Download

Početna » Programi » Audio

Virtual DJ 7.3


  glasova: 7
Besplatan download



veličina: 40,1 MB
licenca: Freeware
skidanja: 2011
autor: Deki87
datum: 14.02.2013





Opis:

Da, svi mi volimo muziku, ona nas pokreće i olakšava nam ovaj dugački put zvani život. Znam da u našoj zemlji ima dosta DJ amatera, a kako sam otkrio ovaj odličan i funkcionalan program za Windows platforme, koji je što je još važnije POTPUNO BESPLATAN, rešio sam da vam ga preporučim.

Samo ime programa govori dosta, klasičnu miksetu menja ona digitalna sa default skinom sa dva deka. U zavisnosti od nivoa ambicioznosti korisnika mogu se, takođe potpuno besplatno, skinuti skinovi koji podržavaju više dekova i pružaju veću mogućnost za kreativno miksovanje.
Rad sa ovim programom je poprilično jednostavan, instalacija je brza, a nakon pokretanja audio fajlovi se sa nekoliko klikova ubacuju u bazu programa, te se odatle mogu preneti na dekove i miksovanje može da počne.

Osim dekova, na kojima uz kontrolu putem miša možete vršiti „skrečovanje“, postoje i dodatne mogućnosti kao što su ubacivanje raznih audio efekata, mogućnost loop efekta i sl.. Za nekog ko ima više slobodnog vremena i želi da se ozbiljnije udubi u celu priču, mogućnosti su skoro neograničene!


Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

KATEGORIJE
Audio [46]
Desktop [26]
Grafika [25]
Internet [65]
Kancelarija [37]
Komunikacija [17]
Korisni [89]
Linux [27]
Programiranje [25]
Sigurnost [59]
Video [32]
Zabavni [15]


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti