Koja je svrha postojanja coveka?
|
|
|
post # 21 | 14.08.2013 , 8:54 PM
|
Quote (Ed05) Kako glupi odgovori Svrha postojanja coveka je jasna, da zasluzi bolji onaj tamo zivot. (ili gori ) Upravo tako
|
|
| |
|
post # 22 | 14.08.2013 , 9:45 PM
|
Oh pardon ateisti.. Eto ja sam nasao odgovor koja je svrha postojanja coveka. Nisam genije niti svetski poznati filozof al ipak znam svrhu postojanja. A vi kada nadjete drugu svrhu postojanja ja cu se odreci svog verovanja. (znaci nikad)
ED0 5
|
|
| |
|
post # 23 | 14.08.2013 , 10:10 PM
|
pa sta ces onda ovde ako neces da se odreknes misljenja svojih roditelja? kazem misljenja tvojih roditelja jer u ranoj mladostim roditelji decu nakljukaju ovim glupostima. naravno, tu je i okolina pored roditelja. mada to nisu ni roditelji, nego neki pre njih, ali da ne idem sad duboko.
ti nastavi da se molis svaki dan, i nastavi da budes licemeran i koristis sve dobrobiti nauke koju pljuju svestena lica.
|
|
| |
|
|
post # 25 | 14.08.2013 , 11:30 PM
|
Bosankaaa
|
|
| |
|
post # 26 | 15.08.2013 , 0:43 AM
|
Bosankaaa, znaju i oni to duboko u sebi ali nece da priznaju jer su uglavnom razocarani zivotom ali Bog nije kriv. Nista licno nikom ali jako je nezahvalno poricati stvoritelja. I nema nista licemerno u tome ako verujes u Boga koji je dobar i koji nam je dao zdravlje i sve ostalo. No rekao sam, kada nadjete drugu svrhu postojanja tako uverljivu kao ova sto ja tvrdim a i vecina planete, ja cu spustiti loptu (nikad)
ED0 5
|
|
| |
|
post # 27 | 17.09.2013 , 11:40 PM
|
Ovo da pitas ovog mog iz filozofije, on bi ti odmah rekao. Nemoj ni da zivis. Hahaha salim se, dobra je to stvar ako nekad zapitas sebe. Lepo Spada u filozofska pitanja. Ne tupi glavu na to.
Poruku je menjao/la sanjchy905 - Utorak, 17.09.2013, 11:42 PM
sanjchy905
|
|
| |
|
post # 28 | 18.09.2013 , 7:59 PM
|
pa vidi da nema ljudi nebi sve bilo kako je... neke zivotinje bi ostale jedine na ovom svetu pa bi crkle... ljudi su tu da prosire svoju rasu i da nastave dalje... valjda ce neko za 5000 godina provaliti sto postojimo xD a do tad eto... da nas nema bilo bi glupo...
|
|
| |
|
post # 29 | 19.09.2013 , 11:07 PM
|
Quote (Ed05) Kako glupi odgovori Svrha postojanja coveka je jasna, da zasluzi bolji onaj tamo zivot. (ili gori ) Slazem se
Poruku je menjao/la Moonchild007 - Cetvrtak, 19.09.2013, 11:08 PM
|
|
| |
|
|
post # 31 | 20.09.2013 , 1:18 AM
|
Quote (milica333) Iz neživog u živo?? ne pada mi nista na pamet sto u ovakvom svetu nije zivo. ova tastatura je sacinjena od istih atoma kao i zivo bice. ako zaviris dovoljno duboko, videces da se i ti atomi krecu.. ili barem ovako, interagovanjem 2 nezive stvari, moze se dobiti ziva stvar. kako je nastao zivot kakav znamo? u pocetku je postojao samo vodonik i helijum. ako nekog zanima definicija zivota: sposobnost materije, da se u slanom rastvoru podeli na 2 jednaka dela. msm da je tako nesto..
|
|
| |
|
|
post # 33 | 22.09.2013 , 9:51 PM
|
Quote (milica333) Živi svet nikako nije mogao da nastane slučajno. slazem se, ali to ne znaci da postoji "visa sila"..
|
|
| |
|
|
post # 35 | 24.09.2013 , 7:09 PM
|
Quote (Bosankaaa) Ed05, 100 % si upravu A ovi sto ne misle tako mislim da ocekuje onaj gori svijet Ja prva ne mislim tako. No eto smara me da polemisem o tome jer mi je totalno nebitno. A sto se toga tice, ocekuje li me gori svijet, toboz tamo nedje.. Sva sam se najezila..
|
|
| |
|
post # 36 | 24.09.2013 , 7:20 PM
|
Quote (Barca1899) Ja prva ne mislim tako. No eto smara me da polemisem o tome jer mi je totalno nebitno. A sto se toga tice, ocekuje li me gori svijet, toboz tamo nedje.. Sva sam se najezila.. K'o da sam ja napisala. Delimo isto mišljenje.
|
|
| |
velikoStopaloobdukcija uma
|
post # 37 | 24.09.2013 , 10:25 PM
|
da bude covek,a ponekad i sijalica
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
|
post # 38 | 24.09.2013 , 10:35 PM
|
Quote (milica333) Kako je onda moglo da nastane sa namerom ako ne postoji ta "viša sila", tj. Bog? postoje sile osim te bozije..
|
|
| |
|
post # 39 | 25.09.2013 , 3:49 PM
|
Ponekada se razočaram u svijet.. Nešto mi se to često dešava.
Ljudi trebaju početi slušati druge. Živim u Bosni gdje nikoga nikoga ne sluša,a svako sve zna i sve razumije. Sada sam to pronašla i u ovoj temi. Ali hajde.. Ne mogu,jer me boli.
|
|
| |
|
post # 40 | 25.09.2013 , 10:38 PM
|
Quote (By_The_Way_) Ponekada se razočaram u svijet.. Nešto mi se to često dešava.
Ljudi trebaju početi slušati druge. Živim u Bosni gdje nikoga nikoga ne sluša,a svako sve zna i sve razumije. Sada sam to pronašla i u ovoj temi. Ali hajde.. Ne mogu,jer me boli. U pravu si totalno, ljudi bi trebalo da vise razumeju jedni druge, da vise komuniciraju uzivo, da se manemo ovih drustvenih mreza. A i ovo pitanje mi je malo skakljivo, svrha postojanja coveka je da zivi, da uziva u tom zivotu koji ima, da nadje svoju pozitivnu stranu, dzaba ce te vi ovde uludo trositi razum i reci objasnjavajuci sta ima smisla u ljudskom zivotu. Morate sami sebe preispitivati, hrabriti i samo pozitivno,nista negativno, tako sam ja pocela. Ako sam negativna kad legnem onda i ustanem negativna i obrnuto, onda su mi lose ocene, komunikacija sa ljudima, itd. Tako da samo ljudi isplanirajte dan, setajte sto vise, obrazujte se, jer i ja polako shvatam da mi skola vise nije teska kao u prvom razredu gimnazije (sada sam 4ti), obrazovanje i skola postaju da mi budu zanimljivi, ne vise tako strasni. Ucim sa razumevanjem, ne bubacm, manja je svakako trema prilikom odgovaranja pred profesorom i pred djacima. Da budem uspesna u zivotu i da budem okruzena prijateljima i porodicom pre svega. To je moje bogatstvo, to je smisao mog zivota. Biti srecan to je najvaznije. Ostalo ce doci samo od sebe.
.
Fajlovi:
9425647.jpg
(74.8 Kb)
sanjchy905
|
|
| |