Download

Početna » Programi » Audio

Winamp


  glasova: 1
Besplatan download



veličina: 12 Mb
licenca: Freeware
skidanja: 1033
autor: Deki87
datum: 21.02.2013





Opis:

Winamp je multimedijalni plejer, što znači da pomoću njega možete slušati muziku u raznim formatima, gledati filmove ili slušati radio putem Interneta. Winamp 5 donosi mnoge novine koje u potpunosti razbijaju sliku o klasičnom medija plejeru koja ga je pratila. Winamp sada ima podršku za AAC enkodiranje, narezivanje CD-ova i robustan sistem za upravljanje fajlovima. Podržava sve prenosne muzičke uređaje, uključujući iPode, pruža mogućnost sinhronizaciji svih fajlova između prenosnog uređaja i pc-a.

Jedna od novina je i to, da dok slušate muziku, ako kliknete na ime izvođača, otvoriće vam se poseban prozor sa srodnim naslovima i sajtovima. Tu je i podrška za Podcasts, sinhronizacije uređaja koja vam omogućava da podešavate sinhronizaciju liste, dok je u toku, kao i stalna podrška za AOL-ov odličan Shoutcast. Novi Bento skin je moderan i osvežavajući, jer donosi potpuno novi koncept u odnosu na nekadšnji izgled Winamp-a.

Ako želite MP3 enkodiranje i full-speed narezivanje CD-ova, morećete da izdvojite 19.95$ za Pro verziju Winamp-a. Ali bez brige, ako vam te opcije nisu neophodne, Winamp će vam sasvim lepo odrađivati posao i kao potpuno besplatna aplikacija. Naišli smo i na neke nedostatke popularnog plejera. Automatsko preuzimanje albuma je u najmanju ruku trljavo odrađeno. A što je još važnije, postoje neki problemi sa stabilnošću programa dok gledate video. Winamp će vas nekada neprijatno iznenaditi i ugasiti se bez ikakvog očiglednog razloga.

Na kraju da rezimiramo, Winamp je i dalje jako kvalitetan multimedijalni plejer, više nego dobro rešenje za većinu prosečnih korisnika, ali za one koji traže perfekcionizam, možda je vreme da se pronađe neko kvalitetnije rešenje.


Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

KATEGORIJE
Audio [46]
Desktop [26]
Grafika [25]
Internet [65]
Kancelarija [37]
Komunikacija [17]
Korisni [89]
Linux [27]
Programiranje [25]
Sigurnost [59]
Video [32]
Zabavni [15]


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti