Download

Početna » Programi » Grafika

DoubleCAD XT


  glasova: 0
Besplatan download



veličina: 143 Mb
licenca: Freeware
skidanja: 1133
autor: Deki87
datum: 20.02.2013





Opis:

DoubleCAD XT je besplatna zamena za AutoCAD. Besplatan je za ličnu upotrebu, obrazovne svrhe, a besplatan je čak i za upotrebu u komercijalne svrhe, bez ikakvih ograničenja. Sa svojom nenadmašnom podrškom za mnoge industrijske standarde dizajna formata, uključujući Google SketchUp i AutoCAD-a, DoubleCAD XT v3.1 omogućava veliku kompatabilnost sa aplikacijama koje ste do sada koristili za ravoj svojih projekata. DoubleCAD XT radi kao AutoCAD, ali ide i dalje u velikom broju važnih oblasti, uključujući i inovativne karakteristike kao što su: samoispravljanje, ACA-compatible walls, samo poravnavajući blokovi, transparentno popunjavanje, redosled crtanja po slojevima, bezier krive, flatten 3D to 2D views, napredna polilinija editovanje, automatsko skaliranje jedinica između crteža, ubacivanje više tipova jedinica on-the-fly, object snap prioritization, brush editor, pametne dimenzije, split objekata, uvoz referentnih crteža.

DoubleCAD XT je takođe odličan multi-format pregledač crteža, sposoban ne samo za jednostavan pregled, već i za potpunu izmenu i markup kao nijedan drugi besplatan CAD program. Pored pregleda i mogućnosti za uređivanje, DoubleCAD XT je takođe odličan fajl konvertor koji može da uveze i izvez fajlove u DWG, SKP, DXF, DWF, PLT, WMF itd. Bez obzira na CAD aplikacije koju trenutno koristite, DoubleCAD XT je savršena podrška ili još bolje zamena koja će brzo postati jedan od vaših omiljenih alata.

Od verzije 3.1 DoubleCAD XT podržava najnovije industrijske formate, uključujući Google SketchUp SKP verziju 8 i AutoCAD DWG verziju 2011. Nove funkcije uključuju novi alat za čišćenje, kao i novi menadžer za rad sa slojevima. Izmene uključuju poboljšanu stabilnost, poboljšane performanse i bolji korisnički interfejs.

Operatvivni sistemi pod kojima radi DoubleCAD XT:

Windows 2000/XP/Vista/7

Prilikom instalacije programa koristite serijski broj:

JP50-7080-2090-6687

Nakon instalacije programa koristite aktivacioni broj:

445F-9DD3-C41C-5B19


Quote
Napomena: ako vam dati serisjki broj ne prolazi, idite na ovaj link, popunite formular i dobićete na email validan serijski broj i link za download programa.


Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

KATEGORIJE
Audio [46]
Desktop [26]
Grafika [25]
Internet [65]
Kancelarija [37]
Komunikacija [17]
Korisni [89]
Linux [27]
Programiranje [25]
Sigurnost [59]
Video [32]
Zabavni [15]


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti