Pet osobina ili 5 stvari koje vas razlikuju od ostalih zena
|
|
|
post # 41 | 29.10.2011 , 5:11 PM
|
DxD, Marija_Nikola, pa sta ovo radite vas dve, pa vi nikako da se dogovorite oko izgleda Da dodam i ovo: ne kupujem zenske casopise (sve sto me interesuje procitam na netu)
|
|
| |
|
post # 42 | 29.10.2011 , 5:15 PM
|
Quote (Tanja91) DxD, Marija_Nikola, pa sta ovo radite vas dve, pa vi nikako da se dogovorite oko izgleda Da dodam i ovo: ne kupujem zenske casopise (sve sto me interesuje procitam na netu) A ma... Previse joj fensi moja narukvica... xD I ja ne kupujem zenske casopise ( a niti teen )... Jedino sam zbog Marchela uzela Bravo..
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 43 | 29.10.2011 , 5:30 PM
|
Quote (Tanja91) pa sta ovo radite vas dve, pa vi nikako da se dogovorite oko izgleda Ma, vidiš ti to?! Njena narukvica mi je toliko fensi da ne možemo da se usaglasimo nikako. Quote (Tanja91) ne kupujem zenske casopise (sve sto me interesuje procitam na netu) Nemam ni ja običaj, ali uzmem ponekad. Ne volim puno da sedim za kompom i čitam, lepše mi kad uzmem novine.
|
|
| |
|
post # 44 | 29.10.2011 , 6:57 PM
|
Quote (Marija_Nikola) Njena narukvica mi je toliko fensi da ne možemo da se usaglasimo nikako. Pa jeste to... Uzecu jos par fensi stvarcica...
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 45 | 29.10.2011 , 7:15 PM
|
Quote (DxD) Uzecu jos par fensi stvarcica... Obavezno! I postavi sliku da vidimo!
|
|
| |
|
post # 46 | 29.10.2011 , 7:24 PM
|
Quote (Marija_Nikola) Obavezno! I postavi sliku da vidimo! Aha... Ali ovaj put... Valjda ce biti licna izrada...
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 47 | 30.10.2011 , 10:19 AM
|
Quote (DxD) Aha... Ali ovaj put... Valjda ce biti licna izrada... Aje da vidimo taj talenat!
|
|
| |
|
post # 48 | 30.10.2011 , 10:35 AM
|
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 49 | 02.05.2012 , 8:40 PM
|
DxD, mooorrreeeeee, ja videla tvoju sliku od pre neki dan, steta sto Marija_Nikola nije mogla da vidi, a i bolje da ne zna za to, ima da slogira odmah jer nece poverovati da si to sebi uradila...
Ne znam ni sta vise da dodam, toliko sam stvari rekla sto me razlikuje od ostalih zena, ne znam... na primer, eto, ne pijem kafu i ne volim a i ne znam da gledam u solju... I ne verujem bas nesto u horoskop, kad uzmem dnevne novine ne trazim odmah to nego sport... Mada procitam ponekad i za divno cudo pogode nesto.
|
|
| |
Mallena
|
post # 50 | 01.02.2013 , 12:12 PM
|
Idem na utakmice
Igram strateske igrice
Vozim terenca (tj. ne postoji masina koju nisam vozila, a bila mi je dostupna! nisam demper, jer mi nisu dali)
Koristim muske parfeme
Znam zamijeniti gum, ulje,... u autu
Kampujem
Ne bjezim od sutke na koncertima
Ne bojim se buba
Ne pravim dramu oko nokta koji je pukao
Nekad sam i pecala
Dosta za sad... Added (01 Feb 2013, 11:12 AM) --------------------------------------------- Vracam temu na vrh!
Poruku je menjao/la MallenaBobbie - Cetvrtak, 03.05.2012, 4:41 PM
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |