |
|
post # 33 | 29.10.2011 , 12:54 PM
|
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 34 | 29.10.2011 , 3:26 PM
|
DxD Vidiš kako si lepe slike stavila. Ta ešarpa i taj kaput su baš lepi! Quote (DxD) Bogo moj... Sta to smisljate? Ništa se ti ne brini, samo se prepusti! Quote (DxD) A meni je to bas super.... Ukusi su razliciti. Naravno. Ja sam se šalila! 
|
|
| |
|
post # 35 | 29.10.2011 , 3:37 PM
|
Quote (Marija_Nikola) DxD Vidiš kako si lepe slike stavila. Ta ešarpa i taj kaput su baš lepi! Draga Marija, to nije esarpa.. Nego sal... Cudo pa ne znas to.... ( a i to je moe ) Quote (Marija_Nikola) Ništa se ti ne brini, samo se prepusti! Ne, ne zelim da se menjam... Makar crkla... 
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 36 | 29.10.2011 , 3:40 PM
|
Quote (DxD) Draga Marija, to nije esarpa.. Nego sal... Cudo pa ne znas to.... ( a i to je moe ) Draga Danijela, ja imam takvu ešarpu. Znam šta je šal a šta ešarpa. Ali dobro, može biti i šal. Zovi ga kako hoćeš, samo je važno da to nosiš. Meni se ona narukvica ne uklapa u tu kombinaciju, ali to je tvoj izbor. Quote (DxD) Ne, ne zelim da se menjam... Makar crkla... I ne treba. 
|
|
| |
|
post # 37 | 29.10.2011 , 3:43 PM
|
Evo, od ešarpe možeš i kupaći da napraviš. 
Fajlovi:
7875256.jpg
(143.4 Kb)
|
|
| |
|
post # 38 | 29.10.2011 , 4:03 PM
|
Quote (Marija_Nikola) Meni se ona narukvica ne uklapa u tu kombinaciju, ali to je tvoj izbor. Pa nigde se ne uklapa... Quote (Marija_Nikola) Draga Danijela, ja imam takvu ešarpu. Znam šta je šal a šta ešarpa. Ako koza laze, ne laze RoG. A to sa... Kupacim... Je tako...
EDIT: Ipak je ona previse fensi za sve vas... 
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 39 | 29.10.2011 , 4:21 PM
|
Quote (DxD) Ako koza laze, ne laze RoG. Videla sam ali ja sam kupila u Češkoj kad sam bila šal i ešarpu kao tu.To mi je tanko za šal. A možda sam i pogrešila, možda i jeste šal. Nema veze, na przinu ljudi pogreše. Quote (DxD) A to sa... Kupacim... Je tako... Ne sviđa ti se kupaći? Ni meni, šalila sam se sa tobom. Quote (DxD) Ipak je ona previse fensi za sve vas. Ko to?
|
|
| |
|
post # 40 | 29.10.2011 , 4:23 PM
|
Quote (Marija_Nikola) Videla sam ali ja sam kupila u Češkoj kad sam bila šal i ešarpu kao tu.To mi je tanko za šal. A možda sam i pogrešila, možda i jeste šal. Nema veze, na przinu ljudi pogreše. Ma toplije je to.. Kud da se smrznem? Quote (Marija_Nikola) Ne sviđa ti se kupaći? Ni meni, šalila sam se sa tobom. Ne... Zapravo, previse je otvoren kod zadnje strane... ( ako me razumes ) Quote (Marija_Nikola) Ko to? Pa narukvica bre.. 
Ko si ti?
|
|
| |