Download

Početna » Programi » Desktop

Artweaver


  glasova: 0
Besplatan download



veličina: 2.7 Mb
licenca: Freeware
skidanja: 873
autor: Deki87
datum: 20.02.2013





Opis:

Besplatan program za crtanje – Artweaver. Sa ovim besplatnim programom za crtanje možete da kreirate sopstvena remek-dela i eksperimentišete sa mnoštvom ugrađenih alata. Izaberite neku od boja i kaligrafskih četki, hemijskih olovaka, običnih olovaka, bojica, ili čak sunđera i četki koje su podešene da oponašaju poznate umetnike, kao što je na primer Van Gog.

Artweaver interfejs je veoma sličan Photoshop-u. Korisnici koji su radili sa Photoshop-om veoma lako će se navići na upotrebu ovog programa. Mnogi od alata koje koristi Photoshop i drugi grafički programi su uključeni u kutiju sa alatkama Artweaver-a. Neki od njih su: alati za selekciju, alati za pomerenje, paleta sa bojama, alat za farbanje celih površina i pečat za kloniranje.

Artweaver podražava rad sa slojevima(layers), što čini eksperimentisanje i rad u njemu izuzetno lakim. Možete da kreirate sloj u pozadini i onda kreirate sledeći sloj preko njega, za rad sa četkama. Tako da možete da farbate i crtate po tom novom sloju bez oštećenja originalnog pozadinskog sloja. Svaka četka ima kontrolnu paletu koja se otvara kada je izaberete. Korisnici imaju ogromnu količinu kontrole za svaki izabrani alat i mogu fino podesiti svaki aspekt alata putem kontrolne palete.

Artweaver se instalira i deinstalira lako i ima veliki i dobro organizovan help file, tako da ljudi koji su novi u radu sa grafički softverom mogu bez problema, za kratko vreme da savladaju sve funkcije. Artweaver je robustan program za crtanje koji ima mnoge funkcije koje su obično dostupne samo u skupim grafičkim alatima ali Artweaver je u potpunosti besplatan.

Ovaj besplatan program za crtanje ima našu toplu preporuku, probajte ga.

Sistemska zahtevnost:

Windows 2000/XP/Vista/7


Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

KATEGORIJE
Audio [46]
Desktop [26]
Grafika [25]
Internet [65]
Kancelarija [37]
Komunikacija [17]
Korisni [89]
Linux [27]
Programiranje [25]
Sigurnost [59]
Video [32]
Zabavni [15]


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti