Muskarci pitaju, zene odgovaraju
|
|
|
post # 401 | 30.12.2011 , 11:51 PM
|
Impi, ume Leksi da napravi i tuceni pasulj, pretucem boga u njemu Izgazim ga pravo
Obukla bih se u sebe da zavedem tebe 
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
post # 402 | 30.12.2011 , 11:58 PM
|
Quote (Leksi) Obukla bih se u sebe da zavedem tebe auuuuu kakav diplomatski odgovor ali iskreno jedinstven
Zatices decka muza ljubavnika svalera ili ti vec koga u prevari , ta cinis ????
Poruku je menjao/la Impi - Subota, 31.12.2011, 0:00 AM

|
|
| |
|
post # 403 | 31.12.2011 , 0:34 AM
|
Pridruzim se.
|
|
| |
|
post # 404 | 31.12.2011 , 3:31 AM
|
Interesuje me koliko vas žuljaju tange? Da li je njihov atraktivan izgled obrnuto proporcionalan udobnosti? Mislim, ne znam pa pitam 

|
|
| |
|
post # 405 | 31.12.2011 , 3:34 AM
|
Quote (luka83) Da li je njihov atraktivan izgled obrnuto proporcionalan udobnosti? U stvari ,tange nemaju atraktivan izgled,guza je ta koja izgleda atraktivno u njima (ili one u njoj) haha sta sam lupila sad 
Nema tog ljudskog bića koje u ovozemaljskom životu može da ima sve što poželi,osim u snovima.Laku noć.
|
|
| |
|
post # 406 | 31.12.2011 , 3:35 AM
|
Quote (luka83) Interesuje me koliko vas žuljaju tange? Da li je njihov atraktivan izgled obrnuto proporcionalan udobnosti? Mislim, ne znam pa pitam
Nikad ih obukla nisam. Ali mi drugarica rekla da joj stalno ulaze u dupe 
|
|
| |
|
post # 407 | 31.12.2011 , 3:37 AM
|
Quote (Passusa) guza je ta koja izgleda atraktivno u njima Seko, volim kad me ispraviš Baš tako. Ništa bez obraščića 

|
|
| |
|
post # 408 | 01.01.2012 , 2:10 AM
|
Quote (luka83) Interesuje me koliko vas žuljaju tange? Da li je njihov atraktivan izgled obrnuto proporcionalan udobnosti? Mislim, ne znam pa pitam Ni malo ne zuljaju stvar navike ko ne veruje nek isproba na muske mislim 
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
|
post # 410 | 03.01.2012 , 6:17 PM
|
Quote (Srcemoje) ko ne veruje nek isproba na muske mislim Smetaju mi obične kad se zavuku, kamoli ona špaga
Primjetio sam da žene po lokalima više zagledaju muškarce koji su u pratnji ljepšeg pola, pa me zanima, sa vašeg stanovišta, da li su oni privlačniji od slobodnih strelaca?

|
|
| |
|
post # 411 | 03.01.2012 , 6:29 PM
|
Ja iskreno zagledjujem zene koje su sa tim muskracima.
A ne smatram da su zauzeti, privlacniji od solo muskaraca. Moje misljenje.
" Niko ne veruje lepim ženama. Suviše su lepe da bi bile verne. Takav je slučaj i sa pametnim muškarcima. "
|
|
| |
|
post # 412 | 04.01.2012 , 8:57 AM
|
Quote (luka83) Interesuje me koliko vas žuljaju tange? Da li je njihov atraktivan izgled obrnuto proporcionalan udobnosti?
Mene ne zuljaju. Ne nosim ih stalno, ali kada ih nosim onda me ne zuljaju. Stvar navike. 
Da ti budem drazi, tebi pricao sam lazi, obecao ti svemir, a donio ti nemir. Ljubavi sam zlato bacio u blato. ♥
|
|
| |
|
post # 413 | 04.01.2012 , 7:55 PM
|
|
|
| |
|
post # 414 | 04.01.2012 , 10:16 PM
|
Imam utisak da su žene slabi slušaoci. Često u razgovoru ne obraćaju pažnju na ono što im muškarci govore. Naravno, slušaju ih samo kad ima dijele komplimente, laskaju itd tj. kad su one u centru pažnje (ovo vole i muškarci), ali kada se radi o nekim drugim ozbiljnim temama teško prihvataju i vare ono što im muškarci govore. Djeluju nezainteresovano jer već imaju formirano mišljenje koje teško mijenjaju ili ne žele da mijenjaju. Da li su muškarci spremniji na kompromis od žena kada je u pitanju razmjena mišljenja među polovima ili je u pitanju individualnost?

|
|
| |
|
post # 415 | 05.01.2012 , 7:58 PM
|
Luka ima tu istine kad malo razmislim i sama sam ponekad takva,mada ne cinim to namerno ili da uvredim nekoga jednostavno mi mozak odluta negde drugo Kad me neko ubedjuje u nesto sto nije tako to najvise mrzim ,inace ako vodimo ozbiljan razgovor i ne pita me milion stvari od jednom tad cu da budem prisutna 100%saslusacu pitacu diskutiracu .
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 416 | 05.01.2012 , 8:21 PM
|
Quote (luka83) Imam utisak da su žene slabi slušaoci. Često u razgovoru ne obraćaju pažnju na ono što im muškarci govore. Naravno, slušaju ih samo kad ima dijele komplimente, laskaju itd tj. kad su one u centru pažnje (ovo vole i muškarci), ali kada se radi o nekim drugim ozbiljnim temama teško prihvataju i vare ono što im muškarci govore. Djeluju nezainteresovano jer već imaju formirano mišljenje koje teško mijenjaju ili ne žele da mijenjaju. Da li su muškarci spremniji na kompromis od žena kada je u pitanju razmjena mišljenja među polovima ili je u pitanju individualnost?
Sve je to individualnost. Ali mozda i generalizacija. Zavisi opet koliko je tom nekom stalo do toga sta mu se prica. Opet je to neka druga tema. Kritika, ma kakva bila pozitivna ili negativna nikad nije s osmehom prihvacena, a valjda je to u nama samima, da je pravi put do istine onaj okolo, ne direktni. Najblize je stici precicom. Nije uvek lepo ni biti u centru paznje. Zavisi ko ti tu paznju poklanja. Svako je u nekom svom fazonu. Ne znam kakva sam ja. Mozda sam najgori slusalac ali znam da saslusam, jedino sto ne volim da svakome delim savete. Ali opet to je nesto drugo.
|
|
| |
255 poruka na forumu
| |
22
| |
349
|
|
post # 417 | 15.01.2012 , 3:35 AM
|
Ženke, koliko ga volite? Budite iskrene Ja nju volim mnogo! Sve me podseća na nju 

|
|
| |
|
post # 418 | 15.01.2012 , 3:46 PM
|
Njega najvise volim posle sebe, jer napravio me. Kako necu voleti svog stvoritelja. HELLDečak, bitno je da sti ti iskren. Mislim da ti je sada lakse kad si javno priznao sta ti je na dusi! 
|
|
| |
255 poruka na forumu
| |
22
| |
349
|
|
post # 419 | 16.01.2012 , 2:32 AM
|

|
|
| |
|
post # 420 | 16.01.2012 , 11:45 PM
|
Quote (HELLDečak) Kako cete ga zadrzati i uciniti samo vasim?
Necu ni poqsavati. Kao sto on "vrti sve", tako mu ja necu dozvoliti da mene vrti, a ni da bude sa mnom. Znas kako se kaze... kad nekom dokazes da ti nije stalo do njega (msm. na te nazovi "popularne frajere") onda ce on sam tebe jur.da dokaze da moze biti sa tobom.
Poruku je menjao/la Nechy92 - Ponedeljak, 16.01.2012, 11:46 PM
Da ti budem drazi, tebi pricao sam lazi, obecao ti svemir, a donio ti nemir. Ljubavi sam zlato bacio u blato. ♥
|
|
| |