Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

  • Page 1 of 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Forum moderator: suzana85, tomo47  
Forum » Međuljudski odnosi » Ženski kutak » Manijaci i samoodbrana
Manijaci i samoodbrana






10395
poruka na forumu
4891 18209



post # 1 | 06.12.2011 , 7:20 PM

Da li ste nekada bile napadnute od strane manijaka?
Ako jeste, kako ste se odbranile, a ako niste kako biste se odbranile?






Sijam i u mraku :)
3165
poruka na forumu
757 3522



post # 2 | 06.12.2011 , 10:20 PM

pa nasla bih nacin da se odbranim, borac sam do kraja, a ko bi izvukao deblji kraj videli bi... zlatno pravilo je da muskarca mlatnes medju noge i on je gotov... :D

''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.''
''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''










843
poruka na forumu
234 2303



post # 3 | 06.12.2011 , 10:30 PM

Vidim da je zenski kutak,devojke-zene koliko god delovalo i surovo,gledajte ako vam se (ne daj boze tako nesto desi) da sto vise povredite to g,vno manijacko,jer ako ga samo npr. ogrebete jos vise cete ga izazvati....mozda zvuci kao da sam ludak,ali ja imam mladju sestru,zabite mu noz pa okrenite,sipajte suzavac,pucajte,ako imate nokte oci mu iskopajte,manje ce te vas gristi savest nego sto moze lose da vam ucini,za ceo zivot....








4532
poruka na forumu
946 4023



post # 4 | 07.12.2011 , 11:49 AM

Quote (Marko27)
Vidim da je zenski kutak,devojke-zene koliko god delovalo i surovo,gledajte ako vam se (ne daj boze tako nesto desi) da sto vise povredite to g,vno manijacko,jer ako ga samo npr. ogrebete jos vise cete ga izazvati....mozda zvuci kao da sam ludak,ali ja imam mladju sestru,zabite mu noz pa okrenite,sipajte suzavac,pucajte,ako imate nokte oci mu iskopajte,manje ce te vas gristi savest nego sto moze lose da vam ucini,za ceo zivot....

Nama samo preostaje ovo sa noktima :D da mu oci kopamo i naravno da imamo dobro pokretna kolena jer i on ima bolne tacke
ma nedaj boze ne volim ni videti ovakve teme a kamoli da se desi sta angry2

Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš.
Slomi mi srce slomicu ti glavu
;)








Sijam i u mraku :)
3165
poruka na forumu
757 3522



post # 5 | 07.12.2011 , 1:17 PM

Quote (Dorja)
Marko27, dobro ajde slazem se al da pucam i zabijem noz neka hvala cekala bi me dozivotna robija...


ne bi te cekala, to bi bilo ubistvo iz samoodbrane... :D ali ko od nas jos nosi nozeve i pistolje... :D

''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.''
''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''










240
poruka na forumu
160 1322



post # 6 | 07.12.2011 , 1:57 PM

Quote (MarijanaBK1)
zlatno pravilo je da muskarca mlatnes medju noge i on je gotov...


znas, nemam ja nista protiv tebe, i vjerujem da si fina cura ali nekako imam osjecaj da se nebih s tobom htio posvadati...








310
poruka na forumu
34 246



post # 7 | 07.12.2011 , 2:12 PM

zlatno pravilo je da muskarca mlatnes medju noge i on je gotov...
a sta akko su manijaci zensko B)








8879
poruka na forumu
844 4320



post # 8 | 07.12.2011 , 3:20 PM

Quote (Andromedaa)
a sta akko su manijaci zensko

Onda kosa... lol

Ko si ti?









218
poruka na forumu
23 298



post # 9 | 07.12.2011 , 3:41 PM



:p








310
poruka na forumu
34 246



post # 10 | 07.12.2011 , 7:49 PM

Quote (DxD)
Onda kosa...

a sta ako je celava








4290
poruka na forumu
228 2087



post # 11 | 07.12.2011 , 8:23 PM

Hvala Bogu nisam.
Ali znam zakon pa nosim za svaki slučaj sa sobom ''odbranu''. :D
Ne bih da otkrivam ali znam da smem po zakonu da imam. ;)
Pa nek' napadne ako sme. :D








403
poruka na forumu
72 625



post # 12 | 07.12.2011 , 9:21 PM

Quote (Marija_Nikola)
Hvala Bogu nisam.
Ali znam zakon pa nosim za svaki slučaj sa sobom ''odbranu''.
Ne bih da otkrivam ali znam da smem po zakonu da imam.
Pa nek' napadne ako sme.


taman sam htio da vam to predlozim.. ali ti si sve rekla ... ako se to ne daj boze desi, ubijte skota ... ;)











218
poruka na forumu
23 298



post # 13 | 08.12.2011 , 1:05 AM

Malo sam se nasali s Mi nismo andjeli, mada tako bi trebalo idealno da odreguje osoba koja je žrtva.

Desavanje od prošle godine u sred bela dana, najprisebnija bila žena koja je zatražila dokumenta sumnjivom licu.

19. 03. 2010

PRESS

Vozač i putnica sprečili otmicu

Predstavljajući se kao policajac, nasilnik pokušao da otme trinaestogodišnju devojčicu iz autobusa na liniji 26. Anita Ljubinković otkrila kidnapera, a vozač GSP-a Branislav Đuranović zatvorio sva vrata na vozilu i pokušao da ga zadrži do dolaska policije
Putnica i vozač autobusa na liniji 26, na sreću, prozreli otmičara

Spasli devojčicu... Putnica i vozač autobusa na liniji 26, na sreću, prozreli otmičara

Napadač koji se predstavio kao policajac pokušao je da kidnapuje 13-godišnju devojčicu u autobusu gradskog prevoza na liniji 26, ali je zahvaljujući reakciji putnice i prisebnosti vozača otmica sprečena! Osim njih, svi ostali putnici u autobusu su samo mirno posmatrali ceo incident, a napadač je uspeo da napusti vozilo i pobegne.

Muškarac tamnijeg tena, starosti oko 25 godina, predstavio se kao službeno lice i zatražio od devojčice dokumenta. S obzirom na to da ih ona nije imala, napadač joj je naredio da izađe s njim na sledećoj stanici, gde će ih sačekati kolege koje će proveriti njen identitet, a potom i kolima vratiti kući.

Prestravljena devojčica je počela da plače, pitajući ga zašto hoće da je vodi, i tek onda se umešala i putnica Anita Ljubinković, koja je sedela na mestu pored.

- Mladić je u jednom trenutku zaista pozvao nekog telefonom i rekao sagovorniku da silazi na sledećoj stanici. Devojčica je preplašeno zapitkivala zašto je vode, govorila mu je da ništa nije skrivila, i tada sam se i ja uključila u raspravu. Posumnjala sam da on nije službeno lice i tražila mu legitimaciju! On mi je rekao da ne brinem i da će uskoro doći njegove kolege - priča Ljubinkovićka.

Videvši da se nešto neobično dešava, vozač Branislav Đuranović je pozvao policiju i zaustavio autobus.

- Mladić je krenuo da izađe na srednja vrata. Brzo sam ih zatvorio, a on je onda potrčao na zadnja, ali sam i njih blokirao. Onda su putnici hteli da izađu, kao da se ništa ne dešava, uopšte ih nije bilo briga što je neka baraba htela da otme devojčicu. Nikog nisam hteo da pustim dok ne stigne policija - priča vidno razočarani Đuranović.

Prema njegovim rečima, otmičar je nasilno otvorio zadnja vrata i izašao. Đuranović je čak i pojurio za njim i stigao ga, ali nije mogao dugo da ga zadrži i otmičar je pobegao.

Dežurni dispečer GSP-a potvrdio je za Press da je nepoznati muškarac pokušao otmicu u autobusu ovog preduzeća na liniji 26.

- Pokušao je da se predstavi kao policajac, ali zahvaljujući jednoj gospođi, i posebno prisebnosti našeg vozača, sprečen je jedan strašan zločin - ispričao nam je dežurni dispečer GSP-a „Beograd".

FACEBOOK grupa koja se bavi problemom manijaka ili ti silovatelja
http://www.facebook.com/group.php?gid=217158584670&v=wall

Borilačka veština
Po mom misljenju najidealnija borilačka veština kojom bi slabija polovina trebalo da ovladaju je Aikido ili Realni Aikido, koncipirana je tako da se prvenstveno oslobodite iz kandži neprijatelja, nemojte biti sigurni da ce udarci biti delotvorni ako ih niste vežbali pa stim naučiti kako zadati udarac. Ne ulaziti u borbu koja će potrajati, već osloboditi se, zadati jedan, dva udarca vezano i bežati. Ugriz je jako delotvoran u situacijama ako vas je neko sčepao.

Kako i gde bežati
U većini slučajeva bežati ka otvorenom prostoru nikako se zavlačiti u uske ulice koje su slabo osvetljene, obavezno ne prestajati da vrištite i dozivajte pomoć. Na otvorenom prostoru lako vas može neko locirati i videti dešavanje a i sam napadač u većini slucajeva nece vas pratiti tamo gde ga neko može primetiti ili videti sukob. Kako ugledate nekoga obavezno mu reći da zove policiju a naj sigurnije da vi sa vaseg telefona ako vam nije ispao zovete istu. Ako se nekim čudom u toj panici pojavio automobil niotkuda nemojte biti sigurni da su se završile vaše muke. Držite odstojanje dok niste sasvim sigurni da ste na sigurnom. Naj sigurnije vam je da ste bili dovoljno glasni da nekoga alarmirate ko stanuje u toj okolini.
Ako nosite biber sprej iskoristiti ga ili pripremite ga ako vam je situacija sumnjiva. Može pomoci i običan dezodorans + upaljač ... može biti i vatre. Samo nemojte da od žrtve ispadnete napadač :P Nebih znao sta sve krijete u tašnicama ali dosta tog moze se iskorititi kao oružije zlu netrebalo.

Manijak i žrtva...
Ima više tipova poremećenih ličnosti ali većina onih koji imaju potrebe da prate neku osobu ženski ili ti mušku potencijalni napadači ili ti vi ste potencijalna žrtva.

1. grupa će vas pratiti u vašem putu ka kući ili bilo gde ste se uputili i tu se završava vaš problem žrtve. Uradiće to jednom i prelaziće na druge osobe.
2. grupa pratiće vas ali neće se usuditi da vas napadne.
3. grupa pratiće vas i imati za cilj da od vas naprave žrtvu.

Budite za sigurni za sve njih je jedno zajednično, želeće da što više podataka saznaju o vama, kretanje, kuća, stan u kom živite, vaša soba gde spavate itd...

Ono naj važnije ako u bilo kom slučaju primetite da vas neko prati ka kući, odreagujte odmah u cilju sprečavanja da Vi postanete žrtva. U toku dana teško će neka osoba primetiti da je praćena sem ako je izverzirana ili ima svest o kretanju osoba oko nje. Većinom primetićete da vas neko nocu prati.
Pa s tim kako udjete u stan kucu. Osoba koja vas je pratila šetaće se oko zgrade ali ne preterano i gledati koje se svetlo pali i u kom stanu nebi li sto više saznali o vama.
Sprečićete to tako sto kako uđete u zgradu ili kuću zamolite oca, brata neku stariju osobu, komšiju da izadje i da proveri stanje oko kuće ili zgrade. A možete i u toku puta da alarmirate da vas neko sačeka na ulazu u zgradu sokak ili već gde, zavisno gde živite. Bitno je da osoba koja vas je pratila shvati da je primećena.

Dopuniću ako se setim još nečeg.

Kod mene je bio slučaj da su moju polu sestru pratili, rekla je jednom to neobazno kao kakvih manijaka ima, pratio me još pilji kroz ulazna vrata. (redovno nosila sprej)
Ništa joj nisam rekao već kad god sam bio budan po njenom vraćala iz provoda, inače je strogi centar grada izlazio sam odmah u kupovinu. 2x sam sretao osobu preko puta ulice koja je gledala u zgradu s nekim ciljem.

Pa stim bolje sprečiti nego lečiti.






Sijam i u mraku :)
3165
poruka na forumu
757 3522



post # 14 | 08.12.2011 , 1:43 AM

Quote (vladogrozni)
znas, nemam ja nista protiv tebe, i vjerujem da si fina cura ali nekako imam osjecaj da se nebih s tobom htio posvadati...


haha, znas kako. ja sam zaista fina, dok me neko ne cacne, a onda niko ne moze da me prepozna... inace savet odozgo su mi dali tata i brat...

Andromedaa, sad ga bas pretera.... :D htela sam da kazem ako te napadne muskarac, ipak su oni jaci od zena... a zena i zena u oci... pa onda kako se snadjete... zato ja imam kandze na rukama... a da me zensko napadne i nju bih tukla ne bih marila...

aVe, toga ima stalno... i mene izludjuje to sto svi gledaju kao da nista nije bilo... meni nije jasno kako mogu tako, sta da ne daj boze sutra neko tako nekog njihovog napadne... nemam reci, sta god da se desi borite se do kraja...

''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.''
''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''










245
poruka na forumu
218 2662



post # 15 | 08.12.2011 , 5:27 AM

Quote (Andromedaa)
zlatno pravilo je da muskarca mlatnes medju noge i on je gotov...
a sta akko su manijaci zensko

:D Voditi kuci , da se mucenica nemuci napolju ,bolje bi odradila u sobi njam













15404
poruka na forumu
2409 REP OFF



post # 16 | 08.12.2011 , 8:17 AM

Pa shut medju noge i dva prsta duboko u ocne duplje... Ali budite smirene i stalozene dok Vam ne pruzi sansu da to izvedete... Jer... ako ga ne onesposobite za sva vremena ,onda ste u gadnom sosu...
Jedna od solucija je i da javite meni ko vas je pokusao zlostavljati,pa cu da mu ja odrzim lekciju sa krvavim zavrsetkom angry2
Opravdavam nasilje samo ako je u cilju sprecavanja nasilja...

Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?









12
poruka na forumu
0 -38



post # 17 | 08.12.2011 , 1:52 PM

ja kad silujem, obicno to radim u liftu jer ima manje prostora za opiranje.. moze da djipa kolko voili,dzaba joj kad ja zaustavim lift :)








4290
poruka na forumu
228 2087



post # 18 | 08.12.2011 , 4:41 PM

Quote (xtaze)
ja kad silujem, obicno to radim u liftu jer ima manje prostora za opiranje.. moze da djipa kolko voili,dzaba joj kad ja zaustavim lift

Nadam se da to ne misliš ozbiljno....








12
poruka na forumu
0 -38



post # 19 | 08.12.2011 , 4:49 PM

Quote (Marija_Nikola)
Nadam se da to ne misliš ozbiljno....


devojke ustvari vole grubo,samo se foliraju








4290
poruka na forumu
228 2087



post # 20 | 08.12.2011 , 4:58 PM

Quote (xtaze)
devojke ustvari vole grubo,samo se foliraju

Ma ti se foliraš! angry2

Devojke, pročitajte Zakon o oružju RS! ;) :D


Forum » Međuljudski odnosi » Ženski kutak » Manijaci i samoodbrana
  • Page 1 of 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Search: