Muskarci pitaju, zene odgovaraju
|
|
|
post # 381 | 24.12.2011 , 7:13 PM
|
i sada mi pise kao da mi cestita bozic a uopste meni nije bozic....koji k....au brate....samo sam ignore hahah smesno....kako je nije sramota...!!! to mi ne ide u glavu..a nije klinka...22 godine...ima....a ja 25...a mnoge moje drugarice su se vec poudavale u to doba...a ona ...jbt...znaci brutalno....
|
|
| |
|
post # 382 | 24.12.2011 , 7:42 PM
|
raca86, vi se ponasate kao deca. Nema to merila kad se mora udati ili ozeniti. A usput ruzno je da tako pricas o njoj ili bilo kojoj drugoj.
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
post # 383 | 24.12.2011 , 8:21 PM
|
Quote (OgnjenR23) mene zanima sta ovo znaci...zajedno smo 3 meseca,trazila pauzu,nije proslo ni sat vremena,zove me uplakana i kaze da me voli i da oprostim...nije mi bilo jasno sta koji k...kasnije...jedan dan super,drugi nece da se javi,treci dan super,cetvrti i peti dan ni da mi se javi...jel ona to mene malo zajebava??? da ja to oteram u tri lepe? izvini te na prostackom jeziku..ali sam iznerviran
Teraj to pod hitno u 3 lepe Pi... materine,ali bez povratne karte
Sex je kao skok s motkom,skačeš dok imaš motku
|
|
| |
790 poruka na forumu
| |
58
| |
477
|
|
post # 384 | 24.12.2011 , 8:26 PM
|
Quote (raca86) sada mi pise kao da mi cestita bozic a uopste meni nije bozic....koji k....au brate....samo sam ignore hahah smesno....kako je nije sramota...!!! to mi ne ide u glavu..a nije klinka...22 godine...ima....a ja 25...a mnoge moje drugarice su se vec poudavale u to doba...a ona ...jbt...znaci brutalno....
Mozes misliti, udale se sa 22, ja evo 24 za mesec dana, a opet ne planiram da se zenim jos nekih 4 godine minimum, jer nisam spreman za te stvari. :).
Slušam neke pesme ljubavne koje me podsećaju na dane naše neproživljene stvarnosti, susretanja u snovima, vetrova što milovali su nam lica, Meseca što se nije ni pokušavao skrivati pred naših licima, podsećaju me na sve ono u čemu se kriješ ti. A ja te pronalazim svakog trena. Da bih bio s tobom, da bi disali ovaj isti vazduh i noćnim svetlima obavili tajne naše ljubavi I hteo bih ti izgovoriti sve te reči koje znam da pripadaju tebi. Ljubavi moja, da, tako te zovem. Noću kad sklopim oči, preda mnom se pojaviš ti, onako lepa. Najprije mi se oči zacakle i dah stane, a onda se srce prepusti prekrasnim talasima koji jednostavno zarobe moju dušu.
|
|
| |
|
post # 385 | 24.12.2011 , 8:42 PM
|
Sve u svoje vreme, naravno! Ja mislim da bi devojke i momci trebalo da se udaju/ozene od 20-te do 30-te pre toga nista, posle toga moze biti kasno!
|
|
| |
|
post # 386 | 24.12.2011 , 9:03 PM
|
Udaljili ste se od teme
Žene, koji tip muškaraca ne podnosite? Od kojih mužjaka vam se diže kosa na glavi?

|
|
| |
|
post # 387 | 24.12.2011 , 9:52 PM
|
ma ja vise nista ne kontam, traze iskrenost,poverenje,a ni same nemogu biti iskrene.. Leksi,deca ili ne,ali puko je meni film za sva vremena...tomo47 oterano je to vec au al sam zapalio malo ovaj deo hahaha
|
|
| |
|
|
|
post # 390 | 27.12.2011 , 0:09 AM
|
Quote (starless) tebi je mesto u kuhinji Oni koji to izgovore je samo nedostatak maste da s tobom ili bilo kojojm rade nesto pametnije u krevetu. Dokazano. Primitivci.
Quote (luka83) Žene, koji tip muškaraca ne podnosite? Od kojih mužjaka vam se diže kosa na glavi? Od onih koji misle da su bogom dani. Nista na svetu nije perfektno a covek pogotovo, jer je najnesavrsenije bice na svetu. Oni koji su ljubomorni. Ako volis ljubomore ne sme biti, cak ni malo. Jer i jabuka kad malo strune, istrunuce sva. Tako i ljubav. Od onih, koji misle da znaju, a ne znaju da misle. Itd.
Hvala i raju i paklu pa nadjoh po meri. 
|
|
| |
|
post # 391 | 30.12.2011 , 2:21 PM
|
Zašto su žene isuviše ljubomorne jedne na druge i da li mislite da su muškarci manje ljubomorni jedni na druge ili je to pak kliše?
Poruku je menjao/la luka83 - Petak, 30.12.2011, 2:37 PM

|
|
| |
|
post # 392 | 30.12.2011 , 7:40 PM
|
Ja nikad nisam bila ljubomorna na drugu zenu ako je bilo sta drugo u pitanju osim muski rod ako je moje a ona guta ocima tad bi ju od ljubomore progutala
Muskarci dali su ljubomorni kao mi istom merom neznam 100% ali mislim da jesu . jer ima i muskaraca koi pokaze da je ljubomoran a neki kriju od zene pa zato ode sve u propast. Moje misljenje zensko ili musko treba da kaze to mi smeta tako da bi sve lakse bilo ali svako zna svoje naravno .
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 393 | 30.12.2011 , 10:10 PM
|
Srcemoje, bolje lepu tortu podeliti sa svima, neko pomije sa samim sobom. Uvek bilo. Neka ga guta, to znaci da vredi. Ocima se gleda, ruka ma se dira. Ako dirne onda i tuci hahahha
luka83, nikad nisam ljubomorna, samo sam svesna da ima lepsih devojaka od mene, ali isto tako sam svesna da niko nije kao ja, a to mi daje veliku prednost. hahaha Isto je i muska ljubomora. Smatram da su ljubomorni samo oni ljudi koji nisu svesni sebe, i koliko vrede.
|
|
| |
|
post # 394 | 30.12.2011 , 10:28 PM
|
Kako mi odoleti ??? 

|
|
| |
|
post # 395 | 30.12.2011 , 10:57 PM
|
Impi, nikako. Mora da je frigidna ona koja ume 
|
|
| |
|
post # 396 | 30.12.2011 , 10:58 PM
|
A kako me zavesti

|
|
| |
|
post # 397 | 30.12.2011 , 11:04 PM
|
Impi, pa lako te zavesti u knjige. Olovkom najcesce to radim ahahhahhahha
|
|
| |
|
post # 398 | 30.12.2011 , 11:22 PM
|
pa leksi nemozes bigamija je zabranjena
Jer mogu da dobijem recept kako da spremim muljani pasulj ?? xiixixi domacice 

|
|
| |
|
post # 399 | 30.12.2011 , 11:34 PM
|
Mozes. Uzmi lonac, suni vodu unutra, pasulj, dve mrkvice sitno iseckaj, ako imas nekom slomi i osusi rebarca, dve glavice luka crvenog. I kuvaj tako dok se ne skuva. Samo iseckaj luk, lepse bude. 
|
|
| |
|
post # 400 | 30.12.2011 , 11:47 PM
|
eto o sexu se zna a da skuvamo pasulj se nezna a kako da ga muljam ocu tuceni pasulj xaaxaxaxaxaxa mada leksi domacice imas 5 iz domacinstva xaxaxaxaxaxaxaa
A sad sta bi obukla na prvi sastanak samnom a da pri tome znas da mora da me zavedes ??? 

|
|
| |