Download

Početna » Programi » Kancelarija

PDFill Free PDF Tools


  glasova: 0
Besplatan download



veličina: 7.5 Mb
licenca: Freeware
skidanja: 1365
autor: Deki87
datum: 19.02.2013





Opis:

PDFill Free PDF Tools je besplatan program za menjanje i kreiranje PDF fajlova. Ovaj program vam omogućava menjanje, deljenje, spajanje, enkripciju, dešifrovanje, rotiranje, ponovno fromatiranje, dodavanje vodenog žiga, pretvaranje slika u PDF, skeniranje u PDF itd.

Spajanje dva ili više PDF fajlova u jedan, deljenje ili menjanje redosleda stranica u PDF fajlu i čuvanje u novi fajl, zaštita PDF dokumenta šifrom ili dešifrovanje već zaštićenog fajla sa 40-to ili 128-bitnom enkripcijom, rotiranje stranica za 90, 180 i 270 stepeni, kropovanje strane da joj se izmeni izgled za štampu ili pregled, podešavajući samo margine.

Stavite više stranica u jednu stranu kako biste uštedeli papir i toner za štampanje. Dodajte sa lakoćom Header i Footer da u PDF dokument uključite podatke, kao što su datum, vreme, brojevi stranica ili naslov dokumenta.

Dodajte vodeni žig u vaša PDF dokumenta koristeći formatirani tekst ili koristeći sliku (BMP, JPG, GIF, PNG, TIFF i VMF). Konvertujte slike (BMP, JPG, GIF, PNG, TIFF i VMF) u PDF fajlove sa opcijama da podešavate izgled dokumenta. Konvertujte PDF stranice u slike (gif, jpg, bmp i TIFF) sa mogućnošću da podešavate izlaznu rezoluciju. Obrišite ili izlistajte forme unutar PDF fajla. Skenirajte bilo šta i pretvorite to u PDF fajl ili u slike (PNG, JPG, BMP , TIF i GIF).

PDFill Free PDF Tools radi i pod 32 i pod 64 bit verzijama Windows-a. Naša jedina zamerka na ovaj sjajni PDF alat, je po malo komplikovan korisnički interfejs. Međutim, s obzirom na bogatstvo opcija i sve mogućnosti, ne možemo reći da je interfejs loš. Treba će vam malo vremena da se naviknete ali brzo će te “ući u štos”.


Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

KATEGORIJE
Audio [46]
Desktop [26]
Grafika [25]
Internet [65]
Kancelarija [37]
Komunikacija [17]
Korisni [89]
Linux [27]
Programiranje [25]
Sigurnost [59]
Video [32]
Zabavni [15]


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti