U akcionoj komediji 21 Jump Street, Schmidt (Jonah Hill) i Jenko (Channing Tatum) su spremni da svoje adolescenentne probleme ostave iza sebe. Počinju da rade za policiju u tajnoj jedinici "Jump Street" i svoj mladalački izgled koriste da bi na tajnom zadatku ušli u jednu srednju školu. Dok menjaju svoje pištolje i značke za rance, Schmidt i Jenko rizikuju svoje živote u istrazi nasilnog i opasnog kruga droge. Ali, oni otkrivaju da srednja škola uopšte nije ista kao što je bila pre samo nekoliko godina - i nijedan od njih dvojice ne očekuje da će morati da se suoči sa ponovnim užasom "biti tinejdžer" i svim problemima za koje su mislili da su ostavili iza sebe. ">

Filmovi

Početna » Filmovi » Akcija, Komedija

glasova: 15






21 Jump Street (2012)

Žanr: Akcija, Komedija

Uloge: Jonah Hill, Channing Tatum, Brie Larson, Dave Franco, Rob Riggle

Režija: Phil Lord

Datum izlaska: 12. mart 2012

Zemlja: SAD

SINOPSIS

U akcionoj komediji 21 Jump Street, Schmidt (Jonah Hill) i Jenko (Channing Tatum) su spremni da svoje adolescenentne probleme ostave iza sebe. Počinju da rade za policiju u tajnoj jedinici "Jump Street" i svoj mladalački izgled koriste da bi na tajnom zadatku ušli u jednu srednju školu. Dok menjaju svoje pištolje i značke za rance, Schmidt i Jenko rizikuju svoje živote u istrazi nasilnog i opasnog kruga droge. Ali, oni otkrivaju da srednja škola uopšte nije ista kao što je bila pre samo nekoliko godina - i nijedan od njih dvojice ne očekuje da će morati da se suoči sa ponovnim užasom "biti tinejdžer" i svim problemima za koje su mislili da su ostavili iza sebe.

Slike iz 21 Jump Street (2012) Slike iz 21 Jump Street (2012) Slike iz 21 Jump Street (2012) Slike iz 21 Jump Street (2012)



Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti