Download

Početna » Programi » Video

KMPlayer


  glasova: 1
Besplatan download



veličina: 30.9 MB
licenca: Freeware
skidanja: 1420
autor: Moonchild
datum: 25.10.2013





Opis:

KMPlayer je besplatan(all in one) media plejer, koji pušta razne formate kao što su: VCD, DVD, AVI, MKV, Ogg Theora, OGM, 3GP, MPEG-1/2/4, WMV, RealMedia, QuickTime.
Listu mogućnosti i svih audio/video formata koje podržava KMPlayer-a možete pogledati OVDE.
KMPlayer se izdvaja od ostalih video plejera sa svojim mogućnostima da: pušta nekompletne/oštećene AVI fajlove, pušta zaključane audio/video fajlove tokom preuzimanja ili deljenja, pušta zapakovane audio fajlove (zip, rar) i tako dalje.
KMPlayer podržava širok spektar prevoda(subtitlova) i omogućava snimanje audio, video i snimanje ekrana na mnogo načina. Plejer podržava interne i eksterne audio/video filtere sa potpuno kontrolisanim radnim okruženjem, bez petljanja sa DirectShow sistemom.
Tokom reprodukcije, u plejeru možete podesiti razne audio i video efekte, kontrolisati brzinu reprodukcije i jačinu zvuka, izabrati delove videa kao omiljene, uraditi replay do tačke A do tačke B, menjati podešavanja tastera interfejsa za daljinksu kontrolu, uključujući i overlay screen kontrole, promeniti skin dinamički u zavisnosti od vrste fajla koji se pušta i još mnogo toga.
KMPlayer je potpuno prilagodljiv zahvaljujući širokom izboru skinova i šema boja, a opcije podešavanja su prilično obimne. Korisnički interfejs je jako jednostavan i dosta podseća na Windows Media Player, tako da će se svi Windows korinici sa lakoćom snaći.
Da rezimiramo: KMPlayer je odličan besplatan audio/video plejer, sa velikim brojem podržanih formata i naprednim opcijama za reprodukciju, a sve to zapakavano u jednostavan korisnički interfejs. Dakle, ovaj plejer ima sve naše proporuke, probajte ga.

Sistemska zahtevnost:
Windows 2000/XP/Vista (32bit)/Windows 7 (32bit)


Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

KATEGORIJE
Audio [46]
Desktop [26]
Grafika [25]
Internet [65]
Kancelarija [37]
Komunikacija [17]
Korisni [89]
Linux [27]
Programiranje [25]
Sigurnost [59]
Video [32]
Zabavni [15]


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti