Download

Početna » Programi » Video

Swifturn Free Video Converter


  glasova: 3
Besplatan download



veličina: 4.6 Mb
licenca: Freeware
skidanja: 1197
autor: Deki87
datum: 20.02.2013





Opis:

Swifturn Free Video Converter je besplatan program za video konverziju koji će vam pomoći da konvertujete video klipove sa bilo kog uređaja brzinom munje, a pritom zadržavajući kvalitet video zapisa. Kao besplatan Video Converter, ovaj program je posebno dobar za konvertovanje HD video zapisa kao i SD videa. Jednostavan korisnički interfejs omogućava video konverziju lako i brzo.

Swifturn Free Video Converter je besplatan za upotrebu i nema ograničenja u bilo kom pogledu. Ovaj besplatan softver je kvalitetna alternativa za plaćene proizvode ovog tipa, nema skrivenih troškova, nema auto obnove licence, nema uslova korišćenja.

Program podržava širok spektar formata za konvertovanje, ovo su samo neki od njih: AVI, WMV, MP4, ASF, DVR-MS, MS-DVR, MOV, 3GP, 3G2, FLV, SWF, QT, RM, RMVB, MKV, AVS, M2TS, MPG, VOB, DV, M1V, M2V, DAT, AMV, DIVX, M4V, MPE, MPV, OGM itd.

Sa Swifturn Free Video Converter-om, možete da konvertujete fajlove za gledanje na iPod-u, iPhone-u, iPad-u, Apple TV-u, PSP-u, BlackBerry-u i mnogim drugim mobilnim telefonima. Kvalitet svakog video formata možete detaljno podesiti i prilagoditi svojim potrebama.

Program je dizajniran da se lako koristi i kroz svaku operaciju možete proći upotrebom čarobnjaka, što pojednostavljuje video konverziju do tačke u kojoj i manje tehnički potkovani korisnici mogu da ga koriste bez teškoća.

Ako želite brz, jednostavan i pre svega besplatan Video Converter, Swifturn Free Video Converter je pravo rešenje za vas, probajte ga.

Operativni sistemi pod kojima radi Swifturn Free Video Converter:

Windows XP/Vista/7


Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

KATEGORIJE
Audio [46]
Desktop [26]
Grafika [25]
Internet [65]
Kancelarija [37]
Komunikacija [17]
Korisni [89]
Linux [27]
Programiranje [25]
Sigurnost [59]
Video [32]
Zabavni [15]


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti