Pet osobina ili 5 stvari koje vas razlikuju od ostalih zena
|
|
|
post # 1 | 19.10.2011 , 10:12 PM
|
Napisite 5 stvari ili 5 osobina o sebi po kojima smatrate da niste tipicna zena, znaci to mogu da budu neke stvari koje volite ili ne volite (pozitivne ili negativne) ali da vas razlikuju od drugih zena.
Evo ja cu prva... 1. Obozavam sport, a narocito fudbal, tenis, kosarku, odbojku... Uvek kad igra nasa reprezentacija ili neki tim ili neko od nasih tenisera nebitno, ja sam uvek ispred tv-a i to zajedno sa tatom i dedom, dok mog brata sport uopste ne interesuje (on voli samo formule, motore a eto ja sam isti otac ); 2. Nemam 100 pari cipela (malo sam ga preterala sa ovom brojkom ali nema veze, znate sta hocu da kazem ) a i da sam u mogucnosti da imam toliki broj cipela, ne bi bile cipele vec patike; 3. Ne znam da kuvam (ne znam da l` cu to nekad i nauciti boga pitaj ); 4. Ne plasim se miseva; 5. Ne farbam se, nikad nisam i nikad necu (ajde, mozda recimo tek kad osedim)
|
|
| |
|
post # 2 | 20.10.2011 , 1:17 PM
|
Joj Tanja, meni teško ovo pitanje! Pod 1. Mrzim fudbal i te sportove. Zatim, imam do 100 pari cipela i puno garderobe. Znam da kuvam. Mrzim pacove. Farbam se. Šta drugo da kažem, nije tema za mene. JA SAM PRAVA DEVOJKA!
|
|
| |
|
post # 3 | 20.10.2011 , 2:17 PM
|
1. ne gledam sapunice 2. dobila sam kaznu za prebrzu vožnju, znam da promjenim gumu na autu, dosipam ulje i još par stvari... 3. znam što je offside 4. ne bojim se kukaca, glodavaca, gmazova... 5. radije popijem pivo nego koktel i ne moram svaki sex komplicirat s ljubavlju
If I didn't run, I'd feel like you do.
|
|
| |
|
post # 4 | 20.10.2011 , 2:22 PM
|
Dakle.. Ako ste Vi posebni... Niste kao ja...
1. Ne gledam sport. 2. Ne gledam te serije. 3. Volim slusati metal, rock i podrazumeva se jos nekoga. 4. Zivim na patikama. 5. Do pre par dana, ili 2-3 nedelje, nisam znala sta je esarpa. 6. Pre oko 2 meseca sam naucila sta je bolero. ( ne muzika, nego odeca ) 7. Ne volim izlaziti. 8. Nisam tamo neka nafurana mackica ili tigrica. 9. Oblacim se.... Kao da sam izasla iz moto kluba ( tako mi je drug rekao )... I dosta toga...
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 5 | 20.10.2011 , 3:01 PM
|
DxD Ja tvoj stil poštujem iako ga ne volim i ne mogu sebe tako da zamislim. Ali ti si baš takva. Kao što mene ne mogu drugačije da zamisle.
Ali da nisi čula za ešarpu i bolero, to ne mogu da verujem!!!
|
|
| |
|
post # 6 | 20.10.2011 , 3:25 PM
|
Hmmm...
1. OBOZAVAM "muske zanimacije": oruzije, automobile, voznju, igranje CS-a, Texas Holdem :D, sport (da gledam i igram)- odbojka, kosarka, rukomet, fudbal i ostale zanimacije 2. cest sam gost stadiona i sportskih hala 3. ne dobijam napade i ne ubija me krivica kad jedem hahah 4. ne histerisem, ne ljubomorisem, ne proganjam decka xD (hahah) 5. najkarakteristicnije po cemu sam razlicita je to sto i pored svega ovog umem da kuvam, imam sto pari cipela, obozavam soping, gadim se miseva, i tome sl O:)
|
|
| |
|
post # 7 | 20.10.2011 , 5:29 PM
|
Quote (Marija_Nikola) Joj Tanja, meni teško ovo pitanje! Pa kako tesko Ma sigurno imas bar 2 razloga ali ne mozes da se setis... Evo ja cu da dodam jos dve stvari: - volim da igram igrice (samo sada nemam vreme uopste za to i ne secam se kad sam zadnji put igrala nesto) - kad mi se polomi nokat ne dramim, ne pravim galamu jer znam da ce opet da poraste... Ima sigurno jos stvari nego samo da se setim i napisacu...
|
|
| |
161 poruka na forumu
| |
82
| |
376
|
|
post # 8 | 20.10.2011 , 7:58 PM
|
ajde i ja da pokusam... - mnogo jedem, a ne gojim se
- cesto mi se desi da poludim totalno i da se ponasam kao ludaca (u pozitivnom smislu naravno) bez obzira sto me svi gledaju - stalno kasnim
- obozavam sundjer boba, stalno prikupljam sve stvarcice sto imaju veze sa njim, od jastuka, zidnih slicica do balona itd...
- bojim se da spavam u mraku
- uglavnom imam opustenu garderobu (farke, trenerke, dukseve...)
-mrzim da nosim suknje,a haljine sam nedavno pocela da nosim jer sam shvatla da mi dobro stoje
i takko daljeeeeee xexexexe
|
|
| |
|
post # 9 | 20.10.2011 , 8:10 PM
|
Ko si ti?
|
|
| |
|
|
post # 11 | 21.10.2011 , 8:25 AM
|
1.Volela bi po zanimaju da sam automehanicar 2.Ne pijem kafu 3.Nema Tabu teme 4.Nikad ne kazem ja to ne mogu pre nego probam 5.Ne ocekujem da mi muskarac pomogne oko menjanja gume na auto 6.Nema dajine u voznji gde nebi smela sama da vozim 7.Nemoram biti uvek tio top da bi izasla u grad 8.Mogu otvoriti vrata i primiti goste i ne nasminkana 9.Umem da imam ostar jezik nebitno sta je u pitanju 10.Retko kad me musko moze usutkati da zacitim skroz
Poruku je menjao/la Srcemoje - Petak, 21.10.2011, 8:26 AM
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 12 | 21.10.2011 , 9:31 AM
|
Quote (DxD) Ja tebe da zamislim u mom stilu... Nikako! Ni ja sebe! Hahaha
Quote (Tanja91) Pa kako tesko Ma sigurno imas bar 2 razloga ali ne mozes da se setis... Pa eto to me razlikuje od vas. -Ja mrzim igrice. -Ništa ne znam oko kompjutera (sem onoga što sam ovde zapamtila ) i ne zanima me. -Malkice poludim kada mi pukne nokat.
Quote (andreica93) stalno kasnim Ne, nikako! Quote (andreica93) obozavam sundjer boba, stalno prikupljam sve stvarcice sto imaju veze sa njim, od jastuka, zidnih slicica do balona itd... Neeeeeeee!
Eto, mene to razlikuje od vas, a ovako, uopšte, ja sam pravo žensko stvorenje!
|
|
| |
|
post # 13 | 21.10.2011 , 10:27 PM
|
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 14 | 21.10.2011 , 11:30 PM
|
|
|
| |
|
|
post # 16 | 22.10.2011 , 8:33 AM
|
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 17 | 22.10.2011 , 4:09 PM
|
Quote (DxD) Ti tutorijali su drugo... ne mislim na tutorijale nego znas ti na sta Quote (DxD) A ti to meni? Nesto prigovaras? A? ma neee tebi nikad nista ne bih prigovorila a nemam razloga za to a necu nikad ni da ih imam jer znam kakva si osoba brej
|
|
| |
|
post # 18 | 22.10.2011 , 4:11 PM
|
Quote (Tanja91) ne mislim na tutorijale nego znas ti na sta Aha... Mesecna primanja su za sada okej. Ne placam nista.. A ovde sam te nasla..
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 19 | 22.10.2011 , 5:08 PM
|
Quote (DxD) Aha... Mesecna primanja su za sada okej. Ne placam nista.. A ovde sam te nasla.. ahahaha kredit aha, sad si me i ovde nasla jao kad se setim, sve smo lude bre Quote (Passusa) Kad pogledam vase postove ,izgleda da se ja po nicemu ne razlikujem seti se ma ima sigurno nesto...
Pade mi na pamet i ovo - ne vodim duge telefonske razgovore...
|
|
| |
|
post # 20 | 22.10.2011 , 6:14 PM
|
Quote (Tanja91) ahahaha kredit aha, sad si me i ovde nasla jao kad se setim, sve smo lude bre Ma shhh... Ce da nas provale.. Sta jos? A da, ne secam se kada sam koristila lak ili sjaj...
Ko si ti?
|
|
| |