Download

Početna » Programi » Audio

Media Player Classic


  glasova: 2
Besplatan download



veličina: 6.9 Mb
licenca: Freeware
skidanja: 1049
autor: Deki87
datum: 19.02.2013





Opis:

Media Player Classic – Home Cinema je besplatan video plejer za Windows. Izgleda identično kao stari Windows Media Player Classic v6.4, ali ima mnoge dodatne funkcije. Uz odgovarajući kodek, nema tog videa koji ovaj plejer ne može da pusti.

Plejer u sebi ima integrisane kodeke za MPEG-2 video, LPCM, MP2, AC3 i DTS zvuk, a takođe sadrži i poboljšani MPEG spliter koji podržava reprodukciju VCD i SVCDs koristeći svoj VCD, SVCD, ili KSCD čitač. AAC filter za dekodiranje čini Media Player Classic – Home Cinema pogodnim za reprodukciju AAC u MP4.

Proces instalacije je dovoljno jednostavan, iako ima dosta koraka do njegovog završetka. Jednom instaliran, Media Player Classic – Home Cinema pokreće se brzo i radi bez ikakvih bagova.

Na naše iznenađenje, kada hoćete da otvorite neki video fajl sa ovim plejerom, u padajućem meniju Windows Explorer-a nema opcije koja bi vam ponudila da pustite video sa ovim plejerom, tako da vam jedino preostaje da koristite opciju “Open With”.

Pošto ovaj plejer dolazi sa svega dva integrisana kodeka, da bi ste na njemu puštali sve moguće video formate, savetujemo vam da skinete i instalirate K-Lite Codec Pack 9.3.0 FULL.

Kada ste instalirali K-Lite Codec Pack 9.3.0 FULL, spremni ste za gledanje video klipova. Plejer podržava i subtitlove, tako da ćete imati pun ugođaj.

Ako vam je potreban mali, brz, i pouzdan video plejer, Media Player Classic – Home Cinema je idealno rešenje, probajte ga.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP SP3, Windows Vista, Windows 7 32-bit i 64-bit


Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

KATEGORIJE
Audio [46]
Desktop [26]
Grafika [25]
Internet [65]
Kancelarija [37]
Komunikacija [17]
Korisni [89]
Linux [27]
Programiranje [25]
Sigurnost [59]
Video [32]
Zabavni [15]


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti