Download

Početna » Programi » Korisni

AllInOne Keylogger


  glasova: 2
Besplatan download



veličina: 4.3 Mb
licenca: Freeware
skidanja: 1290
autor: Deki87
datum: 20.02.2013





Opis:

AllInOne Keylogger je program koji snima sve aktivnosti na računaru na kome je instaliran i omogućava vam da to sve kasnije pregledate. Potpuno je nevidljiv u sistemu, a ima i opciju da snima sve što se otkuca na tastaturi i da kasnije to sve šalje na email adresu koju podesite u vidu tekstualnog fajla. Idealan način da saznate nečije passworde za Facebook, email itd.

Namena ovog programa je očigledna, potpuna špijunaža računara na kome je instaliran. Možete ga koristiti da proverite šta vam deca rade na Internetu kada niste kod kuće, da proverite svoje zaposlene ili da proverite partnera skim se i o čemu dopisuje, a sve to potpuno nevidljivo i da taj koga špijunirate nema predstavu šta se događa.

Kada ga isntalirate i podesite, program se automatski pokreće prilikom startovanja Windowsa i potpuno je nevidljiv u sistemu. Nije prikazan na listi procesa u Task manager-u, Windows task bar-u, System Tray-u, MSConfig (Startup podešavanja), Uninstall list (Add/Remove programs) i start meniju. Takođe, program u potpunosti skriva sve svoje fajlove i možete mu pristupiti samo ako znate tajnu kombinaciju tastera i šifru koju sami podesite.

Jedina mana ovog programa je što nije u potpunosti besplatan, možete ga besplatno koristiti 7 dana, a ako želite da nastavite da ga koristite i nakon toga, morate kupiti licencu, koja košta 70$. Po nama, 7 dana je i više nego dovoljno za da obavite sve provere koje vas zanimaju, tako da samo napred, probajte moć AllInOne Keylogger-a.

Quote
VAŽNA NAPOMENA: Ako koristite ovaj program za proveru svoje dece, u redu je. Ali ako koristite AllInOne Keylogger za proveru partnera ili neke druge odrasle osobe, imajte na umu da može doći do ozbiljnih posledica usled toga što otkrijete. Zato dobro razmislite pre nego što se odlučite za špijunažu!


Sistemska zahtevnost:

Windows 98/Me/2000/XP/2003/Vista/Server 2008/7/NT


Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

KATEGORIJE
Audio [46]
Desktop [26]
Grafika [25]
Internet [65]
Kancelarija [37]
Komunikacija [17]
Korisni [89]
Linux [27]
Programiranje [25]
Sigurnost [59]
Video [32]
Zabavni [15]


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti