Download

Početna » Programi » Audio

iMesh – program za besplatno skidanje muzike


  glasova: 1
Besplatan download



veličina: 2.4 Mb
licenca: Freeware
skidanja: 3496
autor: Deki87
datum: 21.02.2013





Opis:

iMesh je program za razmenu fajlova među korisnicima (peer-to-peer), koji vam potpuno besplatno omogućava da pronađete, preuzmete, podelite i objavite audio i video fajlove. Funkcioniše tako što instalirate iMesh program na svoj računar, registrujete besplatan nalog, zatim dodelite programu foldere iz kojih želite da delite fajlove sa drugim iMesh korisnicima i to je to, spremni ste za besplatan download muzike i video klipova.

Stalno rastuća zajednica miliona registrovanih korisnika obezbeđuje brzo pronalaženje i preuzimanje praktično bilo kog tipa fajla dostupnog na P2P mreži. Jako bitna stvar je činjenica da se preuzimanje muzike na ovaj način ne smatra piraterijom, jer je iMesh mreža odobrena i podržana od strane ključnih igrača u svetskoj muzičkoj industriji.

Još jedna jako bitna mogućnost koju iMesh pruža je komunikacija među korisnicima po sistemu društvene mreže MySpace. To znači da imate svoj profil, na koji dodajete podatke o sebi koje želite, svoje slike i muziku koju slušate.

Imate i listu prijatelja, na koju dodajete ljude po želji. Sa prijateljima sa liste možete da chatujete i razmenjujete fajlove kada su online. Možete ostavljati komentare na slikama vaših iMesh prijatelja, kao i na njihovim profilima. Slično kao na MySpace-u, kada kliknete na Home dugme u iMesh-u, otvara vam se vaš ZID (wall), na kome se vide sve nedavne aktivnosti vaših prijatelja. Status poruke, pesme koje su slušali, komentari na svoje slike i slike drugih itd.

iMesh je jedna kompletna društvena mreža, koja omogućava svojim korisnicma da međusobno razmenjuju muzičke i video fajlove. Preuzmite iMesh na svoj računar sa linka ispod i napištite nam svoje mišljene i iskustva sa ovim programom u komentarima.


+1   Spam
stefi99   (26.02.2013 10:38 AM) [Sadrzaj]
OK

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

KATEGORIJE
Audio [46]
Desktop [26]
Grafika [25]
Internet [65]
Kancelarija [37]
Komunikacija [17]
Korisni [89]
Linux [27]
Programiranje [25]
Sigurnost [59]
Video [32]
Zabavni [15]


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti